Sveikutės,
Mes ir paminėjome Sausio 13-ąją uždegdami languose žvakutes ir išsikirpome neužmirštuoles. Vaikai visą dieną segėjo. Aviada, noriu paklausti ar nebūtų galimybės dokumento Kieno dantys kaip kaltai persiųsti kitu formatu, nes man jis neatsidarinėja.
Sveikutės . Labai gražiai šiandien paminėjome Laisvės gynėjų dieną. Filmuką vaikai kai žiūrėjo, tai atrodo nei nekvėpavo, viena mergaitė net susigraudino . Ačiū už neužmirštuoles - jas išsikirpome, nuspalvinome ir visą dieną įsisegę vaikščiojome . Dar ir pasaka labai patiko vaikams. Klausė tyliai tyliai... Žodžiu, buvo tikrai rimtis, susikaupimas ir manau, kad liko širdelėse tos sniegenos .
QUOTE(ninkute @ 2014 01 13, 20:48)
Sveikutės,
Mes ir paminėjome Sausio 13-ąją uždegdami languose žvakutes ir išsikirpome neužmirštuoles. Vaikai visą dieną segėjo. Aviada, noriu paklausti ar nebūtų galimybės dokumento Kieno dantys kaip kaltai persiųsti kitu formatu, nes man jis neatsidarinėja.
Medžiaga paruošta Smart lentai, aš nemoku jos perkelti į kitokias programas.
QUOTE(Dainelej @ 2014 01 13, 18:21)
Ačiū visoms už idėjas, kaip įdomiau paminėti sausio 13-ąją. Labiausiai man patiko neužmirštuolės. Nu super mintis tokiai dienai.
man dėl tų Neužmirštuolių turbūt pirmą kartą sausio trylikta tapo miela, suprantama diena
QUOTE(Vaivorytė @ 2014 01 13, 20:50)
man dėl tų Neužmirštuolių turbūt pirmą kartą sausio trylikta tapo miela, suprantama diena
QUOTE(GORGONE @ 2014 01 13, 17:52)
Sveikutes. Del kuno kulturos planu galesiu paziureti tik ketvirtadieni, jeigu bus nepervelu
Aciu. Tiks.
QUOTE(b.s @ 2014 01 13, 18:30)
pagal lektores skaidres, ten eina žingsnis po žingsnio, kaip ji sake. Tai gal visus automatiškai prijungia?
lektorė rodė, kad reikia įrašyt, man kažkaip nereikėjo, jau išbandžiau ir susikūriau 2 min filmuką. Gražu
QUOTE(1aviada @ 2014 01 13, 21:21)
Medžiaga paruošta Smart lentai, aš nemoku jos perkelti į kitokias programas.
Taigi, mums iki Smart lentų tik pasvajoti. Ką darysi. Šaunuolė, kad daliniesi.
Sveikutės, gal kam nors pavyko prisijungti prie Animoto?
QUOTE(Vaivorytė @ 2014 01 13, 23:00)
Sveikutės, gal kam nors pavyko prisijungti prie Animoto?
Labas, vaivoryte, pavyko ir ko gero visoms, kas dalyvavom. Manau, kad jau kai ką ir išbandėm. Jaučiuosi ir aš savim . Klausk, pagelbėsim
QUOTE(smilga1972 @ 2014 01 13, 20:20)
Sveikutės . Labai gražiai šiandien paminėjome Laisvės gynėjų dieną. Filmuką vaikai kai žiūrėjo, tai atrodo nei nekvėpavo, viena mergaitė net susigraudino . Ačiū už neužmirštuoles - jas išsikirpome, nuspalvinome ir visą dieną įsisegę vaikščiojome . Dar ir pasaka labai patiko vaikams. Klausė tyliai tyliai... Žodžiu, buvo tikrai rimtis, susikaupimas ir manau, kad liko širdelėse tos sniegenos .
lygiai tą patį darėm ir labai patiko visa veikla. tikrai pasijautė ypatinga rimtis, susikaupimas, iškilmingumas. ačiū už idėjas
QUOTE(b.s @ 2014 01 14, 09:33)
Labas, vaivoryte, pavyko ir ko gero visoms, kas dalyvavom. Manau, kad jau kai ką ir išbandėm. Jaučiuosi ir aš savim . Klausk, pagelbėsim
dar nespėjau išmėginti, bet žinosiu, pas ką konsultuotis.
labai jau norisi išmėginti, bet ....
gal jau pažymos yra?