Įkraunama...
Įkraunama...

Šiauliečių namelis.

QUOTE(MonCheri @ 2015 02 06, 10:39)
hm as dufa naudojau abu nestumus , nes man niekas kitko nerekomensavo , bet matau kad leidziamo prg kaina/men butu panasi. Ir patologiniam kiek guldydavo  vien dufastona skirdavo , tai kodel apie kitas priemones nepasakydavo.As tik Dziaugiuos kad isvis isgelbejo nestumus .....Nes per neapziurejima esu netekus nestumo 18sav .
Kokia Crinone kaina, ar ji gune israso ?
As Afs noreciau kartot turbut feriau butu Kmuk ,ar dar kur daro?

Grizot prie planavimu wub.gif

Dufas pas mus neuzdraustas tad ir ji siūlo giniai.
Crinono bijau ką ir pasakyti bet man atrodo tik vaisingumo klinikos turi. Tubele bent seniau buvo 18 lt. Vienai dienai.
Leidziamo progesterono lt manau nėra.. Jo reikia vežtis iš Rusijos arba prašyti merginų kad parvežtų iš Turkijos.
Yra dar ir ultragestanas. Reikia vaistų deklaracijos. Kainos nebežinau. Senokai pirkau.
Atsakyti
Uz utrogestana kiek pamenu 30 eur uz dezute mokejau.
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2015 02 07, 00:00)
Uz utrogestana kiek pamenu 30 eur uz dezute mokejau.

Novia kaip tu?
Atsakyti
Aciu, Meskute, laikaus... kartais geriau, kartais blogiau. Apsvarstymu stadijoje ka daryti toliau ir i kuria puse pasiduoti... unsure.gif
Atsakyti
Happy Angel- o pas kuria gine tu lankaisi?Ar skirdavo jos kokiu tyr?Bent jau mane poto tai siunte pas genetike ,dave siuntima pas A.
Sekmes visoms mergaitems. ,kad butu sie metai turtingi nestuke.gif:
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 01 30, 23:22)
as vis pagalvoju kaip mona....

ax.gif ačiū už vis "pagalvojimus" ax.gif
aš tikrai "išsikroviau" tikrąja to žodžio prasme - daug dirbau (ne tik LT), ir sunkiai fiziškai (prie statybų), paskui atostogavau... aplankiau daug šventų vietų (mažu padės dėl mūsų stebukliuko/'ų) blush2.gif
ir kažkaip žiūriu,kad galva šiek tiek atsigavo ir gal jau pradedu galvoti apie paskutinį bandymą (amžius irgi nestovi vietoje, nesvarbu, kokio amžiaus pats jautiesi) biggrin.gif
Parsisiunčiau Inositol (Afrodite, o kiek tu laiko gėrei?) - nes aš kol kas tik mąstau apie bandymą, tai dėliojuosi... nes iki šios dienos po nesėkm.nėštumo net negalėjau pagalvoti apie procedūrą.
dabar jau atsigavau (malonus šiltas klimatas, matyt, daro savo). tai galvoju, reikia pažiūrėti, kaip čia kraštietėms sekasi... bet kad labai jau ramu čia... ax.gif
Atsakyti
Sveikos, pradzioj palinkesiu visoms stiprybes, ryzto ir tikejimo, jei ne si pavasari - tai kita tikrai atskris Jusu gandrai 4u.gif O linkiu, kad jau ir si atskristu. As mazai laisvo laiko beturiu, bet viena kim pastebiu Jusu temute. Mano monstriukui sausio 19 suejo metukai, pati negaliu patiketi, kaip greitai dabar eina laikas, o kaip letai jis slinko, kai laukdavai dienos, kada gadinti NT. Nenuleiskit ranku 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergimos!!!!!!

Afrodite dideliausi ir silciausi sveikinimai susilaukus savo stebukliuko!!!!!! wub.gif wub.gif aukit sveikuciai!!!! Kaip jautiesi mamyte a? wub.gif

Kaip kitos merginos? Pinke? Novia? Happy Angel? Gumbine? Frejuke? Mona?

Kaip mamukai MonCheri! Wingele? Tikius? Sky?

Kaip mūsų nestuke polijana?

Oi kiek mūsų čia nemažai smile.gif įtariu kad kažką pamiršau blush2.gif nepykit wink.gif

Kiek snd gandrų beklegenanciu praskrido virš namų smile.gif O gyvenam centre smile.gif tai su MB juokėmės kad nesutarė kam po kokį rysuleli numest smile.gif

Gražus snd oras ir nuotaika puiki!!! Gražaus verbų sekmadienio merginos!!! wub.gif flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 03 29, 13:16)
Sveikos mergimos!!!!!! 
Afrodite dideliausi ir silciausi sveikinimai susilaukus savo stebukliuko!!!!!!  wub.gif  wub.gif aukit sveikuciai!!!!  Kaip jautiesi mamyte a?  wub.gif
Kaip kitos merginos? Pinke? Novia? Happy Angel? Gumbine? Frejuke? Mona?

Kaip mamukai MonCheri! Wingele? Tikius? Sky?

Kaip mūsų nestuke polijana?
Oi kiek mūsų čia nemažai smile.gif įtariu kad kažką pamiršau  blush2.gif  nepykit wink.gif
Kiek snd gandrų beklegenanciu praskrido virš namų smile.gif O gyvenam centre smile.gif tai su MB juokėmės kad nesutarė kam po kokį rysuleli numest smile.gif

Gražus snd oras ir nuotaika puiki!!!  Gražaus verbų sekmadienio merginos!!!  wub.gif  flirt.gif

As tai gerai,pasinerusi i darbus,i sunu ir seimos pagausejima (kaciukai):-)
Atsakyti
Mes irgi savam ratuke kaip peles sukames: rytas - vakaras. Mazius vis daugiau demesio reikalauja, tai mazai sau laiko belieka. Linkiu, kad tie gandrai siemet ir kitoms dosnus butu 4u.gif
Atsakyti
mergaites,
Jei kazkas pritruksite Folio rugsties-turiu turkiskos Folbiol, su stipriu virusiuku nestuke.gif padovanosiu, dezutes net nepraimtos, aisku, pilnai galiojancios 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės, mamytės ir būsimos mamytės 4u.gif

Afrodite didžiausi sveikinimai tapus mamyte wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O aš tokį gražų pavasarį labai liūdžiu... Taip ilgai nepavyko pastoti ir pagaliau buvo atėjusi didžiulė laimė į mano širdį, buvau pastojusi wub.gif netikėjau savo akimis, bet du testukai ir pykinimas padarė savo, kad patikėjau. Nors gydytoja sakė nesakyti niekam ir džiaugtis tyliai negalėjau nepasakyti vyrui, abu verkėme iš laimės wub.gif bet deja nuėjus pas gydytoja iškart pasidarė neramu, nes gimdoje nieko neranda... Aišku, jau išsigąstu... labai neramu, liepia ateiti po keletos dienų dar kartą pažiūrėti ir padaro kraujo tyrimą. Skambina ir praneša, kad kraujas rodo nėštumą. Laukiu kito vizito su baime ir meldžiuosi kas vakarą glostydama pilvuką. Nueinu vėl - neranda nieko. Pagal skaičiavimus ginės turėtų būti apie 5-6 savaites nėštumas, pagal mano tik 3-4. Vėl liepia ateiti ketvirtadienį apžiūrai (taip dažnai žiūri, nes tos savaitės penktadienį turėjau išskristi į Turkiją savaitei laiko). Ateinu - nerandam net puslytės verysad.gif pasako, kad greičiausiai manęs neišleidžia skristi į kelionę ir jeigu nieko neįvyks guldys į ginekologinį tyrinėjimams, išsiunčia pasidaryti ekstrinį kraują. Verkiu kruvinom ašarom, nes širdimi jaučiu, kažkas ne taip... galvoje baisi mintis, kad neteksiu ir leliuko ir kelionės. Labai sunku buvo, nes pasakyti niekam nenorėjau, viską išgyvenom tik dviese... Darbe būti ir laukti ginės skambučio dėl hCG buvo košmaras. O kai sulaukiau buvo dar baisiau, nes pasakė, kad hCG labai sumažėjo, kas rodo persileidimą verysad.gif verysad.gif verysad.gif aišku išlėkiau iš darbo, kad niekas nesuprastų ir jau mašinoj visa apsipyliau ašaromis, verkiau begalo ilgai, buvo baisiai sunku verysad.gif vakare užėjo beprotiškas skausmas ir pradėjau kraujuoti stipriai.... ginė dar kartą apžiūrėjo ar viskas gerai ir vis dėl to išleido mane į kelionę ir ačiū D, nes darbe būčiau pablūdusi verysad.gif dar ir dabar labai sunku apie tai galvoti, niekas nežino ir nenoriu, kad žinotų... bet kažkaip norėjosi išsipasakoti, bent kam nors unsure.gif
Dabar liepė nieko nebegerti, jokių vaistų, jokių papildų ir laukti natūralių mmm, bet kažkaip jau 30 d nesulaukiu, nežinau kas čia bus... Paskui matysiu kaip bus ir ką toliau daryti nežinau, esu labai palūžusi verysad.gif
Nepykit, kad tokią liūdną istoriją išsipasakojau, bet neturiu kuom pradžiuginti verysad.gif
Atsakyti