Įkraunama...
Įkraunama...

Šiauliečių namelis.

QUOTE(wingele @ 2014 10 09, 10:53)

na bent kazkas kibo HCG 14 buvo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2014 10 11, 03:41)
QUOTE(wingele @ 2014 10 09, 10:53)

na bent kazkas kibo HCG 14 buvo blush2.gif

Gaila kad pabego..
Po iui tau cia?
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 10 10, 18:37)
Zinok,tikrai nefotkinu blush2.gif kitos tai kas savaite fotkina o as ne vienos foto neturiu. O vakar kai anyta ziurejo i mane ir sako kokia tu stora, nu kokia tu stora tai labai nejaukiai pasijauciau;nes pradejo sakyti kad jos dukra kaip buvo 5 menesiu net nesimate kad laukias, kad ji pati pagimde mano vyra virs 4kg ir tai nesimate ir tik i gala issoko pilvukas.Tai as savo pilvuka tik apsikabinau ir sakau maziukui,tu auk ir didek kiek nori,man svarbiausias tik tu.O tie visi pastebejimai kokia as esu...eina jie visi sh...
o pilvuka zadu kokia progai esant vis nufotkint.manau artimiausia proga bus kai bus lygiai 20sav. ax.gif

saugok save ir pilvinuka 4u.gif
mano pradejo eiti rugsejo gale i darziuka, 1m.8men., bet taip ir einam smile.gif
Novia na zingsnis i prieki,ekanti karta linkiu dideliu skaiciuku ir su gera pabaiga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2014 10 11, 08:58)

Gaila kad pabego..
Po iui tau cia?

nop natur ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Novia: 11 spalio 2014 - 15:19
QUOTE(Novia @ 2014 10 11, 16:18)
nop natur  ax.gif

Viskas pavyks, stebuklu buna! As tikiu, pasiseks ir Jums.
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2014 10 11, 16:18)
nop natur  ax.gif

Novia blink.gif bet juk tu sakei kad natur niekaip... tai gal visgi atsiras ir patiems tikejimo ir bandysit pabandyt vyra patvarkyt rolleyes.gif bigsmile.gif
gaila kad nesekmingai bet kitas kartyas bus Tas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2014 10 11, 22:12)
Novia  blink.gif bet juk tu sakei kad natur niekaip... tai gal visgi atsiras ir patiems tikejimo ir bandysit pabandyt vyra patvarkyt  rolleyes.gif  bigsmile.gif
gaila kad nesekmingai bet kitas kartyas bus Tas  wub.gif

Meskute, taip tuomet natur niekaip. Tik per puse metu daug ivyko. Nuo skyrybu su vyru iki gyvenamos salies pakeitimo ir naujo vyro 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2014 10 17, 18:53)
Meskute, taip tuomet natur niekaip. Tik per puse metu daug ivyko. Nuo skyrybu su vyru iki gyvenamos salies pakeitimo ir naujo vyro  4u.gif

Sveikinimai, permainos tikekimes i gera 4u.gif
Atsakyti
Meskute, taip tuomet natur niekaip. Tik per puse metu daug ivyko. Nuo skyrybu su vyru iki gyvenamos salies pakeitimo ir naujo vyro  4u.gif

Ne veltui sakoma,kad nera to blogo kas neiseitu i gera.Taip ir tau linkiu,kad viskas dabar eitu tik i gera thumbup.gif Siunciu virusiuka kad jau butu dabar viskas ciki piki wub.gif
Atsakyti

niu va permainos i gera wub.gif
Atsakyti
Aciu merginos, as ir tikiu, kad permainos i nauda.

Afrodite, kaip Tavo Tth reagavo i nestuma? Mano nukrito iki 0.09 ir metaus ka daryt. Didint vaistu doze ar ne. Gal pamenat ka gydytoja sake, koks tth turi buti? Jei manes atmintis neapgauna tai kuo zemesnis, bet normos ribose, ar klystu?
Atsakyti
4u.gif
Sveikos, gal arbatos? Mini meeta?
Visos laukiamos! Zadu isvykti pas MB, butu labai smagu susimatyti.
Atsakyti