QUOTE(wingele @ 2014 03 07, 21:26)
Na gal man neprideretu cia bepasisakyti,bet..... Mes savo angelo laukem virs 4metu,problemos aiskios,gytytoju verdiktas aiskus-natur be sansu susilaukti
Lovos reikalai patape konkreciai-vaiko darymas ir malonumo nulis. Patarimai keisti vyra,pasisakymai is aplinkiniu ir artimu-kaaa,jus gal nesveiki ar savanaudziai,kad be vaiku gyvenat?:'( Nu zodziu viska mes praejom.O pavyko tada,kai tas reikalas buvo ilgai islauktas(trys menesiai),kai tas reikalas buvo atliekamas be minciu apie vaiko daryma ir kai maziausiai tiketasi ir planuota:) Na tokia mano patirtis ir pasikartosiu-linkiu kad pasibelstu ta sirdele i jusu seimas,o jei ir nelemta tai gyvenkite del saves ir nekreipkite demesio i aplinkiniu replikas,nes jos nesibaigia susilaukus ir vaikelio:D
ačiū už gerą ir teisingą žinią
man tai kartais atrodo, kai vaikais apsikrovę ir dėl to nuolat dejuojantys tėvai, linki mums vaikų kaip kokio blogo linkėjimo iš pavydo, kad per gerai gyvenam, neva, tik savo malonumui
Papildyta:
QUOTE(wingele @ 2014 03 07, 21:26)
Na gal man neprideretu cia bepasisakyti,bet..... Mes savo angelo laukem virs 4metu,problemos aiskios,gytytoju verdiktas aiskus-natur be sansu susilaukti
Lovos reikalai patape konkreciai-vaiko darymas ir malonumo nulis. Patarimai keisti vyra,pasisakymai is aplinkiniu ir artimu-kaaa,jus gal nesveiki ar savanaudziai,kad be vaiku gyvenat?:'( Nu zodziu viska mes praejom.O pavyko tada,kai tas reikalas buvo ilgai islauktas(trys menesiai),kai tas reikalas buvo atliekamas be minciu apie vaiko daryma ir kai maziausiai tiketasi ir planuota:) Na tokia mano patirtis ir pasikartosiu-linkiu kad pasibelstu ta sirdele i jusu seimas,o jei ir nelemta tai gyvenkite del saves ir nekreipkite demesio i aplinkiniu replikas,nes jos nesibaigia susilaukus ir vaikelio:D
o tai aš teisingai suprantu, kad susilaukėt natūraliai , taigi priešingai išmaniosios medicinos prognozėms?
Papildyta:
QUOTE(Gumbine @ 2014 03 07, 22:14)
NE,
LV - Latvija, o Latvijoje yra įsikūrusi nebloga Embrions vaisingumo klinika www.embrions.lv
MB - Mano Brangiausias, TB Tavo Brangiausias
1. Jis ir taip jau ilgai juokiasi iš manęs. Tiesiog galbūt gruodžio ar sausio mėn. manyje vyko lūžis. Dalivavau laidotuvėse, mirė MB dėdė, labai fainas žmogutis, bet jis su žmona neturėjo vaikų. Na, visi dažniausiai pergyvena, kas senatvėje man paduos stiklinę vandens, kas manimi pasirūpins, bet tai gali padaryti nebūtinai vaikai. Jo tetai, aplinkiniai giminaičiai TOKIA buvo pagalbos ranką ištiesę, kad ne kiekvienas vaikas savo tėvais pasirūpina kaip tai gali padaryti tiesiog artimieji.
a, jo, čia tai toks pats mitas, kaip kad vaikų galima pasiieškot kopūstų lysvėje (kiti netgi sako, kad randa ten
) da baisiau yra išgimdyt ir dargi išaugint krūvą vaikų (žmonių), o senatvėj ne tai kad kaulą graužt, bet pačiai būt žiurkių graužiamai... vaikai - a nė jokia garantija ramiai, ištaikingai senatvei (nors prisipažinsiu, kad kartais kyla pagunda pasiduot šitoms mintims, bet ačiū Dievui, kad davė žmogui protą, tereikia palaikyti jį blaiviai)
o man irgi guodžiantis pavyzdys - fantastiško patvarumo, supratingumo, meilės šeima mano artimo dėdės ir jo žmonos, kuriems nedavė ir jau nebeduos turbūt, nes jau abu persirito per 40, o ir pastangas dėjo (nors, kaip sako, pavėluotai, bet aš nemanau, kad dėl to) - jie vis dar tokie, kaip ką tik įsimylėję - ir taip jau daugiau kaip 10 metų...
ir plius globoja, remia daug žmonių - senstančius tėvus, gimines, svetimus senukus, vaikus