Visų mano parduodamų drabužių, aksesuarų, avalynės nuotraukos yra čia
Gargždai, siunčiu registruotu, per LPexpress.
Puikios būklės Diesel skinny džinsai. Spalva raudona blukinta (nuotraukose panašiausia, kur fotografuotos etiketės); atrodo tarsi panešioti, pablukę, bet tai yra originali spalva. Nurodytas dydis W27, tiks ir aukštesnei. Žemintas liemuo. 12 eur.
Miss sixty suknele, M dydis, bet as XS'ininke su ja. universalus dydis, tik priekis siek tiek prisiutas auksciau, nes buvo labai atviras. 26 eu
Nugara ant manekenes
Nugara ant manekenes
naujas MISS SIXTY odinis dirzas, tik be etiketes, pirkau sau, nuemiau etiketes, bet taip ne kart ir neuzsidejau, kaina 30Eu
Vilnius, bet galiu siusti
Vilnius, bet galiu siusti
Nauja Miss sixty suknelė su plačiu diržu, su etiketėm, peciai raukti, su kisenem, super graziai atrodo. S dydis. 45 eur, Vilnius, į až.
Gražuoliai Miss Sixty aukštakulniai bateliai, patogūs,nes priekyje 2.5 cm platforma,tačiau man ,deja, mažoki Bateliai tik kartą avėti.Visur oda.Dydis 37, Kulnas 12 cm, vidpadis 24 cm. Kaina: 31,86
Labai miela miss sixty maikutė. Buvau užsidėjus kelis kartus, būkle ideali. Dydis S. Kaina 15 EUR
Nuostabi miss sixty bliuskutė, teko užsidėti tik vieną kartą. Dydis S. Kaina 15 eur.
Papildyta:
Orginali MissSixty Maikutė. Tiktų Xs - S. 8 eur.
Dydis 27, bet atitinka xs, s. Modelio apimtis per klubus 90 cm, bet jei butu siauriai jis tiesiog kabėtų žemiau, jei plačiau, būtų ir sijonukas aukščiau. Kaina 10 EUR.
Kaunas, 8670 70826
Nuostabi miss sixty bliuskutė, teko užsidėti tik vieną kartą. Dydis S. Kaina 15 eur.
Papildyta:
Orginali MissSixty Maikutė. Tiktų Xs - S. 8 eur.
Dydis 27, bet atitinka xs, s. Modelio apimtis per klubus 90 cm, bet jei butu siauriai jis tiesiog kabėtų žemiau, jei plačiau, būtų ir sijonukas aukščiau. Kaina 10 EUR.
Kaunas, 8670 70826
QUOTE(- Fashion - @ 2015 03 18, 13:05)
Orginalus MISS SIXTY 75% vilnos 25% neilonas, dydis raso xs, bet tiks nuo s iki m dydzio, ant sagu visu miss sixty inicialai.56eurai