Įkraunama...
Įkraunama...

Šiauliečių namelis.

QUOTE(Pelkiuke @ 2014 06 05, 22:24)
respublikine tai cia ta balta ? kur ten daro kuriam pastate kuriam kb?  g.gif

Pagrindiniame prie gatvės, praleisi pro registratūrą, pasuksi į dešinę, paskui lygtai po kairę kasos dvi yra. Susimokesi ir pasakys kur eiti.
Aš kitą savaitę tikriausiai važiuosiu, gaila neišeis susitikti verysad.gif
Aš buvau apie 8 val ryte, o po 15 val atsakymas, tada pasiskambinau ia pasakė.
Sėkmės Pelkiuke 4u.gif
Ačiū Gumbine 4u.gif uz palaikymą. Gaila, kad jums nesiseka, bet reikia tikėtis, kad pasiseks.
Atsakyti
sveikos 4u.gif
SOS gavau HCG ats 5,73 tai kaip juos vertint?
Atsakyti
QUOTE(Pelkiuke @ 2014 06 06, 14:40)
sveikos 4u.gif

jei gavai is ligonines, tai rodo kibima, bet nesivystyma. ir baigtis aiski... verysad.gif nebent darei kokia 5 diena po ovuliacijos... nes man buvo 13 dienu po ovuliacijos - rode 45, ir buvo klausimas, ar issilaikys ir vystysis... deja... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(MonaJ @ 2014 06 06, 17:55)
jei gavai is ligonines, tai rodo kibima, bet nesivystyma. ir baigtis aiski...  verysad.gif nebent darei kokia 5 diena po ovuliacijos... nes man buvo 13 dienu po ovuliacijos - rode 45, ir buvo klausimas, ar issilaikys ir vystysis... deja...  verysad.gif

tai va,kad ir mane kazkodel negeros mintys puola...siandien man kazkur 10-12 dpo...o dariausi respublikinej
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelkiuke: 06 birželio 2014 - 18:15
na nepykit, bet as cia dar nosi ikisu smile.gif
MonaJ dar karta su nauju seimos nariu 4u.gif
Sekmes merginos, geru jums HCG ir viso kito.
Paskutini lemtinga karta kai dariau HCG respublikinej atsakymo telefonu nepasake, visus kartus pries pasake telefonu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(wingele @ 2014 06 06, 18:37)
na nepykit, bet as cia dar nosi ikisu smile.gif
MonaJ dar karta su nauju seimos nariu 4u.gif
Sekmes merginos, geru jums HCG ir viso kito.
Paskutini lemtinga karta kai dariau HCG respublikinej atsakymo telefonu nepasake, visus kartus pries pasake telefonu blink.gif

Man pasake tlf unsure.gif Ka Tu gali pakomentuot del mano skaiciuku?
Atsakyti
QUOTE(Pelkiuke @ 2014 06 06, 18:41)
Man pasake tlf unsure.gif Ka Tu gali pakomentuot del mano skaiciuku?

Na neturejusi as tokiu skaiciu,man visada zemiai 1 budavo.reikejo or progesterona pasidaryt.kartok Hcg pirmadieni,bet siaip labai mazi skaiciukao,deja.Bet neitiketinu dalyku buna!
Atsakyti
QUOTE(Jurgite03 @ 2014 06 05, 23:00)

Ačiū Gumbine  4u.gif  uz palaikymą. Gaila, kad jums nesiseka, bet reikia tikėtis, kad pasiseks.

Nebepergyvenu sąžiningai dėl atėjusių mmm, na, nesiseka vienoje gyvenimo srityje, turbūt gal sekasi kitoje. ax.gif Šiandien man 1 CD, o aš sėdžiu visa laiminga, nes už lango šviečia saulė, oras puikus.

O tu ar dar bandei testuotis ar kraujuką nusileisti?

QUOTE(Pelkiuke @ 2014 06 06, 15:40)
sveikos 4u.gif

Mažoki skaičiukai, pabandyk dar pirmad. pakartoti ir matysi ar didėja. Laikau už tave kumščius, kad tik mažiukas nuspręstu kabintis. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gumbine @ 2014 06 07, 08:45)
Šiandien man 1 CD, o aš sėdžiu visa laiminga, nes už lango šviečia saulė, oras puikus.

O tu ar dar bandei testuotis ar kraujuką nusileisti?
Mažoki skaičiukai, pabandyk dar pirmad. pakartoti ir matysi ar didėja. Laikau už tave kumščius, kad tik mažiukas nuspręstu kabintis.  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Labas,
Siandiena ir pas mane 1CD verysad.gif gal buvo kazkas nesivystancio g.gif nes uztese kazko ciklas g.gif teks is naujo planuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgite03 @ 2014 06 07, 08:57)
Labas,
Siandiena ir pas mane 1CD  verysad.gif  gal buvo kazkas nesivystancio  g.gif nes uztese kazko ciklas  g.gif  teks is naujo planuoti  smile.gif

console.gif console.gif 4u.gif 4u.gif už atėjusias mmm. Laikykis.
Atsakyti
QUOTE(Gumbine @ 2014 06 07, 10:28)
console.gif  console.gif  4u.gif  4u.gif  už atėjusias mmm. Laikykis.

ACIU wub.gif
as gal kiek ir pati persistengiau, gal buvo kibimas, truputi pasidarbavau, vyras supjove paletes, as paemiau tuos gabaliukus ir lenteles atskirinejau. Jauciau kaip pilvuko sonu raisciai truputi pasitempe, gal tas ir padejo verysad.gif neaisku.. g.gif reikejo ramiau man pabuti...

Pelkiuke 4u.gif tikiuosi tau bus viskas gerai 4u.gif O jus naturaliai planuojate?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgite03: 07 birželio 2014 - 10:35
QUOTE(Jurgite03 @ 2014 06 07, 11:35)
ACIU  wub.gif
as gal kiek ir pati persistengiau, gal buvo kibimas, truputi pasidarbavau, vyras supjove paletes, as paemiau tuos gabaliukus ir lenteles atskirinejau. Jauciau kaip pilvuko sonu raisciai truputi pasitempe, gal tas ir padejo  verysad.gif neaisku..  g.gif reikejo ramiau man pabuti...

Pelkiuke  4u.gif tikiuosi tau bus viskas gerai  4u.gif O jus naturaliai planuojate?

svarbiausia nekaltink savęs, niekada nežinai kas ir dėl ko. 4u.gif
Atsakyti