Įkraunama...
Įkraunama...

Šiauliečių namelis.

QUOTE(HappyAngel @ 2015 01 29, 11:38)
Laba diena, merginos smile.gif Sakykite, ar yra Šiauliuose gera ginekologė, kuri užsiima smulkiu "remontu"? Mano antra fazė labai trumpa, tai greičiausiai PRG trūkumas yra, kitoje temoje buvo išsakyta mintis, kad vien duphastono skyrimas bėdą išspręs tik sąlyginai, kadangi nusitemps ciklo ilgis, kad vis tik reiktų paankstinti ovuliaciją stimuliacijomis. Tai va man įdomu, ar yra kokia normali gydytoja, galinti atsakingai prižiūrėti stimuliacijų metu? g.gif

siauliuose tai tik V Balciuniene pasitikeciau siuo klausymu . 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 01 29, 22:50)
siauliuose tai tik V Balciuniene pasitikeciau siuo klausymu . 4u.gif

Ačiū 4u.gif
Nelabai man ši gydytoja, reiks kažkokios kitos dairytis...
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2015 01 30, 13:52)
Ačiū 4u.gif
Nelabai man ši gydytoja, reiks kažkokios kitos dairytis...

Aš jos kabinetą irgi apeočiau.
Mane stimuliavo ir prižiūrejo I.Mackelienė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2015 01 29, 11:38)
Laba diena, merginos smile.gif Sakykite, ar yra Šiauliuose gera ginekologė, kuri užsiima smulkiu "remontu"? Mano antra fazė labai trumpa, tai greičiausiai PRG trūkumas yra, kitoje temoje buvo išsakyta mintis, kad vien duphastono skyrimas bėdą išspręs tik sąlyginai, kadangi nusitemps ciklo ilgis, kad vis tik reiktų paankstinti ovuliaciją stimuliacijomis. Tai va man įdomu, ar yra kokia normali gydytoja, galinti atsakingai prižiūrėti stimuliacijų metu? g.gif

Kiek as susidurusi su Siauliu ginekologemis,tai man labiausiai patiko Persina -Zymantiene, Rovas, Mackeliene(maloni tokia,zmogiska) ir patologiniam skyriuje kiek jau kartu gulejau tokia jauna ginekologe dirba,tamsiais plaukais,tai ji man viska paaiskindavo,parodydavo, labai issamiai kaip pradinukui ir be galo svelni ir atjauti buvo,pavarde jos ir B raides,bet net akuseres sakydavo kad lb.gera gydytoja.Bet ar jie uzsiima stimuliacijomis va sito tai tikrai nezinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2015 01 30, 14:47)
Kiek as susidurusi su Siauliu ginekologemis,tai man labiausiai patiko Persina -Zymantiene, Rovas, Mackeliene(maloni tokia,zmogiska) ir patologiniam skyriuje kiek jau kartu gulejau tokia jauna ginekologe dirba,tamsiais plaukais,tai ji man viska paaiskindavo,parodydavo, labai issamiai kaip pradinukui ir be galo svelni ir atjauti buvo,pavarde jos ir B raides,bet net akuseres sakydavo kad lb.gera gydytoja.Bet ar jie uzsiima stimuliacijomis va sito tai tikrai nezinau g.gif

Mackeliene ir man patiko tik del stimuliaciju nzn nzn.. Bet šiaip liuks ginė, tik jau jos kabinete echo...Persina per daug pacienciu turi tai nauju jau sunkiai... Na ją aš net pamiršau nes jau pas ja sunku patekt smile.gif
Kaip tu laikais? Kaip tavo zuikis? Varduka gal jau apgalvojot wub.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 01 30, 19:25)
Mackeliene ir man patiko tik del stimuliaciju nzn nzn.. Bet šiaip liuks ginė, tik jau jos kabinete echo...Persina per daug pacienciu turi tai nauju jau sunkiai... Na ją aš net pamiršau nes jau pas ja sunku patekt smile.gif
Kaip tu laikais?  Kaip tavo zuikis? Varduka gal jau apgalvojot  wub.gif

Kiek zinau zinok,pas Persina dar sugeba prieiti merginos,su nestukemis is Siauliu bendraujame tai kelios pasirinkusios Persina net kai neregistruotos toj Alsavita klinikoje.Sake,gavo mob.pasuko ir sutare.Na,kol kas jos patenkintos. As tai jai dekinga uz gerai atliktas operacijas,kurias ivertino ne tik LT medikai.Ji nera meili,tokia tiesmukiska ir dalykiska.Bet man jos konkretumas patinka.
Tai va del stimuliaciju ir as net nezinau kas Siauliuose jas atlieka ir kad dar butu geras tikrai medikas g.gif
Aciu,po truputi judame i prieki ir tikiuos netrukus pasieksime saugia zona,o jau tada kaip Dievulis duos. Vaikutis didelis,priaugau irgi daug, laikas slenka sraiges greitumu,kai gulimas rezimas tai sunku su tuo laiku.Kai drauge paskambina ir klausia kas naujo,tai vis pasijuokiu kad siandien daugiau guliu ant desinio sono nei ant kairio biggrin.gif Kita savaite eisim darytis detaluji echo tai suzinosiu kaip vystosi mano mazius,bet pagal viska atrodo viskas ok,o ir judrumas neispasakytas biggrin.gif O varduka jau seniai turim isrinke blush2.gif tongue.gif Kai suzinojom kad bus berniukas man juk tebuvo truputi virs 11 man rodos nestumo savaiciu,tai kibom i vardu paieskas nes manem kad bus laaaabai sudetinga,o jau kazkur po 6sav.buvom nusprende galutinai del vardo.Tai ir dabar vadinam vis dazniau varduku ax.gif
tylus musu skyrelis likes...bet kiek zinau ir tu,ir meiles kibirkstele leksit i babyland-tai jums visoms dideles sekmes,tikejimo ir pamatysit ten visai viskas kitaip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2015 01 30, 19:45)
Kiek zinau zinok,pas Persina dar sugeba prieiti merginos,su nestukemis is Siauliu bendraujame tai kelios pasirinkusios Persina net kai neregistruotos toj Alsavita klinikoje.Sake,gavo mob.pasuko ir sutare.Na,kol kas jos patenkintos. As tai jai dekinga uz gerai atliktas operacijas,kurias ivertino ne tik LT medikai.Ji nera meili,tokia tiesmukiska ir dalykiska.Bet man jos konkretumas patinka.
Tai va del stimuliaciju ir as net nezinau kas Siauliuose jas atlieka ir kad dar butu geras tikrai medikas g.gif
Aciu,po truputi judame i prieki ir tikiuos netrukus pasieksime saugia zona,o jau tada kaip Dievulis duos. Vaikutis didelis,priaugau irgi daug, laikas slenka sraiges greitumu,kai gulimas rezimas tai sunku su tuo laiku.Kai drauge paskambina ir klausia kas naujo,tai vis pasijuokiu kad siandien daugiau guliu ant desinio sono nei ant kairio biggrin.gif Kita savaite eisim darytis detaluji echo tai suzinosiu kaip vystosi mano mazius,bet pagal viska atrodo viskas ok,o ir judrumas neispasakytas biggrin.gif O varduka jau seniai turim isrinke blush2.gif  tongue.gif Kai suzinojom kad bus berniukas man juk tebuvo truputi virs 11 man rodos nestumo savaiciu,tai kibom i vardu paieskas nes manem kad bus laaaabai sudetinga,o jau kazkur po 6sav.buvom nusprende galutinai del vardo.Tai ir dabar vadinam vis dazniau varduku ax.gif
tylus musu skyrelis likes...bet kiek zinau ir tu,ir meiles kibirkstele leksit i babyland-tai jums visoms dideles sekmes,tikejimo ir pamatysit ten visai viskas kitaip 4u.gif

Matai man ir susidare įspūdis dėl persinos kad ji myli nestukes... Todėl ir ima jas smile.gif nu bet man ji ir labai patiko. Tik mums sake ji padėti negali tad lauks nestukes smile.gif)))

Oi nU taš gulimas režimas....Bet gerai issilsesi ir paskui jau jėgų pilna po parkus varinesi! Gerai jau bus vasarą reiks susimatyti!

Aš knygas griauzciau smile.gif))))

Aga taupom taupom dar trūksta bet juk nenustojom dar taupyti smile.gif) tik va vėl kaklelis... Reikia su juo vėl sulaukt ats tada tolimesnius veiksmus žinosiu smile.gif
Atsakyti
Sveikos, man Persina nereali, tiesiai sviesiai, priima paskambinus, na senai as pas ja lankausi. thumbup.gif. Talona ir imanoma alsavitoj gauti!
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 01 30, 19:52)
Matai man ir susidare įspūdis dėl persinos kad ji myli nestukes... Todėl ir ima jas smile.gif nu bet man ji ir labai patiko. Tik mums sake ji padėti negali tad lauks nestukes smile.gif)))
Oi nU taš gulimas režimas....Bet gerai issilsesi ir paskui jau jėgų pilna po parkus varinesi!  Gerai jau bus vasarą reiks susimatyti!

Aš knygas griauzciau smile.gif))))

Aga taupom taupom dar trūksta bet juk nenustojom dar taupyti smile.gif) tik va vėl kaklelis... Reikia su juo vėl sulaukt ats tada tolimesnius veiksmus žinosiu smile.gif

Oi,patikek kiek jau knygu perskaityta ir serialu praziureta lotuliukas.gif Labai saugojausi iki 13sav.,paskui taip gavosi kad jau va vel 10sav.gulimas rezimas ir vel skaitiniai ir filmai. Is tikruju sunku isguleti bet to niekas neisivaizduojame kol nepraeiname per ta mirksiukas.gif
Butinai susitvarkyk su kakleliu,labai svarbu. Man va kaklelis ir kisa koja,kad negaliu pasidziaugti nestumu,o tiek nervu turejau iki dabar.Nesakau dabar irgi neramu,bet jau visiskai ne taip kaip buvo kai tebuvo vos virs 20 sav.Bet viskas imanoma 4u.gif Svarbiausia sekmes,sveikatos irtikejimo 4u.gif
Polijana kaip tu laikais? kaip nestumas einasi? gal jau zinai kas pilvelyje gyvena?
Atsakyti
Ačiū, merginos 4u.gif
Apie Peršiną-Žymantienę girdėjusi ir aš, kad gera gydytoja, bet jau pavėlavau vasario mėnesiui, greitai pas ją talonus išgraibsto doh.gif
Ir apie Mackelienę neblogų atsiliepimų paskaičiau, reikia gal pas ją bandyti g.gif Arba į Radviliškį, pas nėštumą prižiūrėjusią gydytoją, bet nežinau, ar ji užsiima su sunkumais pastojant/išnešiojant, kažkaip abejoju...
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2015 01 30, 21:49)
Ačiū, merginos 4u.gif
Apie Peršiną-Žymantienę girdėjusi ir aš, kad gera gydytoja, bet jau pavėlavau vasario mėnesiui, greitai pas ją talonus išgraibsto doh.gif
Ir apie Mackelienę neblogų atsiliepimų paskaičiau, reikia gal pas ją bandyti g.gif Arba į Radviliškį, pas nėštumą prižiūrėjusią gydytoją, bet nežinau, ar ji užsiima su sunkumais pastojant/išnešiojant, kažkaip abejoju...

O kokios bedos jūsų?
Atsakyti
Ankstyvi persileidimai.
Atsakyti