Įkraunama...
Įkraunama...

Šiauliečių namelis.

QUOTE(meskute siaurej @ 2014 03 15, 12:27)
o kaip sekes pats ivf? saldytu neturit? as ten pati lankaus tai idomu kodel nepatiko ... cool.gif

http://www.alsavita..../Kontaktai.html

Man taike ilga protokola, kiausides stimuliavosi labai sunkiai, turejom tik viena kiausialaste, su kuria ir rizikavom. Deja rezultatas neigiamas. Kaip gyd pasake kad ir ta viena kiausialaste nebuvo labai jau kokybiska, mums dare IVF+ICSI, nes ir pas MB yra bedu. Kai nuvaziavau pas gyd po IVF, ji jau kita cikla siule stimuliuotis, sako geriau stimuliuotus jei iskart darytume, bet as nesu pasirengusi nei psichologiskai nei finansiskai. Tada pasiule 2-3 men KT ir vel bandyt. Bet as dabar vel bijau tokio pat rezultato,jeigu nieko nekeisiu. Todel, galvoju kita kart bandyt kitur, gal kitas gyd izvelgs ir patars kazka kita. O siaip, neturiu jokiu priekaistu nei gyd. nei klinikai, taciau kazkaip kita kart norisi pabandyti kitur. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kolumbijana @ 2014 03 15, 13:38)
Man taike ilga protokola, kiausides stimuliavosi labai sunkiai, turejom tik viena kiausialaste, su kuria ir rizikavom. Deja rezultatas neigiamas. Kaip gyd pasake kad ir ta viena kiausialaste nebuvo labai jau kokybiska, mums dare IVF+ICSI, nes ir pas MB yra bedu. Kai nuvaziavau pas gyd po IVF, ji jau kita cikla siule stimuliuotis, sako geriau stimuliuotus jei iskart darytume, bet as nesu pasirengusi nei psichologiskai nei finansiskai. Tada pasiule 2-3 men KT ir vel bandyt. Bet as dabar vel bijau tokio pat rezultato,jeigu nieko nekeisiu. Todel, galvoju kita kart bandyt kitur, gal kitas gyd izvelgs ir patars kazka kita. O siaip, neturiu jokiu priekaistu nei gyd. nei klinikai, taciau kazkaip kita kart norisi pabandyti kitur.  smile.gif

aisku supratau 4u.gif na jo ji tikisi matyt kad kiausides uzsistimuliuos bet aiksu psichologine buklei tai turbut tikrai per sunku ..o dar ir finansu belekiek ...

as dar patarciau pagerti infolic ir biciu pienelio sako labai padeda kiausialasciu kokybei . pati ta ir darysiu kai tik viska susipirksiu. nes noriu naturalaus to biciu pienelio.
zinau keleta mergaiciu kurios po tokio kurso pastojo wub.gif o kiausialasciu kokybe buvo labai prasta net teko nutraukt ivf .. bet va dabar supuoja savo lelytes wub.gif

as lv kazkaip kolkas atmetu ... nu man ten kiek skaitau labai nepatinka kad va visoms labai jau hyper buna... nu bet gal ir gerai dazna su hyper pastoja ..bet tos vaistu dozes... nu jos tikrai ne i nauda... cool.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute siaurej @ 2014 03 15, 12:43)
aisku  supratau  4u.gif na jo ji tikisi matyt kad kiausides uzsistimuliuos bet aiksu psichologine buklei tai turbut tikrai per sunku ..o dar ir finansu belekiek ...

as dar patarciau pagerti infolic ir biciu pienelio sako labai padeda kiausialasciu kokybei . pati ta ir darysiu kai tik viska susipirksiu. nes noriu naturalaus to biciu pienelio.
zinau keleta mergaiciu kurios po tokio kurso pastojo  wub.gif o kiausialasciu kokybe buvo labai prasta net teko nutraukt ivf .. bet va dabar supuoja savo lelytes  wub.gif

as lv kazkaip kolkas atmetu ... nu man ten kiek skaitau labai nepatinka kad va visoms labai jau hyper buna... nu bet gal ir gerai dazna su hyper pastoja ..bet tos vaistu dozes... nu jos tikrai ne i nauda... cool.gif  unsure.gif

Reikes ir man pasidometi apie infolic ir biciu pieneli, aciu 4u.gif Na ir as gavau labai nemaza hormonu doze, bet vistiek taip sunkiai man stimuliavosi, tai dabar su tokia didele baime apie antra IVF galvoju.. verysad.gif O tu ruosiesi taip pat IVF?
Atsakyti
QUOTE(Kolumbijana @ 2014 03 15, 13:52)
Reikes ir man pasidometi apie infolic ir biciu pieneli, aciu  4u.gif  Na ir as gavau labai nemaza hormonu doze, bet vistiek taip sunkiai man stimuliavosi, tai dabar su tokia didele baime apie antra IVF galvoju..  verysad.gif  O tu ruosiesi taip pat IVF?

na as noriu pirma pavartoti siu preparatu , tada susikelti vit D feritina, ir tad astartuosim . siai dienai biski yra trukdziu kuriuos turim tai tenka pristabdyt arklius..kol issispres cool.gif bet taip jau intensyviai galvojam tai ir noriu viska padaryt kad butu kuo geriau ..o kaip bus dar nezinia ... nu bet taip sedet ir laukt ar nemoku tai va ir nerimstu...

sunkiai stimuliavos ane?... o ahm nesidarei? as zadu si cikla pasidaryt , brangus rupuze jis bet nu ka geriau zinot kokia situacija su kiausidziu rezervu ... g.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute siaurej @ 2014 03 15, 12:56)
na as noriu pirma pavartoti siu preparatu , tada susikelti vit D feritina, ir tad astartuosim . siai dienai biski yra trukdziu kuriuos turim tai tenka pristabdyt arklius..kol issispres  cool.gif bet taip jau intensyviai galvojam tai ir noriu viska padaryt kad butu kuo geriau ..o kaip bus dar nezinia ... nu bet taip sedet ir laukt ar nemoku tai va ir nerimstu...

sunkiai stimuliavos ane?... o ahm nesidarei? as zadu si cikla pasidaryt , brangus rupuze jis bet nu ka geriau zinot kokia situacija su kiausidziu rezervu ... g.gif

Nieko gyd. neuzsimine apie AHM tai ir nesidariau. g.gif Bet esu apie ji skaiciusi ir galvoju, kad man butu naudinga ji pasidaryti. O siauliuose galima priduoti krauja AHM tyrimui? g.gif Man dabar didziausias galvos skausmas ka su ta endo daryti, kol prisiruosiu antram IVF verysad.gif
O tareisi su gyd del inofolic vartojimo? smile.gif man gyd. tai nieko nerekomendavo del kiausialasciu kokybes gerinimo.
Atsakyti
QUOTE(Kolumbijana @ 2014 03 15, 14:10)
Nieko gyd. neuzsimine apie AHM tai ir nesidariau. g.gif  Bet esu apie ji skaiciusi ir galvoju, kad man butu naudinga ji pasidaryti.  O siauliuose galima priduoti krauja AHM tyrimui?  g.gif Man dabar didziausias galvos skausmas ka su ta endo daryti, kol prisiruosiu antram IVF  verysad.gif
O tareisi su gyd del inofolic vartojimo?  smile.gif man gyd. tai nieko nerekomendavo del kiausialasciu kokybes gerinimo.

na pas mus labai nenpopuliarus tas tyrimas.. dar kolkas . bet as noriu pasidaryt. taip siauliuose maau daugelyje laboratoriju galima ji darytis, tik laukti ilgai tenka atsakymu. na man gine sake kad tipo nereikia nes ir taip matosi koks yra atsakas is stimuliacijas. ...
del infolic tai man cia siule ne gine o endokrinologe 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute siaurej @ 2014 03 15, 13:13)
na pas mus labai nenpopuliarus tas tyrimas.. dar kolkas . bet as noriu pasidaryt. taip siauliuose maau daugelyje laboratoriju galima ji darytis,  tik laukti ilgai tenka atsakymu. na man gine sake kad tipo nereikia nes ir taip matosi koks yra atsakas is stimuliacijas. ...
del infolic tai man cia siule ne gine o endokrinologe  4u.gif

Ziuriu ir tu esi endo temutei 4u.gif Tau taip pat ji yra? Ka nors vartoji jos slopinimui? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kolumbijana @ 2014 03 15, 15:01)
Ziuriu ir tu esi endo temutei  4u.gif  Tau taip pat ji yra? Ka nors vartoji jos slopinimui? g.gif

man pirma st . nieko nevartoju.
Atsakyti
man II stadija buvo ir irgi pries nestuma siule tuos klimakinius vaistus gine.bet as pabijojau ir tada pasirinkau Kt du menesius.Lv tikrai nera taip kad buti hyper,mums pakankamai normalios dozes buvo ir irgi taike ilga protokola su Icsi,bet tik dvi pusiau geros kokybes teliko isodinimui-nepasiseke ir mums tada. O naudojom dy vyru siaip daug preparatu pries pastojant,tame tarpe ir biciu pieneli.O ir vyras pakeites darba buvo,praleisdavo labai daug laiko lauke,na susidejo visi pakeitimai.
O del Persinos,ar ji jau dirba? Nes kiek girdejau antra leliu gimde.
Atsakyti
QUOTE(meskute siaurej @ 2014 03 15, 13:43)
<...>
as lv kazkaip kolkas atmetu ... nu man ten kiek skaitau labai nepatinka kad va visoms labai jau hyper buna... nu bet gal ir gerai dazna su hyper pastoja ..bet tos vaistu dozes... nu jos tikrai ne i nauda... cool.gif  unsure.gif

manau cia labai nuo situacijos priklauso. As va LV niekaip neprisiprasau, kad pastimuliuotu IUI biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Aciu uz siltus zodzius, palaikyma.

Persina dirba.
Atsakyti
mergaites as nesu pries LV tikrai blush-anim-cl.gif

Novia LV niekad ir nestimuliuoja kiek esu girdejus iui . tieisog jie siulo ale pigu ivf... tai iui neapsimoka stimuliuot... ir pinigus ismest nes ju toks poziuris geriau iskart imames darbu ir darom ivf ...
bet kaip ir minejau nesu pries lv jie daro jie stegias, bet po wingeles pasisakymo taip supratau kad stengtis net neverta nei papildu nei kazko ... tiesiog nepykit bet pasilieku su savo mintim flirt.gif

jei ka pasakai pries lv tai pykcio banga buna. sorry mergaites oro_buckis.gif

bet tikrai nuosirdiziai dziaugiuos uz mergaites kurios pastoja tiek natur tiek su gydytoju pagalba 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskute siaurej: 15 kovo 2014 - 23:04