Įkraunama...
Įkraunama...

Šiauliečių namelis.

QUOTE(velnyte @ 2014 04 23, 21:44)
Labas visoms krastietems. Su praejusiom sventem.
Sveikinimai visoms, kurioms sulauke stebuklelio, sveikinimai ir toms , kurios sugebat save realizuot kitur ir susitaikyt su esama situacija...man tai nepavyksta...stiprybes toms, kurios vis dar nenuleidziat ranku.
Nezinau kokis endo konsultuoja, bet vieno tth neuztenka darytis reikalinga su FT4 jei yra hyperfunkcija. Be to dar reikia ATPO tyrimo, nes jo rodiklis kuo didesnis pastot tuo maziau sansu. Zinau ka sakau, nes pati viska praejau. Man buvo TTH ir FT4 normoje , o ATPO 3000. Endokrinologas sake, kad prie tokio rezultato net IVF nepades. 
  Zodziu jei yra autoimuninis sutrikimas, geriau su rimtu endokrinologu pasikonsultuoti kaune ar Vilniuje pries bandant IVF. Nes labai mazi sansai. Be to tie sokinejimai nera gerai . O pastoti geriausia kai TTH apie 1. Ir sar ypac atsargiai reikia su stimuliujanciais hormonai, nes skydliaukininkes esam rizikos grupeje prie gimdos kuno vezio. Geriau vaziuok pas Klima i Vilniu . Jis kaip tik uzsiima su tokios pakraipos nevaisingumu.

kaip tu laikais... darbuojies o gal atostigauji 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(velnyte @ 2014 04 23, 21:44)
Sveikinimai visoms, kurioms sulauke stebuklelio, sveikinimai ir toms , kurios sugebat save realizuot kitur ir susitaikyt su esama situacija...man tai nepavyksta...stiprybes toms, kurios vis dar nenuleidziat ranku.
Nezinau kokis endo konsultuoja, bet vieno tth neuztenka darytis reikalinga su FT4 jei yra hyperfunkcija. Be to dar reikia ATPO tyrimo, nes jo rodiklis kuo didesnis pastot tuo maziau sansu. Zinau ka sakau, nes pati viska praejau. Man buvo TTH ir FT4 normoje , o ATPO 3000. Endokrinologas sake, kad prie tokio rezultato net IVF nepades. 
  Zodziu jei yra autoimuninis sutrikimas, geriau su rimtu endokrinologu pasikonsultuoti kaune ar Vilniuje pries bandant IVF. Nes labai mazi sansai. Be to tie sokinejimai nera gerai . O pastoti geriausia kai TTH apie 1. Ir sar ypac atsargiai reikia su stimuliujanciais hormonai, nes skydliaukininkes esam rizikos grupeje prie gimdos kuno vezio. Geriau vaziuok pas Klima i Vilniu . Jis kaip tik uzsiima su tokios pakraipos nevaisingumu.

Endo as jau daug aplankiau 4u.gif
Taip taip, visi FT4, ATPO istirti ir ne karta, bet po pora kartu per menesi nematau tikslo ju kartot, o TTH pasikartoju mirksiukas.gif Bet kuriuo atveju man LT gydytojai nepades, nes LT donoryste nelegalizuota, tai neturiu is ko rinktis unsure.gif
Atsakyti
Meskute, atsakyk man i durna klausima biggrin.gif kaip ten po tos LP ar lieka randeliai, ar kai uzgyja nelieka? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2014 04 24, 14:33)
Meskute, atsakyk man i durna klausima  biggrin.gif kaip ten po tos LP ar lieka randeliai, ar kai uzgyja nelieka?  blush2.gif

kad cia visos turbut buvo su tais randeliais biggrin.gif bet dabar jau uzgije , pa smane dar yra nes as lp pries kelis men turejau bet jie jau gerokai uzsitrauke dar po keliu men manau ju neliks ax.gif

darysi ir tu lp?
Atsakyti
tai, kad pradzioje yra logiska, ar galvoju ar jie visai isnyksta ar ne biggrin.gif

gydytojas snekejo, kad po visu IUI, jei nepavyks reikes. Bet po 3- 4 ciklu bus priverstine pertrauka, del klinikos atostogu.. tai galvoju, gal nepraleist veltui, o iskart pasidaryt LP. Nebent neprireiks blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2014 04 24, 21:29)
tai, kad pradzioje yra logiska, ar galvoju ar jie visai isnyksta ar ne  biggrin.gif

gydytojas snekejo, kad po visu IUI, jei nepavyks reikes. Bet po 3- 4 ciklu bus priverstine pertrauka, del klinikos atostogu.. tai galvoju, gal nepraleist veltui, o iskart pasidaryt LP. Nebent neprireiks  blush2.gif

Sveikutes 4u.gif
SU PRAEJUSIOMIS SV.VELYKOMIS wub.gif wub.gif wub.gif ta proga noreciau palinketi visoms jums,kad kuo greiciau gandreliai uzsuktu i jusu namucius wub.gif ir cia dalintumetes nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif ispudziais wub.gif
Velnyte, stiprybes tau-daznai mintim siunciu tau linkejimus ir pagalvojau o kaip tu.Tikiu,kad nera lengva uzeiti cia.Stiprybes tau 4u.gif
Meskute Siaurej,galvoju ir laukiu vis laiskucio ar zinios is taves,o kadangi neateina tai tikiuos kad reikalai juda tik geryn.mergyt,"sergu" uz tavo sekme ir linkiu kad net baisiausi zodziai neissipildytu.Tikek savim, mylek save ir tikrai bus viskas gerai.Labai tau to linkiu 4u.gif
O mes planuojame ir brandinam mintis dar vienam IVF, bet greicausiai jau bus paskutinis. Planuojame darytis ji Stambule. Jau pirma konsultacija sutarta, viesbutukas uzsakyta ir tereik dar bilietus nusipirkt.Bet kaip ir pirmai konsultacijai iseis nemazai pinigeliu.Taigi daug daug dirbam, ieskom galimybes kaip nors kiek pinigeliu pisidurt,oi iki toookiu dalyku daeinam..bet kaip as sakau juk viskas vardan to stebuklingo kudikio.
Tai va,laukiam dabar mano dnr molekulinio homocisteino tyrimo ir tada jau pirmyn. Beje, per ta laika ir idomiu dalyku apie nevaisinguma suzinojau,zodziu pasijauciu kartais tooookia zalia biggrin.gif
Gal kam aktualu bus,taigi Medicina Practica yra akcija issitirti anemija.Kainuoja tik 58 lt. bet ieina ir gelezis,feritinas, bendras ir issamus kraujo tyrimas, homocisteinas. Pirmus gavau ta pacia diena,t,y.siandien,o homocisteina sake veliau atsius.
Novia, man darytos 2 LP tai du randeliai matosi ant pilvuko doh.gif Pirma LP man buvo 2010,o antroji 2012. Bet realiai netrukdo jie nesioti atskira maudymuka ir stipriai nekrenta i akis.
bet as linkiu kad tau nebeprireiktu LP ir griztum jau nestuke.gif wub.gif
Grazaus vakaro ir linkejimai senbuvems wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Mielieji mūsų palaikytojai, kažkaip šiemet pamiršome priminti, bet kadangi dar yra truputis laiko - būsime labai dėkingi jeigu palaikydami Vaisingumo asociacijos veiklą skirsite savo 2% Gyventojų Pajamų Mokesčio. 4u.gif

Kas mus jau seka ne vienerius metus, žino, kad pagrinde tik iš šios žmonių paramos ir gyvuojam, pinigų vėjais neleidžiam, remiam naudingus "projektus" arba skiriam lėšas kovai dėl Pagalbinio apvaisinimo įstatymo, o visa Asociacijos Valdyba dirba išskirtinai visuomeniniais pagrindais.

Deklaracijas galite užpildyti internetu, prisijungę prie elektroninio deklaravimo sistemos per savo banką, kuriame turite sąskaitą arba užpildytą formą pristatyti į VMI iki berods gegužės 1 dienos. 4u.gif

Rekvizitai paramai:
Vaisingumo asociacija
Kodas: 300080280.
Žirmūnų g. 143, LT-09128 Vilnius
A.s. LT74 7044 0600 0474 6916
AB SEB bankas

Ačiū iš anksto visiems, nes be Jūsų, nebūtų mūsų, o be mūsų - nebūtų......na...daug ko nebūtų...

Nuoširdžiai Jūsų ir su Jumis,
Vaisingumo Asociacija wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Manau reiktu meeto? Ar turit laiko? Planuose nuo kitos savaites busiu Siauliu puseje, butu laaaaabai malonu Jus pamatyti! wub.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(velnyte @ 2014 04 23, 22:44)

Atsiprašau,kad taip įsiveržiu,tik kadangi ši tema man buvo artima,kartais užeinu,aš pastojau kai ATPO buvo 6000,3ankstyvi persileidimai kuri laika saugojomes o tada nuo planavimo praejo 1.5 metų,man hipofunkcija,sėkmės Jums visoms.
Atsakyti
QUOTE(Polijana @ 2014 05 03, 13:49)
Sveikos 4u.gif

Manau reiktu meeto? Ar turit laiko? Planuose nuo kitos savaites busiu Siauliu puseje, butu laaaaabai malonu Jus pamatyti! wub.gif  cool.gif

Sveika, aš už susitikimą 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif ateinu pasilabint su krastietem, musu vyrukas jau 4 menesiu, atrodo baiginejasi pilvuko bedos, nes iki siol labai vargome. verysad.gif Kas dien vyrutis vis kazko naujo teveliams parodo, pati nejauciu, kaip lekia tas laikas greitai. O Jums stiprybes, ryzto ir geru emociju 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, kaip tylu pas mus namuciuose ax.gif

as niekas nejudat link tikslo? bigsmile.gif

as jau po II IUI blush2.gif prasideda laukimo periodas wub.gif
Atsakyti