QUOTE(siaures meskute @ 2015 01 30, 19:25)
Mackeliene ir man patiko tik del stimuliaciju nzn nzn.. Bet šiaip liuks ginė, tik jau jos kabinete echo...Persina per daug pacienciu turi tai nauju jau sunkiai... Na ją aš net pamiršau nes jau pas ja sunku patekt
Kaip tu laikais? Kaip tavo zuikis? Varduka gal jau apgalvojot
Kiek zinau zinok,pas Persina dar sugeba prieiti merginos,su nestukemis is Siauliu bendraujame tai kelios pasirinkusios Persina net kai neregistruotos toj Alsavita klinikoje.Sake,gavo mob.pasuko ir sutare.Na,kol kas jos patenkintos. As tai jai dekinga uz gerai atliktas operacijas,kurias ivertino ne tik LT medikai.Ji nera meili,tokia tiesmukiska ir dalykiska.Bet man jos konkretumas patinka.
Tai va del stimuliaciju ir as net nezinau kas Siauliuose jas atlieka ir kad dar butu geras tikrai medikas
Aciu,po truputi judame i prieki ir tikiuos netrukus pasieksime saugia zona,o jau tada kaip Dievulis duos. Vaikutis didelis,priaugau irgi daug, laikas slenka sraiges greitumu,kai gulimas rezimas tai sunku su tuo laiku.Kai drauge paskambina ir klausia kas naujo,tai vis pasijuokiu kad siandien daugiau guliu ant desinio sono nei ant kairio
Kita savaite eisim darytis detaluji echo tai suzinosiu kaip vystosi mano mazius,bet pagal viska atrodo viskas ok,o ir judrumas neispasakytas
O varduka jau seniai turim isrinke
Kai suzinojom kad bus berniukas man juk tebuvo truputi virs 11 man rodos nestumo savaiciu,tai kibom i vardu paieskas nes manem kad bus laaaabai sudetinga,o jau kazkur po 6sav.buvom nusprende galutinai del vardo.Tai ir dabar vadinam vis dazniau varduku
tylus musu skyrelis likes...bet kiek zinau ir tu,ir meiles kibirkstele leksit i babyland-tai jums visoms dideles sekmes,tikejimo ir pamatysit ten visai viskas kitaip