Įkraunama...
Įkraunama...

Šiauliečių namelis.

Jurgite mielai prasom mirksiukas.gif

Mona aauuu? Pasigedau! g.gif
Atsakyti
QUOTE(Polijana @ 2014 06 03, 13:33)
Laba. Gumbine bandykim susibegt,kada laisvesne tu? Man atostogos. Kas jungiasi? 4u.gif

Aš dirbu iki 19 val. po to jau laisva, šeštad. dirbu iki 17 val. Esu pasiruošusi susitikti ir pasiplepėti. smile.gif

QUOTE(Jurgite03 @ 2014 06 03, 13:58)
biggrin.gif  dar nepramuse, vis laukiu mmm smile.gif neaisku kaip cia bus smile.gif teplioti neteplioja  blush2.gif
bet kartais ant popieriuko rusvu demeliu buna
As ir noereciau susipazinti su jumis  blush2.gif

Jei bijai dar vieno NT, ryte pamatuok BT TEN. Man tai prieš mmm visada nukrisdavo.

O dėl susitikimo tai smagu būtų susitikti, kuo daugiau mūsų bus, tuo smagiau smile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Polijana @ 2014 06 03, 18:30)

Mona aauuu? Pasigedau! g.gif

Sveikutes,
vis paskaitau paskaitau, bet taip ir nebeparasau...
as dabar stengiuosi kuo daugiau visko daryti (darbas, rankdarbiai)... kad apie planavimus nebegalvoti (bijau visai isproteti)... biggrin.gif todel sugalvojom, kad dabar pats laikas susikurti savo "guzta" - t.y. namuka... o tuo paciu - nusipirkom maza suniuka (cvergsnauceri) - tai turim visom prasmem veiklos, kol kas bandau atgaivint smegenis. Nors MB vis koki karta per savaite klausineja, kada vel vaziuosim i Ryga, nes mus amzius spaudzia... o as kazkaip dar negaliu... verysad.gif balandzio pab.pasiemem snaigutes, bet sikart net nekibo... todel turiu apsimastyti, ka daryt... ar isvis noriu proceduros - gal geriau isivaikinti... rolleyes.gif
zodziu, jus organizuokites meet'a, o as, jei tik rasiu laiko, tai butinai prisijungsiu... Tik antradieni pas mane "sventas reikalas" - einu kiekviena antradieni i masaza... ax.gif
va musu naujoji seimos nare Bora:
user posted image
Atsakyti
Labas rytas ax.gif kur Siauliuose galeciau nuleist krauja darant HCG tyrima? nes pas mus Kelmej tai nera kur unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelkiuke @ 2014 06 05, 08:56)
Labas rytas ax.gif kur Siauliuose galeciau nuleist krauja darant HCG tyrima? nes pas mus Kelmej tai nera kur unsure.gif

Greičiausiai atsakymą gausi respublikinėje ligoninėje. bigsmile.gif
Ar bandei NT gadinti?
Atsakyti
QUOTE(Gumbine @ 2014 06 05, 15:01)
Greičiausiai atsakymą gausi respublikinėje ligoninėje.  bigsmile.gif
Ar bandei NT gadinti?

Įdomu ar atsakymą pasako telefonu, kažkur skaičiau kad nea. Prieš du metus tai pasakė. Tikriausiai ir man teks važiuoti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gumbine @ 2014 06 05, 14:01)
Greičiausiai atsakymą gausi respublikinėje ligoninėje.  bigsmile.gif
Ar bandei NT gadinti?

NT bandziau,visi vaiduoklius meta tiek internetiniai,tiek evitest ir nesenai db pasidariau ameriket usa irgi su dieniniu rodo vaiduokli blush2.gif ax.gif o senam bokste nedaro?
Papildyta:
QUOTE(Jurgite03 @ 2014 06 05, 15:12)
Įdomu ar atsakymą pasako telefonu, kažkur skaičiau kad nea. Prieš du metus tai pasakė. Tikriausiai ir man teks važiuoti. g.gif

tai va ir man idomu ar pasako tlf ats,nes as ne vietine,man geriausia butu tlf arba emailu ax.gif
o tai ir tu su vaiduokliukais? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelkiuke @ 2014 06 05, )
NT bandziau,visi vaiduoklius meta tiek internetiniai,tiek evitest ir nesenai db pasidariau ameriket usa irgi su dieniniu rodo vaiduokli blush2.gif  ax.gif o senam bokste nedaro?
Papildyta:
o tai ir tu su vaiduokliukais? bigsmile.gif

Aš ir ne vietinė. smile.gif
Aš siandien diena pasidariau testa rodė vaiduokliuka, o po kiek laiko išnyko.
Tai gal neverta daryti HCg, jei Vaiduokliukai. 4u.gif
Atsakyti
Manau su REZUS pavyktu ats emeilu gaut ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2014 06 05, 18:08)
Manau su REZUS pavyktu ats emeilu gaut  ax.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Kai kurios laboratorijos veža net gi į tą pačią respublikinę. Manau, kad ten pasako telefonu.

Kaip faina, kad judviem jau vaiduokliuoja bigsmile.gif bigsmile.gif tai dabar lauksime abiejų HCG. Gal dar rytoj netyčia judvi padarysite mini meet'ą prie kraujo laboratorijos durų bigsmile.gif
Ką gi merginos laikau už judvi kumščius ir laukiam atsakymų, vaiduoklių be reikalo nebūna wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gumbine @ 2014 06 05, 20:59)
Kai kurios laboratorijos veža net gi į tą pačią respublikinę. Manau, kad ten pasako telefonu.

Kaip faina, kad judviem jau vaiduokliuoja  bigsmile.gif  bigsmile.gif tai dabar lauksime abiejų HCG. Gal dar rytoj netyčia judvi padarysite mini meet'ą prie kraujo laboratorijos durų  bigsmile.gif
Ką gi merginos laikau už judvi kumščius ir laukiam atsakymų, vaiduoklių be reikalo nebūna wink.gif

respublikine tai cia ta balta ? kur ten daro kuriam pastate kuriam kb? g.gif
Atsakyti