Įkraunama...
Įkraunama...

Šiauliečių namelis.

QUOTE(Polijana @ 2014 10 26, 10:58)
4u.gif
Sveikos, gal arbatos? Mini meeta?
Visos laukiamos! Zadu isvykti pas MB, butu labai smagu susimatyti.

ryt galiu nuo 12val. iki 17val.
Atsakyti
QUOTE(wingele @ 2014 10 29, 09:57)
ryt galiu nuo 12val. iki 17val.

tinka ir man iki 16:30
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2014 10 19, 01:39)
Aciu merginos, as ir tikiu, kad permainos i nauda.

Afrodite, kaip Tavo Tth reagavo i nestuma? Mano nukrito iki 0.09 ir metaus ka daryt. Didint vaistu doze ar ne. Gal pamenat ka gydytoja sake, koks tth turi buti? Jei manes atmintis neapgauna tai kuo zemesnis, bet normos ribose, ar klystu?

Sveikutes 4u.gif
O man meetukan neiseina,nes darbuojuosi o paskui aju bunu toookia be jegu doh.gif soriukas,o jus linksmai pasimeetinkit 4u.gif
Novia, man TTH nestumo metu labai kilo,del to didinome doze tyroksino. O normos tiksliai nepamenu,bandysiu paieskoti ir parasysiu,bet man rodos kad man sake kad nuo 0.2 iki 1.5 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, as cia retas svecias, nes jau nuleidom rankas ir sakom bus kaip bus... Bet siandien buvau pas gydytoja su tokia problemele, mmm... jau pas mane trunka 2 savaites ir nesibaigia, nors ir negausios vis tiek taip neturi būti. Gydytoja israse Oxytocin. Domina bet kokia informacija, kas su tokiu vaistu esate susidure? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidutea @ 2014 11 05, 15:50)
Sveikutes, as cia retas svecias, nes jau nuleidom rankas ir sakom bus kaip bus... Bet siandien buvau pas gydytoja su tokia problemele, mmm... jau pas mane trunka 2 savaites ir nesibaigia, nors ir negausios vis tiek taip neturi būti. Gydytoja israse Oxytocin. Domina bet kokia informacija, kas su tokiu vaistu esate susidure?  4u.gif

na as sita vaista leidau savo katei, kai buvo sustojas gimdymas, i daugiau nezinau kam jis naudojamas, kaip ir skatinantis procesa kiek zinau.
Atsakyti
Sveikos, kelios dienos isvykstu pas vyra, noriu palinketi visoms stebuklo, ju buna, na o nuo musu didziausi linkejimai ir virusiukas nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Polijana @ 2014 11 06, 21:30)
Sveikos, kelios dienos isvykstu pas vyra, noriu palinketi visoms stebuklo, ju buna, na o nuo musu didziausi linkejimai ir virusiukas nestuke.gif  wub.gif

eiiiii niugi nudziugink mus wub.gif kaip pavyko ? didziausi sveikinimai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siaures meskute: 06 lapkričio 2014 - 20:52
Naturaliai, vyras uzsienyje dirba, grizo 5d. ir va stebuklas! Norejom klecka isivaikinti, musiskis paskubejo pirmas pas mus bigsmile.gif bet vistiek neatsisakom sios minties.
Atsakyti
QUOTE(Polijana @ 2014 11 06, 21:59)
Naturaliai, vyras uzsienyje dirba, grizo 5d. ir va stebuklas! Norejom klecka isivaikinti, musiskis paskubejo pirmas pas mus bigsmile.gif  bet vistiek neatsisakom sios minties.

nu va kaip nuostabu wub.gif kiek jus laiko lauket ?
o vaikuti isivaikinti norit is lt ? kiek pamenu tb ne lietuvis .

dar karteli sveikinimai wub.gif
Atsakyti
Vaikuti is MB salies cool.gif
Laukem 4m., liepa susituoke, liepa ir pastojau. Mano ne pirma santuoka, tad nevaisingumo 9m.
Atsakyti
QUOTE(Polijana @ 2014 11 07, 07:11)
Vaikuti is MB salies cool.gif
Laukem 4m., liepa susituoke, liepa ir pastojau. Mano ne pirma santuoka, tad nevaisingumo 9m.

Sveikutes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
POLIJANA, nerealios naujienos thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif Didziausi sveikinimai su siuo stebuklu wub.gif Kaip faina,kaip ilgai musu skyrelyje buvo stilius,o stai dabar is Siaulieciu esam netgi dvi nestukes nestuke.gif nestuke.gif wub.gif Na ka virusuokime kad ir kitos prisijungtu prie musu thumbup.gif
O kaip tu pati jauties? Oh,balandzio menesi jau turesi savo stebukliuka,fantastika wub.gif Dabar svarbiausia saugok save, aukite graziai ir sparciai ir kad viskas butu gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Polijana @ 2014 11 06, 21:30)
Sveikos, kelios dienos isvykstu pas vyra, noriu palinketi visoms stebuklo, ju buna, na o nuo musu didziausi linkejimai ir virusiukas nestuke.gif  wub.gif

Didžiausi sveikinimai thumbup.gif drinks_cheers.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif labai džiaugiuosi už tave thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti