Labai ačiū už palaikymą Ir teisybę sakot - svarbu buvo garsiai išsakyti viską, o tai nėra labai jau paprasta, nes sunku susivokti, kad tokios bėdos gali ateiti pas mane ne tik per kompiuterio ekraną, skaitant kitų rūpestėlius, o gyvai... Kažkaip net nesitiki, atrodo, gal išsigalvoju viską, visai čia viskas gerai
Smagu, kad turiu ir vyro palaikymą, baisiai veržiasi spermogramą pasidaryti, sako "Man paprasčiau, nei tau hormonus tirtis, badytis". Bet ką čia beprisidarysi...
O sakykit, kiek tas leidžiamas stebuklingas ( ) turkiškas Prg kainuoja? Turbūt tikrai nemažai?... Bet ko gi nepadarysi dėl vaikučio...
Frejuke, o, ačiū už info!
QUOTE(HappyAngel @ 2015 01 31, 21:51)
Labai ačiū už palaikymą Ir teisybę sakot - svarbu buvo garsiai išsakyti viską, o tai nėra labai jau paprasta, nes sunku susivokti, kad tokios bėdos gali ateiti pas mane ne tik per kompiuterio ekraną, skaitant kitų rūpestėlius, o gyvai... Kažkaip net nesitiki, atrodo, gal išsigalvoju viską, visai čia viskas gerai
Smagu, kad turiu ir vyro palaikymą, baisiai veržiasi spermogramą pasidaryti, sako "Man paprasčiau, nei tau hormonus tirtis, badytis". Bet ką čia beprisidarysi...
O sakykit, kiek tas leidžiamas stebuklingas ( ) turkiškas Prg kainuoja? Turbūt tikrai nemažai?... Bet ko gi nepadarysi dėl vaikučio...
Kai as pirkau,tai mokejau 18 liru uz dezute.Man reikejo leistis 100mg,tai iseidavo dezute 2 su puse dienom.bet manau kad tau reikia gal bandyt daryt kitaip; viena diena leistis 50mg,o kita 100mg.
Aišku, tai gaunasi maždaug 80 mėnesiui, leidžiantis po 100mg.
O nuo ko priklauso dozė? Kaip suprantu, ne visoms po 100mg skiria?
O nuo ko priklauso dozė? Kaip suprantu, ne visoms po 100mg skiria?
QUOTE(Afrodite69 @ 2015 01 31, 21:42)
Svarbiausia,kad nepabugai kalbeti atvirai O mes jau padesim kuo galesim Siaip siulyciau negalvoti apie dufastona,nes kiek girdejau is mediku nera jis kokybiskas vaistas,nezinau kodel bet ir Rovas man sake kad nemazai saliu jo jau atsisake,ir Serapinas ta pati minejo.
Bet sprendima tikrai rasti galima. Turkaiciu temoje rasite tikrai kas parveztu jums leidziamo progesterono. Pirmiausiai,tai kaina jo iseina zymiai pigiau nei crenone arba ultrogestan. Kitas dalykas,jis geriau yra isisavinamas. Ir musu medikai israsytu leidziamo taciau jie net nezino kur jo gauti,kai gulejau patologiniam tai ginekologai klausdavo kiek kainuoja dezute,is kur gaunu,koks skirtumas tarp rusisko progesterono ir turkisko ir pan.,jie patys susidomeje ir pripazysta kad ne visos naujoves yra geros.
jei tik reiks pagalbos,kreipkis drasiai kol nepagimdziau
Turiu as progesterono tikrai dar,tad jei nusprestum naudoti tada be problemu galetum pradziai pasiimt is manes,o tada laukt kas is turkaiciu atveztu,jos tikrai atves nes visos norim to paties stebuklo.
Saunuole kad nepasiduodi ir kovoji uz savo svajone,labai gerbiu tokius zmones nors ir zinau kad kelias nelengvas,bet jei mes nekovosim ir neieskosim pacios tai dauguma net nesulauktumem savo stebuklu
Bet sprendima tikrai rasti galima. Turkaiciu temoje rasite tikrai kas parveztu jums leidziamo progesterono. Pirmiausiai,tai kaina jo iseina zymiai pigiau nei crenone arba ultrogestan. Kitas dalykas,jis geriau yra isisavinamas. Ir musu medikai israsytu leidziamo taciau jie net nezino kur jo gauti,kai gulejau patologiniam tai ginekologai klausdavo kiek kainuoja dezute,is kur gaunu,koks skirtumas tarp rusisko progesterono ir turkisko ir pan.,jie patys susidomeje ir pripazysta kad ne visos naujoves yra geros.
jei tik reiks pagalbos,kreipkis drasiai kol nepagimdziau
Turiu as progesterono tikrai dar,tad jei nusprestum naudoti tada be problemu galetum pradziai pasiimt is manes,o tada laukt kas is turkaiciu atveztu,jos tikrai atves nes visos norim to paties stebuklo.
Saunuole kad nepasiduodi ir kovoji uz savo svajone,labai gerbiu tokius zmones nors ir zinau kad kelias nelengvas,bet jei mes nekovosim ir neieskosim pacios tai dauguma net nesulauktumem savo stebuklu
dufas raso gali pakenkti berniuku vaisingumui....dufa be recepto parduoda
asir jo negeriu ir po visu proceduru vartojau tik crinona , man gerai ji pasisavina po keliu dienu jo vartojimo progest buna virs 100ng ojei verstume i nmol....
aciu Happy angel uz grazius zodzius
Och tu jergau, kaip nieko nebesigaudau, kai reikia ne teoriškai su kažkuo padiskutuoti, o praktiškai žiūrėti ir priimti sprendimus Jau visai susimakalavau tarp Duphastono, leidžiamo Prg ir Crinone Skaitau, lyginu visus tris...
Beje, apie Duphaston ir galimą žalą berniukui vaisingumą ne pirmą kartą skaitau-girdžiu
Atsiprašau, jei įkyriu savo klausimais/pasvarstymais
Beje, apie Duphaston ir galimą žalą berniukui vaisingumą ne pirmą kartą skaitau-girdžiu
QUOTE(HappyAngel @ 2015 02 01, 00:10)
Och tu jergau, kaip nieko nebesigaudau, kai reikia ne teoriškai su kažkuo padiskutuoti, o praktiškai žiūrėti ir priimti sprendimus Jau visai susimakalavau tarp Duphastono, leidžiamo Prg ir Crinone Skaitau, lyginu visus tris...
Apie dufa anotacijoj įrašyta dėl berniukų nevaisingumą galima.
Na aišku leidžiamas geriausiai savinasi. Jei yra galimybė tai pirkit ji.
Man tiko crinonas tai naudojau ji lengviau gauti ir naudoti.
Daug kas dufa naudojo. Jis pigesnis ir kiekvienoj vaistinej parduodamas..
QUOTE(siaures meskute @ 2015 01 31, 23:17)
*Apie dufa anotacijoj įrašyta dėl berniukų nevaisingumą galima.
**Na aišku leidžiamas geriausiai savinasi. Jei yra galimybė tai pirkit ji.
***Man tiko crinonas tai naudojau ji lengviau gauti ir naudoti.
****Daug kas dufa naudojo. Jis pigesnis ir kiekvienoj vaistinej parduodamas..
**Na aišku leidžiamas geriausiai savinasi. Jei yra galimybė tai pirkit ji.
***Man tiko crinonas tai naudojau ji lengviau gauti ir naudoti.
****Daug kas dufa naudojo. Jis pigesnis ir kiekvienoj vaistinej parduodamas..
*Gali būti, bet kažkur ir čia forume skaičiau apie tai.
**Tai ta galimybė būtų į TR važiuojančių mergaičių malonė
***Kiek mg per dieną leisdavotės?
****Tikiu, kad pigesnis ir lengviau prieinamas. Bet turbūt tai savaime nereiškia, kad geriausias...
QUOTE(HappyAngel @ 2015 02 01, 00:25)
*Gali būti, bet kažkur ir čia forume skaičiau apie tai.
****Tikiu, kad pigesnis ir lengviau prieinamas. Bet turbūt tai savaime nereiškia, kad geriausias...
Aš crinono dedavaus po viena per dieną. Bet kaip ir minėjau man gerai savinosi. 7 DPO darydavaus progest tyrimą ir būdavo virš 100 ng arba virš 300 nmol o nestumui palaikyti užtenka nuo 80 nmol. O aš pradedavau dėtis 4 DPO crinona. Bet kitoms buna nesisavina jo ir būna mazas progest.. Tai leidžiamas labai gelbėja. Kaip ir afrodite sake turkiškas geresnis ir ne toks skaudus kaip rusiškas.
Crinonas apie 18 lt tubele..
Su kakleliu man amzinos problemos,zaizda didele turiu ir nuo jos visos nesamones.Nori ja deginti,bet vis tyrimai neleidzia.va ir dabar tris savaites krauju klanuose gyvenau,teko imtis leidziamu vaistu,kad sustabdyti
Labas rytas
wingele, oho, kokie nemalonūs reikalai pas Jus Linkiu, kad greičiau viskas susitvarkytų
wingele, oho, kokie nemalonūs reikalai pas Jus Linkiu, kad greičiau viskas susitvarkytų
Labas rytas
Pasidariau Prg tyrimą - 13,79 ng/mol (normos nuo 1,7 ng/mol iki 27 ng/mol). Kaip ir per viduriuką gaunasi Bet šiandien jau prasidėjo mmm, būtų 9-10 DPO. Vis tik trumpoka antra fazė, kaip manote?
Pasidariau Prg tyrimą - 13,79 ng/mol (normos nuo 1,7 ng/mol iki 27 ng/mol). Kaip ir per viduriuką gaunasi Bet šiandien jau prasidėjo mmm, būtų 9-10 DPO. Vis tik trumpoka antra fazė, kaip manote?
QUOTE(siaures meskute @ 2015 01 31, 23:57)
dufas raso gali pakenkti berniuku vaisingumui....dufa be recepto parduoda
asir jo negeriu ir po visu proceduru vartojau tik crinona , man gerai ji pasisavina po keliu dienu jo vartojimo progest buna virs 100ng ojei verstume i nmol....
hm as dufa naudojau abu nestumus , nes man niekas kitko nerekomensavo , bet matau kad leidziamo prg kaina/men butu panasi. Ir patologiniam kiek guldydavo vien dufastona skirdavo , tai kodel apie kitas priemones nepasakydavo.As tik Dziaugiuos kad isvis isgelbejo nestumus .....Nes per neapziurejima esu netekus nestumo 18sav .
Kokia Crinone kaina, ar ji gune israso ?
As Afs noreciau kartot turbut feriau butu Kmuk ,ar dar kur daro?