Įkraunama...
Įkraunama...

Šiauliečių namelis.

QUOTE(*Pinkė* @ 2015 03 30, 10:59)
Sveikos mergaitės, mamytės ir būsimos mamytės  4u.gif

Afrodite didžiausi sveikinimai tapus mamyte  wub.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

O aš tokį gražų pavasarį labai liūdžiu... Taip ilgai nepavyko pastoti ir pagaliau buvo atėjusi didžiulė laimė į mano širdį, buvau pastojusi  wub.gif netikėjau savo akimis, bet du testukai ir pykinimas padarė savo, kad patikėjau. Nors gydytoja sakė nesakyti niekam ir džiaugtis tyliai negalėjau nepasakyti vyrui, abu verkėme iš laimės  wub.gif bet deja nuėjus pas gydytoja iškart pasidarė neramu, nes gimdoje nieko neranda... Aišku, jau išsigąstu... labai neramu, liepia ateiti po keletos dienų dar kartą pažiūrėti ir padaro kraujo tyrimą. Skambina ir praneša, kad kraujas rodo nėštumą. Laukiu kito vizito su baime ir meldžiuosi kas vakarą glostydama pilvuką. Nueinu vėl - neranda nieko. Pagal skaičiavimus ginės turėtų būti apie 5-6 savaites nėštumas, pagal mano tik 3-4. Vėl liepia ateiti ketvirtadienį apžiūrai (taip dažnai žiūri, nes tos savaitės penktadienį turėjau išskristi į Turkiją savaitei laiko). Ateinu - nerandam net puslytės  verysad.gif  pasako, kad greičiausiai manęs neišleidžia skristi į kelionę ir jeigu nieko neįvyks guldys į ginekologinį tyrinėjimams, išsiunčia pasidaryti ekstrinį kraują. Verkiu kruvinom ašarom, nes širdimi jaučiu, kažkas ne taip... galvoje baisi mintis, kad neteksiu ir leliuko ir kelionės. Labai sunku buvo, nes pasakyti niekam nenorėjau, viską išgyvenom tik dviese... Darbe būti ir laukti ginės skambučio dėl hCG buvo košmaras. O kai sulaukiau buvo dar baisiau, nes pasakė, kad hCG labai sumažėjo, kas rodo persileidimą  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  aišku išlėkiau iš darbo, kad niekas nesuprastų ir jau mašinoj visa apsipyliau ašaromis, verkiau begalo ilgai, buvo baisiai sunku  verysad.gif  vakare užėjo beprotiškas skausmas ir pradėjau kraujuoti stipriai.... ginė dar kartą apžiūrėjo ar viskas gerai ir vis dėl to išleido mane į kelionę ir ačiū D, nes darbe būčiau pablūdusi  verysad.gif  dar ir dabar labai sunku apie tai galvoti, niekas nežino ir nenoriu, kad žinotų... bet kažkaip norėjosi išsipasakoti, bent kam nors  unsure.gif
Dabar liepė nieko nebegerti, jokių vaistų, jokių papildų ir laukti natūralių mmm, bet kažkaip jau 30 d nesulaukiu, nežinau kas čia bus... Paskui matysiu kaip bus ir ką toliau daryti nežinau, esu labai palūžusi  verysad.gif
Nepykit, kad tokią liūdną istoriją išsipasakojau, bet neturiu kuom pradžiuginti  verysad.gif

As pilnai tave suprantu kai lauki to stebuklo ir suzinai kad tu laukiesi ir ateodo kad esi 9danguje ir staiga audra uzeina ir tave nubloskia zemyn. As taip pat negaliu susitaikyti sausi turejau ivf procedura ir ji nepavyko ir daba esu taip suzlugdyta visapusiskai nezinau nei pati kada as atsistosiy nors is vyro turiu palaikyma bet jauciuosi viduje tuscia ir vienisa norim bandyti 2karta bet pinivu nera. O tau pamatysi viskas susitvarkts savaime ir susilauksit stebukliuko.
Atsakyti
Mielos, bendrazyges, ateinu ir as panasu su gerom ziniom... matyt D. Isgirdo mano prasymus ir pagaliau pagailejo wub.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2015 04 27, 07:20)
Mielos, bendrazyges, ateinu ir as panasu su gerom ziniom... matyt D. Isgirdo mano prasymus ir pagaliau pagailejo  wub.gif  nestuke.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Sveikinu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2015 04 27, 08:20)
Mielos, bendrazyges, ateinu ir as panasu su gerom ziniom... matyt D. Isgirdo mano prasymus ir pagaliau pagailejo  wub.gif  nestuke.gif

Nuostabu!!! Pagaliau wub.gif sveikinu wub.gif wub.gif wub.gif papasakok kaip pavyko blush2.gif
Atsakyti
Aciu wub.gif pavyko naturaliai... balandzio 1 padarem SG - prasta... morfologija 3%.. kiti rodikliai geri... tad nuleidau rankas ir jau ruosiaus gydytoju paieskai... ta men labai susirgau.. pries, per O laikes tempa 37-39. g.gif o po to antibai, vaistai nuo kosulio ir paracetamolis... ir stai penktadieni baigiu gerti, galvoju gal sestadieni prasitestuot.. Visgi sekmadieni mm tuributi... o man pradeda tepliot 2-3 d. Pries ir esu uzstacius maximum cikla... ir pasidariau lycna testuka nieko nesitikedama bei isvydau II wub.gif

PS: vyra spejau vitaminais iki O pamaitint, bet gal tik savaite kokia...
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2015 04 27, 07:20)

sveikinimai didziausi.
Atsakyti
QUOTE(iruciukas86 @ 2015 04 10, 12:08)
As pilnai tave suprantu kai lauki to stebuklo ir suzinai kad tu laukiesi ir ateodo kad esi 9danguje ir staiga audra uzeina ir tave nubloskia zemyn. As taip pat negaliu susitaikyti sausi turejau ivf procedura ir ji nepavyko ir daba esu taip suzlugdyta visapusiskai nezinau nei pati kada as atsistosiy nors is vyro turiu palaikyma bet jauciuosi viduje tuscia ir vienisa norim bandyti 2karta bet pinivu nera. O tau pamatysi viskas susitvarkts savaime ir susilauksit stebukliuko.

Ačiū už paguodą, bet Jums jos reikia dar labiau nei man 4u.gif 4u.gif 4u.gif nenusiminkit, žinau, kad tai labai skaudu ir sunku, bet viskas vyksta ne šiaip sau, aš dabar pradėjau galvoti, kad D duoda tokius sunkius išbandymus tik labai stipriems žmonėms 4u.gif Žinoma, labai norėtųsi, kad tie išbandymai ir sunkumai nebūtų tokie skaudūs, bet deja nuo mūsų tai labai mažai priklauso unsure.gif Laikykitės, dabar svarbiausia artimo žmogaus palaikymas, o kartu Jūs viską išgyvensite ir viskam ateis savas laikas wub.gif

Novia valio valio valio oro_buckis.gif ploja.gif yahoo.gif didžiausi sveikinimai nestuke.gif wub.gif kaip smagu, tokią gražią dieną pradėti dar ir nuo nuostabių naujienų wub.gif wub.gif wub.gif

Na, kad jau rašau, tai pasipasakosiu ir aš ax.gif Pagaliau (po 60 d.) sulaukiau mmm, labai skausmingų ir gausių, nors man jos niekada nebūdavo lengvos, bet dabar norisi kaukti, bijau pasijudinti be vaistų, bet viską ištversiu (tiesa, kai man taip skauda per mmm, visada pagalvoju, tai kaži kaip aš pagimdysiu doh.gif ) ir ką bėgsiu ryt darytis prolaktino tyrimą (jei norma sėdėsiu rami, jei ne, eisiu pas endokrinologę klausti ką darom). Po mmm lėksiu darytis LPL tyrimų ir tada jau labai tikiuosi galėsim planuoti vėl wub.gif nors labai bijau, nes kažkodėl dažnai sapnuoju, kad ir vėl persileisiu, o vat trečią kart pavyks... unsure.gif tai su baime, bet labai didele viltimi bandysim prisiplanuoti savo stebūkliuką wub.gif
Gražios dienos mergaitės 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, siaulietes! Norejau pasiklausti, kur Siauliuose daro HCG, kad ta pacia diena atsakymas butu, neskaitant ligonines.
Atsakyti
QUOTE(*Žiemuže* @ 2015 04 30, 19:23)
Sveikos, siaulietes! Norejau pasiklausti, kur Siauliuose daro HCG, kad ta pacia diena atsakymas butu, neskaitant ligonines.

Rezus laboratorrija, priesais el tinklus. Ryte peiduodavau, 15 val visad budavo ats.
Atsakyti
QUOTE(Frejuke @ 2015 04 30, 19:26)
Rezus laboratorrija, priesais el tinklus. Ryte peiduodavau, 15 val visad budavo ats.

Aciu 4u.gif

Visai si temute nutilus, tyli skaitytoja buvau kazkada, smagu matyti, kad kai kurios senbuves supuoja savo leliukus pagaliau 4u.gif 4u.gif Laikau kumscius uz visas kitas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, Šiaulietės!

Kazkuri kazkuriam sios temos puslapyje rasete, kad zinot gyd. Persinos nr., gal galit I AZ parasyti, busiu dekinga. Jei viskas gerai, uz keliu savaiciu bandysiu pas ja registruotis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Žiemuže*: 14 gegužės 2015 - 17:30
QUOTE(Frejuke @ 2015 04 30, 19:26)

thumbup.gif ziuriu ir antro leliuko laukiates smile.gif sveikinimai Jums ,kaip sveikatele ? nestuke.gif
Atsakyti