Įkraunama...
Įkraunama...

Šiauliečių namelis.

Sveikos, mergaitės 4u.gif
Šiaulių ale vaisingumo centre gydytoja atvažiuojanti, atvažiuoja 1 kartą per mėnesį, tad taip ir liko neaišku kokiu būdu ji gali gydyti vaisingumą unsure.gif

QUOTE(Novia @ 2014 03 24, 08:45)
jap IUI. Siulo 4-5, po to LP. Po to IVF  unsure.gif

Kadangi visgi ateityje planuojame vykti į Embrions, norėjau paklausti Novios:
Kokią ciklo dieno geriausia vykti pirmai konsultacijai ?
Kokios dabar ten kainos, nes po euro įvedimo, kaip suprantu, truputį pasikeitė ?
Kokius tyrimus atliko prieš IUI ? Kiek kainuoja pati IUI ?
Atsiprašau, kad užgriuvau su kausimais, bet nelabai randu informacijos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemyna32 @ 2014 03 24, 11:20)
Sveikos, mergaitės  4u.gif
Šiaulių ale vaisingumo centre gydytoja atvažiuojanti, atvažiuoja 1 kartą per mėnesį, tad taip ir liko neaišku kokiu būdu ji gali gydyti vaisingumą unsure.gif

Kadangi visgi ateityje planuojame vykti į Embrions, norėjau paklausti Novios:
Kokią ciklo dieno geriausia vykti pirmai konsultacijai ?
Kokios dabar ten kainos, nes po euro įvedimo, kaip suprantu, truputį pasikeitė ?
Kokius tyrimus atliko prieš IUI ? Kiek kainuoja pati IUI ?
Atsiprašau, kad užgriuvau su kausimais, bet nelabai randu informacijos blush2.gif

matyt galvoja, kad pas mus SL nera ka gydyti biggrin.gif

Siulyciau vykti pirmoj ciklo pusej. As nuvykau 1-2 DPO, tai teko laukti 2 sav iki kito ciklo.. bet as nuvaziavau su visais tyrimais. Jei nuvaziuosi pries - tuomet tiketina tame paciame cikle gales startuoti.

Pirmam kartui man liepdavo atvaziuoti 11 c.d. (mano ciklas nera ilgas). Aisku bus sunku apskaiciuoti, nes tikriausiai konsultacijai registruos + - 1-2 men. Tad siulau registruotis iskart po mm ir tuomet dar papildomai nuvaziuosi 11 c.d., jei nepavyks pataikyti arciau sios dienos.

Kainas galima rasti ju tinklapyje. As darau IUI su donoru, tai tikriausiai kaina nebus aktuali blush2.gif (procedura brangesne siek tiek uz paprasta IUI)

Man pas juos papildomai atlikto tik androstendiono tyrima. O daugiau viska turejau is LT. Pati savarankiskai buvau pasidarius blush2.gif

Mano visi tureti tyrimai:
Spermograma (ne mano aisku biggrin.gif ) ir visi papildomi duomenys apie vyra: genetiniai tyrimai, hormonai, paseliai.

Mano asmeniniai:
hormonai: FSH, LH, E2, PRL, PRG, DHEA-S, SHBG, TESTO,LAI, ATPO, FT4, FT3, TTH.
Chlamidijų, ureoplazmų, mikoplazmų tyrimas
Citomegalijos IgG ir IgM
Toksoplazmozės IgG ir IgM
Raudoniukės IgG
Tyrimai dėl AIDS
Tyrimai dėl sifilio RPR
Hepatito B viruso antikūnių nustatymas
Hepatito C viruso antikūnių nustatymas
Paselis

Rodos tiek unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Novia: 24 kovo 2014 - 16:55
QUOTE(Novia @ 2014 03 24, 17:45)
matyt galvoja, kad pas mus SL nera ka gydyti  biggrin.gif

Siulyciau vykti pirmoj ciklo pusej. As nuvykau 1-2 DPO, tai teko laukti 2 sav iki kito ciklo.. bet as nuvaziavau su visais tyrimais. Jei nuvaziuosi pries - tuomet tiketina tame paciame cikle gales startuoti.

Pirmam kartui man liepdavo atvaziuoti 11 c.d. (mano ciklas nera ilgas). Aisku bus sunku apskaiciuoti, nes tikriausiai konsultacijai registruos + - 1-2 men. Tad siulau registruotis iskart po mm ir tuomet dar papildomai nuvaziuosi 11 c.d., jei nepavyks pataikyti arciau sios dienos.

Kainas galima rasti ju tinklapyje. As darau IUI su donoru, tai tikriausiai kaina nebus aktuali  blush2.gif (procedura brangesne siek tiek uz paprasta IUI)

Man pas juos papildomai atlikto tik androstendiono tyrima. O daugiau viska turejau is LT. Pati savarankiskai buvau pasidarius  blush2.gif

Spermograma (ne mano aisku  biggrin.gif ) ir visi papildomi duomenys apie vyra: genetiniai tyrimai, hormonai, paseliai.

Mano asmeniniai:
Citomegalijos IgG ir IgM                                 
Raudoniukės IgG 
Tyrimai dėl AIDS                                         
Tyrimai dėl sifilio RPR
Paselis

Rodos tiek  unsure.gif

O tyrimai ten iui reikalingi hepatitu aids ir pan? ar ruosetes ivf?
Atsakyti
Nereikalingi (greiciausiai), bet kol ieskojau diagnozes per metus laiko issityriau didziaja dali visu tyrimu, kad netureciau abejoniu del vienu ar kitu dalyku. Tuo labiau buvo klausimas del IVF ar IUI, tai kad galeciau greiciau startuoti tyriaus viska is eiles ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2014 03 24, 21:42)
Nereikalingi (greiciausiai), bet kol ieskojau diagnozes per metus laiko issityriau didziaja dali visu tyrimu, kad netureciau abejoniu del vienu ar kitu dalyku. Tuo labiau buvo klausimas del IVF ar IUI, tai kad galeciau greiciau startuoti tyriaus viska is eiles  ax.gif

supratau 4u.gif nes kiek zinau sie tyrimai galioja berods tik pusmeti tai todel ir paklausiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2014 03 24, 16:45)
matyt galvoja, kad pas mus SL nera ka gydyti  biggrin.gif

Kainas galima rasti ju tinklapyje. As darau IUI su donoru, tai tikriausiai kaina nebus aktuali  blush2.gif (procedura brangesne siek tiek uz paprasta IUI)

Man pas juos papildomai atlikto tik androstendiono tyrima. O daugiau viska turejau is LT. Pati savarankiskai buvau pasidarius  blush2.gif

Spermograma (ne mano aisku  biggrin.gif ) ir visi papildomi duomenys apie vyra: genetiniai tyrimai, hormonai, paseliai.

Mano asmeniniai:
Citomegalijos IgG ir IgM                                 
Raudoniukės IgG 
Tyrimai dėl AIDS                                         
Tyrimai dėl sifilio RPR
Paselis

Rodos tiek  unsure.gif

Dėl SL vaisingumo gydymo, matomai, nesurinko norinčių, nes skambinau prieš jai atvykstant pirmą kartą, tai sakė žiūrės kiek bus pacientų, nes dėl 1-2, neapsimoka jai iš Kauno važinėti, tad nusprendėme nesiblaškyti ir vien dėl konsultacijos nevykti smile.gif
Ačiū už labai išsamią informaciją thumbup.gif , tyrimų ir mes turime begales prisidarę, bet kol važiuosime, tai bus praėjęs ne tik pusmetis, bet ir metai/pusantrų nuo jų atlikimo, tokio genetinio, tai suprantu, kad nekartos, bet va hormonų, spermogramos ar nekartoja jie prieš procedūras ? ax.gif Dėl kainų, tai IVF viskas surašyta, o kiek kainuoja pati IUI, neradau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute siaurej @ 2014 03 24, 21:48)
supratau  4u.gif nes kiek zinau sie tyrimai galioja berods tik pusmeti tai todel ir paklausiau  4u.gif

esu ir as tokia tendencija girdejus, bet cia matyt nuo gydytojo priekabumo priklauso.. mano hormonai buvo daryti birzeli, o IUI startavau vasari, tai neliepe kartoti. mirksiukas.gif gal kaip pries IUI. Gal su IVF rimciau ziuri blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Zemyna32 @ 2014 03 25, 09:24)

as veziaus gal poros metu senumo duomenis - visus ka turejau. Kai kurie pvz LPL buvo kartoti kelis kartus kas kazkiek laiko, tai gydytojas atsirinko kas jam reikalinga. Tiksliau as jam viska geltonai pazymejus buvau, kad gali kliuti ar pan biggrin.gif

Pries procedura spermograma tikrai reiketu kartoti. Del hormonu neesu tikra, nes kaip rasau, kad man neprase, jei pries tai 2 kartus jie buvo geri unsure.gif

Insemination with partner sperm 150.00
Insemination with donor sperm 300.00
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2014 03 25, 10:01)
esu ir as tokia tendencija girdejus, bet cia matyt nuo gydytojo priekabumo priklauso.. mano hormonai buvo daryti birzeli, o IUI startavau vasari, tai neliepe kartoti.  mirksiukas.gif gal kaip pries IUI. Gal su IVF rimciau ziuri  blush2.gif
Papildyta:
as veziaus gal poros metu senumo duomenis - visus ka turejau. Kai kurie pvz LPL buvo kartoti kelis kartus kas kazkiek laiko, tai gydytojas atsirinko kas jam reikalinga. Tiksliau as jam viska geltonai pazymejus buvau, kad gali kliuti ar pan  biggrin.gif

Pries procedura spermograma tikrai reiketu kartoti. Del hormonu neesu tikra, nes kaip rasau, kad man neprase, jei pries tai 2 kartus jie buvo geri  unsure.gif

Insemination with partner sperm 150.00
Insemination with donor  sperm 300.00

4u.gif ačiū dar kartelį, įsivaizdavau, kad puikiai kalbu rusiškai, pasirodo, angliškai būčiau geriau supratusi blush2.gif
Mes vešimės taip pat viską, kadangi turim nedidelių kabliukų ir spermogramoje, ir man hormonuose bei kraujo krešume, žiūrėsim ar reikės tyrimus kartoti. smile.gif
Visoms mergaitėms sėkmės, einant šiuo nelengvu keliu 4u.gif
Atsakyti
Kaip Siaulieciu namelis laikos? Ar juda kas i prieki? bigsmile.gif
Kaip gyvenat? kaip augat? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2014 04 23, 20:13)
Kaip Siaulieciu namelis laikos? Ar juda kas i prieki?  bigsmile.gif
Kaip gyvenat? kaip augat?  cool.gif

kaip pati laikais? gal jau i lv 4u.gif

mes tai dabar pusmeti be planavimu ...del mano tu bedu nu bet tikiu kad viskas bus gerai cool.gif
Atsakyti
ja, kita savaite startuoju, o ryt kartoju TTH cool.gif

Lauksim ir jusu starto drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas visoms krastietems. Su praejusiom sventem.
Sveikinimai visoms, kurioms sulauke stebuklelio, sveikinimai ir toms , kurios sugebat save realizuot kitur ir susitaikyt su esama situacija...man tai nepavyksta...stiprybes toms, kurios vis dar nenuleidziat ranku.

QUOTE(Novia @ 2014 02 22, 18:29)
kad man rodos jei dabar nemaisau prie autoimuninio tiroidito negalima jodo, o prie visu kitu - reikia.  unsure.gif (pas mane autoimuninis).

Nezinau kokis endo konsultuoja, bet vieno tth neuztenka darytis reikalinga su FT4 jei yra hyperfunkcija. Be to dar reikia ATPO tyrimo, nes jo rodiklis kuo didesnis pastot tuo maziau sansu. Zinau ka sakau, nes pati viska praejau. Man buvo TTH ir FT4 normoje , o ATPO 3000. Endokrinologas sake, kad prie tokio rezultato net IVF nepades.
Zodziu jei yra autoimuninis sutrikimas, geriau su rimtu endokrinologu pasikonsultuoti kaune ar Vilniuje pries bandant IVF. Nes labai mazi sansai. Be to tie sokinejimai nera gerai . O pastoti geriausia kai TTH apie 1. Ir sar ypac atsargiai reikia su stimuliujanciais hormonai, nes skydliaukininkes esam rizikos grupeje prie gimdos kuno vezio. Geriau vaziuok pas Klima i Vilniu . Jis kaip tik uzsiima su tokios pakraipos nevaisingumu.

Atsakyti