Įkraunama...
Įkraunama...

Šiauliečių namelis.

QUOTE(meskute siaurej @ 2014 03 15, 23:43)
mergaites as nesu pries LV tikrai  blush-anim-cl.gif
<...>

Cia tikrai ne pykcio banga, tiesios pastebejimas is savo varpines biggrin.gif Man kai nera is ko rinktis, tai isvis tylet telieka rolleyes.gif

Galvoju gal jau uz savaiteles kitos vel kartot TTH, pabraizyt kreives lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute siaurej @ 2014 03 15, 22:43)
mergaites as nesu pries LV tikrai  blush-anim-cl.gif

Novia LV niekad ir nestimuliuoja kiek esu girdejus iui . tieisog jie siulo ale pigu ivf... tai iui neapsimoka stimuliuot... ir pinigus ismest nes ju toks poziuris geriau iskart imames darbu  ir darom ivf ...
bet kaip ir minejau nesu pries lv jie daro jie stegias, bet po wingeles pasisakymo taip supratau kad stengtis net neverta nei papildu nei kazko ... tiesiog nepykit bet pasilieku su savo mintim  flirt.gif

jei ka pasakai pries lv tai pykcio banga buna. sorry mergaites  oro_buckis.gif

bet tikrai nuosirdiziai dziaugiuos uz mergaites kurios pastoja tiek natur tiek su gydytoju pagalba  4u.gif

Oi meskute,nieko panasaus neturejau galvoje,tikrai tikrai!
Atsakyti
Sveikutės, noriu pasiteirauti ar dėl endo nebandėte gerti gintaro rūgšties? Kiek skaičiau ji efektyvi kai yra jos pati pradžia. Aš tai šiaip esu ją gėrusi dėl organizmo stiprinimo.
Atsakyti
pirmakart apie tokia girdziu g.gif
Atsakyti
gali pasiskaityti apie gintaro rūgštį labai daug informacijos yra rusiškuose puslapiuose (angliškuose nežiūrėjau). Net ir pastojus vietoje folio rūgšties tipo geriau ją vartoti. Kiek tiesios nežinau, bet aš ją pirkau sveiko maisto krautuvėlėse, lapelis su 10 tab. kainuoja iki 2 Lt. Reikia sugerti mėnesio kursą po to daryti pertrauką.
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2014 03 16, 00:40)
Cia tikrai ne pykcio banga, tiesios pastebejimas is savo varpines  biggrin.gif Man kai nera is ko rinktis, tai isvis tylet telieka  rolleyes.gif

Galvoju gal jau uz savaiteles kitos vel kartot TTH, pabraizyt kreives  lotuliukas.gif

sveikos 4u.gif

kartojai tth? tikiuosi viskas ok su juo wink.gif

wingele nepyk as pasikarciavau , biski sunkus periodas man 4u.gif

gumbine , ne viena mergaite yra bandziusios gert tas gintaro tabletes. kadangi jos gere del endo , sake kad labai zymaus poveikio nebuvo , bet zinant kokie musu organizmai skirtingi gal verta pabandyti 4u.gif
Atsakyti
merginos , kurios turit endo . endometriozes skyrelis nori sutvarkyti statistika:

cituoju :

Sveikos,

bandėm bandėm su Ladybug, ir nepavyko dviems sugimdyti biggrin.gif Taigi ant greitųjų įsimečiau sąrašą. Situacija dabar tokia: ten bus 3 sąrašai: "jau po LP", "Endo sėkmės sąrašas", "Endo optimistės". Mano noras iš jų trijų padaryti vieną, tačiau noriu kad ten būtų tik merginos/moterys smile.gif su endo, nes PKS ir kitom bėdom yra kitos temos, nebent su PKS eina ir endo. Žodžiu ieškokite savęs, radot? tikrinkit ar info teisinga. Jei yra klaidų, rašot tekstą: LP atlikimo įstaiga, nick'as, kelinta LP, ką rado, koks gydymas skirtas, koks gydymo "vaisius", vaiko gimimo datos pilnos nereikia užteks metų ir mėnesio ar bent metų. Pvz: "Arwena - I-oji LP+histeroskopija 2010.02, gyd. R.Žiobakas, diagnozė: IV stadijos endometriozė, pašalintos daugybinės sąaugos visoje pilvo ertmėje, pašalinta endo cista iš kairės kiaušidės, atlikta dešinės kiaušidės driliacija. Paskirta 4 KT ciklai. Pastota 6-tą ciklą po KT gydymo pabaigos džiaugiasi dukra. II-oji LP (10mėn po gimdymo) 2012.06, gyd.R.Žiobakas, diagnozė: III stadijos endometriozė, pašalinta po vieną cistą iš abiejų kiaušidžių. Rekomenduota vieną ciklą susilaikyti. Pastota tą patį ciklą. Džiaugiasi sūnumi. ir tekstą siunčiate siguliukas@inbox.lt nes SM dėžutė užsikišt gali. Jei sąraše rasite "draugių, likimo kolegių" paraginkit atnaujinti info. Jei jūsų ten dar nėra, be abejo rašote tekstą ir siunčiate.

jei tik yra noro is siaulieciu padekim atnaujinti statistika. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute siaurej @ 2014 03 23, 14:26)
sveikos  4u.gif

kartojai tth? tikiuosi viskas ok su juo wink.gif

wingele nepyk as pasikarciavau , biski sunkus periodas man  4u.gif

gumbine , ne viena mergaite yra bandziusios gert tas gintaro tabletes. kadangi jos gere del endo , sake kad labai zymaus poveikio nebuvo , bet zinant kokie musu organizmai skirtingi gal verta pabandyti  4u.gif

kadangi sis ciklas nuplaukia, tai kartosiu greiciausiai 31 d. Kaip tik bus menuo lygiai praejes.. Gydytoja ale sake po menesio turetu jau but + - normalus.. bus matyt..
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2014 03 23, 15:21)
kadangi sis ciklas nuplaukia, tai kartosiu greiciausiai 31 d. Kaip tik bus menuo lygiai praejes.. Gydytoja ale sake po menesio turetu jau but + - normalus.. bus matyt..

o ciklas del ko nuplaukia?
Atsakyti
gydytojas atostogose mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2014 03 23, 19:18)
gydytojas atostogose  mirksiukas.gif

aga juk buvau sakius , pamirsau . dabar iui darysit? kiek T siulo iui bandyt?
Atsakyti
jap IUI. Siulo 4-5, po to LP. Po to IVF unsure.gif
Atsakyti