Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(ingredb @ 2014 01 11, 09:54)
sveikos mergaitės. Gal aš jau ir praleidau ir kalbėjote apie tai ar dalyvaujate šituose projektuose?

http://www.kamtoreikia.lt/lt/projektai

sausio mėn. mes pirmą kartą pasirinkome ir važiuojame i swed bank . edukacinė pamoka - žaidimas.Gal kas jau buvo?

Pirmą kartą apie tai girdžiu.

Į paštą išsiunčiau trečiokėms "Kieno dantys kaip kaltas?"
Atsakyti
QUOTE(janiku @ 2014 01 11, 20:44)
4u.gif taip. Pašte padidintos

Tas, kur pašte neužmirštuolės, pašviesinau. Geriau matysis kai nuspalvinsim, nei būtų juodai baltos atspausdintos. Gal pasinaudosit. Siunčiu į paštą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2014 01 11, 22:30)
Tas, kur pašte neužmirštuolės, pašviesinau. Geriau matysis kai nuspalvinsim, nei būtų juodai baltos atspausdintos. Gal pasinaudosit. Siunčiu į paštą mirksiukas.gif

Ačiukas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2014 01 11, 22:30)

Zuzanėlė, tikiuosi nesupyksi ax.gif . Aš jas "išbalinau"
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2014 01 11, 22:43)
Zuzanėlė, tikiuosi nesupyksi ax.gif . Aš jas "išbalinau"

Dar geriau thumbup.gif Norėjau ir aš, bet man nepavyko... ax.gif
Mano galima laišką ištrint, nes tavo variantas superinis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 11 sausio 2014 - 22:55
Sveikutės, Mes pirmadienį mokykloje degsime žvakutes ir taip pat kirpsime neužmirštuoles, bet mes kirpsime iš melsvo popieriaus ir nieko nespalvinsime.
Atsakyti
QUOTE(janiku @ 2014 01 11, 21:11)
Tuoj atsiusiu. Šablonai bus pašte tik reikės pasikoreguoti

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2014 01 09, 23:05)
kreipiuosi pagalbos. Gal turit ir galit pasidalinti kūno kultūros pamokų planais ir kokiais nors sveikatinimo renginių planais. Man reikia būtent pamokų planų. Gal turit užsilikusių iš studijų laikų. Būsiu labai labai labai dėkinga smile.gif

QUOTE(agė-melagė @ 2014 01 10, 18:36)
man reikia būtent pamokų planų. Iš universiteto laikų. Ar stebėtų jūsų pamokų planų. Pačios pamokos smulkaus išplanavimo.
Man reikia originalių pamokų biggrin.gif Padedu sūnui moksluose. O tie bernai tikri perestukinai... Savus ir Ivanovo resursus jau išsėmiau lotuliukas.gif Todėl ir kreipiuosi į tikrus "profus" ax.gif  4u.gif

PRAŠAU PAGALBOS!!! doh.gif doh.gif doh.gif blush2.gif verysad.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif
QUOTE(agė-melagė @ 2014 01 12, 15:46)
PRAŠAU PAGALBOS!!! doh.gif  doh.gif  doh.gif  blush2.gif  verysad.gif

Jau daug metų nevedu kūno kultūros, nieko panašaus neturiu schmoll.gif , gaila, bet tikrai niekuo negaliu padėti unsure.gif ...
Atsakyti
Mes irgi degsim žvakutes, skaitysim pasaką, giedosim himną, piešim. Atsibodo piešt, bet vis valdžia liepia...
Atsakyti
QUOTE(Bites Rites @ 2014 01 12, 17:24)
Mes irgi degsim žvakutes, skaitysim pasaką, giedosim himną, piešim. Atsibodo piešt, bet vis valdžia liepia...

Aš jau piešiau su vaikais, bet tie piešiniai apie sausio 13, labiausiai būna nevykę unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2014 01 12, 18:52)
piešiniai apie sausio 13, labiausiai būna nevykę unsure.gif

Pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti