Įkraunama...
Įkraunama...

Miss sixty.Diesel.Killah

user posted image
user posted image
user posted imageuser posted image
Miss sixty 36 d, labai dailus, elegantiskas, gera sudetis, kaip tik tokiems orams. tik 100 lt, uzsidetas keleta kartu, be defektu ar zymiu.
Atsakyti
Madingas Diesel firmos klostuotas tartan sijonukas su vilnele. Pirkau Aprangos galerijoje. Sijonukas priekyje dekoruotas to paties audinuko dirželiu ir sendinto vario spalvos firmos logo. Pagrindinės spalvos - navy (tamsiai mėlyna)/juodojo šokolado/kelių atspalvių su rudos, melsvos prieskoniu pilkos. Juosmenukas platus. Dailiai atrodys nešiojant ir ant liemens, ir ant klubų. Buvau porą kartų pasipuošusi (išvalytas valykloje), bet nesusidraugavom. Visgi ne mano stilius, nors šį sezoną ir labai madingas sad.gif. Sudėtis: 30 % wool, 70 % viscose. Dydis - 27. Manau atitinka mūsiškį 38. Geriausia žiūrėti išmatavimus.
Kaina 87 Lt. (mokėjau beveik 400 Lt sad.gif ).

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Išmatavimai bei kiti stilingi, madingi, kokybiški žinomų firmų rūbeliai ir aksesuarai už patrauklias kainas smile.gif
http://www.supermama...howtopic=982973
Vilnius. Siunčiu į visus Lietuvos kampelius wink.gif
Bendraukime per AŽ, nes temos neseku 4u.gif
Atsakyti
parduodu:
Miss sixty nauji, auksiniai, odiniai sportinio tipo bateliai 54 lt. (siunčiu ir į kitus miestus +6lt)
Prabangių mados namų miss sixty odiniai sportinio tipo bateliai. originalūs, kokybiški, su firminiu ženklu išorėje. Be defektų, nauji ir dar su etiketėmis. dar likus originali kaina- 80 svaru-320lt vidpadžio išmatavimai 22.5
user posted image
user posted image
user posted image

Miss sixty nauji, odiniai klasikinio stiliaus bateliai. 54 lt. (siunčiu ir į kitus miestus +6lt)
Prabangių mados namų miss sixty odiniai sportinio tipo bateliai. originalūs, kokybiški, su patogiu užsegimu . Be defektų, nauji ir dar su etiketėmis. originali kaina- 80 svaru-320lt vidpadžio išmatavimai 22.5
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
user posted image
Nauji Miss sixty zieminukai. Raso 38 dydi, bet realiai 39. Karta buvau uzsidejus, bet man su 38 deja dideli verysad.gif Kadangi noriu greit parduoti, kaina 260, moketa gerokai daugiau...
Atsakyti
Veiksmas Kaune.Galimas siuntimas.
Prasom i AZ
4u.gif
ORIGINALUS 4u.gif

Nauji juodi vaskuoti "DIESEL" dzinsai
Dydis : W25 L34
Ismatavimai : liemuo 37cm, klubai 42,5cm, ilgis nuo klynuko 86,5cm
Sudetis : 92% medvilne, 7% poliesteris, 1% elastano
Kaina : 170Lt DABAR TIK 140Lt
DAUGIAU APIE DZINSUS CIA
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
DIESEL originali liemene striukyte su vilnos, kailiuko ir odos detalemis. Pirkta JAV. Dydis XL. Kaina 170LT. DABAR 140LT
Atsakyti
Armani 38d. 45lt
user posted image

Diesel size27 45lt
user posted image

Hugo boss s d
user posted image
user posted image

Diesel xxs 30lt nera vienos sagos ir kapisono neberandu 4u.gif
user posted image
user posted image

i az 4u.gif
http://public.fotki....yte/mano-rubai/
Atsakyti
Nauji Miss sixty tiesus džinsai. Dydis 29 . kaina 110 LT
98% cotton
2% elastan
user posted image
user posted image
i a.z.
vidines siules tvarkingos,tik foto taip padeta kaire ... ax.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted imageuser posted image
Miss sixty 36 d, labai dailus, elegantiskas, gera sudetis, kaip tik tokiems orams. tik 100 lt, uzsidetas keleta kartu, be defektu. Vilniuje

Atsakyti

Nauji originalūs vyriški DIESEL apatiniai, balti, M dydžio, atitinka. Pirkti Italijoje. 70Lt, AŽ. Puiki kalėdinė dovana wub.gif newyear.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
VISA MANO IŠPARDUOTUVĖ

http://www.supermama...;#entry67914731 4u.gif

user posted image

user posted image

Vienakart trumpai deveta Miss Sixty palaidine, S dydis, 120 Lt
Atsakyti