QUOTE(*Pinkė* @ 2014 09 27, 12:45)
Mergaitės, perskaičiau visą temą ir dabar tiksliai nepamenu kuri buvot užsiminusi apie bičių pienelį ir, kad laukiate natūralaus (kaip suprantu ne iš vaistinės) gal galit išduoti paslaptį kur tokio natūralaus būtų galima gauti? man ginė patarė gerti inofolicą tai gėriau bent porą mėn, paskui neturėjau tai nutraukus buvau ir dabar vėl pradėjau gerti ir galvoju gal kartu ir tą bičių pienelį vartoti būtų gerai
Pas mus dar tik visko pradžia, esu visai žalia, tai nepykit jei ne į temą kas bus
Pas mus dar tik visko pradžia, esu visai žalia, tai nepykit jei ne į temą kas bus
Smagu kad tik visko pradzia ir tikrai nuosirdziai linkiu kad nereiketu gilintis iki smulkmenu ....
as kadangi naudojau biciu pieneli , gal ir as rasiau . na jei ir kitos naudojo tai pasisakys ir jos as pirkau internetu is bitininko . tuo metu neturejo naturalaus tai emiau maisyta. bet dabar jau noresiu naturalaus.
Novia kaip tu ? vis pagalvoju apie tave.... darei lp kaip sekes?
pas mus fronte ramu ... tiesiog po zingsneli zygiuojam i prieki ir tiek ....ieskom priezasciu , daromes tyrimus.... dar kol jauni kol energijos yra ....
kaip kitoms sekasi ?
Polina? Gumbine? Mona?
kaip musu namu mamukams sekasi