Jurgite mielai prasom
Mona aauuu? Pasigedau!
QUOTE(Polijana @ 2014 06 03, 13:33)
Laba. Gumbine bandykim susibegt,kada laisvesne tu? Man atostogos. Kas jungiasi?
Aš dirbu iki 19 val. po to jau laisva, šeštad. dirbu iki 17 val. Esu pasiruošusi susitikti ir pasiplepėti.
QUOTE(Jurgite03 @ 2014 06 03, 13:58)
dar nepramuse, vis laukiu mmm neaisku kaip cia bus teplioti neteplioja
bet kartais ant popieriuko rusvu demeliu buna
As ir noereciau susipazinti su jumis
bet kartais ant popieriuko rusvu demeliu buna
As ir noereciau susipazinti su jumis
Jei bijai dar vieno NT, ryte pamatuok BT TEN. Man tai prieš mmm visada nukrisdavo.
O dėl susitikimo tai smagu būtų susitikti, kuo daugiau mūsų bus, tuo smagiau
QUOTE(Polijana @ 2014 06 03, 18:30)
Sveikutes,
vis paskaitau paskaitau, bet taip ir nebeparasau...
as dabar stengiuosi kuo daugiau visko daryti (darbas, rankdarbiai)... kad apie planavimus nebegalvoti (bijau visai isproteti)... todel sugalvojom, kad dabar pats laikas susikurti savo "guzta" - t.y. namuka... o tuo paciu - nusipirkom maza suniuka (cvergsnauceri) - tai turim visom prasmem veiklos, kol kas bandau atgaivint smegenis. Nors MB vis koki karta per savaite klausineja, kada vel vaziuosim i Ryga, nes mus amzius spaudzia... o as kazkaip dar negaliu... balandzio pab.pasiemem snaigutes, bet sikart net nekibo... todel turiu apsimastyti, ka daryt... ar isvis noriu proceduros - gal geriau isivaikinti...
zodziu, jus organizuokites meet'a, o as, jei tik rasiu laiko, tai butinai prisijungsiu... Tik antradieni pas mane "sventas reikalas" - einu kiekviena antradieni i masaza...
va musu naujoji seimos nare Bora:
Labas rytas kur Siauliuose galeciau nuleist krauja darant HCG tyrima? nes pas mus Kelmej tai nera kur
QUOTE(Pelkiuke @ 2014 06 05, 08:56)
Labas rytas kur Siauliuose galeciau nuleist krauja darant HCG tyrima? nes pas mus Kelmej tai nera kur
Greičiausiai atsakymą gausi respublikinėje ligoninėje.
Ar bandei NT gadinti?
QUOTE(Gumbine @ 2014 06 05, 15:01)
Įdomu ar atsakymą pasako telefonu, kažkur skaičiau kad nea. Prieš du metus tai pasakė. Tikriausiai ir man teks važiuoti.
QUOTE(Gumbine @ 2014 06 05, 14:01)
NT bandziau,visi vaiduoklius meta tiek internetiniai,tiek evitest ir nesenai db pasidariau ameriket usa irgi su dieniniu rodo vaiduokli o senam bokste nedaro?
Papildyta:
QUOTE(Jurgite03 @ 2014 06 05, 15:12)
Įdomu ar atsakymą pasako telefonu, kažkur skaičiau kad nea. Prieš du metus tai pasakė. Tikriausiai ir man teks važiuoti.
tai va ir man idomu ar pasako tlf ats,nes as ne vietine,man geriausia butu tlf arba emailu
o tai ir tu su vaiduokliukais?
QUOTE(Pelkiuke @ 2014 06 05, )
NT bandziau,visi vaiduoklius meta tiek internetiniai,tiek evitest ir nesenai db pasidariau ameriket usa irgi su dieniniu rodo vaiduokli o senam bokste nedaro?
Papildyta:
Papildyta:
Aš ir ne vietinė.
Aš siandien diena pasidariau testa rodė vaiduokliuka, o po kiek laiko išnyko.
Tai gal neverta daryti HCg, jei Vaiduokliukai.
Manau su REZUS pavyktu ats emeilu gaut
Kai kurios laboratorijos veža net gi į tą pačią respublikinę. Manau, kad ten pasako telefonu.
Kaip faina, kad judviem jau vaiduokliuoja tai dabar lauksime abiejų HCG. Gal dar rytoj netyčia judvi padarysite mini meet'ą prie kraujo laboratorijos durų
Ką gi merginos laikau už judvi kumščius ir laukiam atsakymų, vaiduoklių be reikalo nebūna
Kaip faina, kad judviem jau vaiduokliuoja tai dabar lauksime abiejų HCG. Gal dar rytoj netyčia judvi padarysite mini meet'ą prie kraujo laboratorijos durų
Ką gi merginos laikau už judvi kumščius ir laukiam atsakymų, vaiduoklių be reikalo nebūna
QUOTE(Gumbine @ 2014 06 05, 20:59)
Kai kurios laboratorijos veža net gi į tą pačią respublikinę. Manau, kad ten pasako telefonu.
respublikine tai cia ta balta ? kur ten daro kuriam pastate kuriam kb?