Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus,

okmantes gražūs tortukai visi 4u.gif
Norėjau jūsų patarimo kepėjėlės esu šioje srityje naujokė. Patarkite kokį biskvitą kepti mašinai-tortui? bandysiu paprastut papraščiausią keptį 1-ojo gimtadienio proga sūneliui.Jei aišku tik gausiu maistinių dažų. O kur jus perkate visos maistinius dažus ar būna pvz prekybos centruose kaip "maxima" ar "norfa" ?
Atsakyti
Sveikutės,gal galėtų kas nors mano dukrytės 5m gimtadieniui iškepti Snikers tortą šiam sekmadieniui(Vilniuje) blush2.gif ,parašykit į AŽ,būčiau dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2014 01 14, 17:41)
Patarkite kokį biskvitą kepti mašinai-tortui?

O kur jus perkate visos maistinius dažus ar būna pvz prekybos centruose kaip "maxima" ar "norfa" ?

absoliuciai betkoki,koks jum patinka

siustis galima is sal2.net. (iki 01.15d atostogauja jie)
Atsakyti
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2014 01 14, 16:41)
okmantes gražūs tortukai visi 4u.gif
Norėjau jūsų patarimo kepėjėlės esu šioje srityje naujokė. Patarkite kokį biskvitą kepti mašinai-tortui? bandysiu paprastut papraščiausią keptį 1-ojo gimtadienio proga sūneliui.Jei aišku tik gausiu maistinių dažų. O kur jus perkate visos maistinius dažus ar būna pvz prekybos centruose kaip "maxima" ar "norfa" ?

Dažų yra Kaune, Maisto institute.Maksimoj ir Norfoj yra Dr.oetker skystų dažų, su jais labai ryškių spalvų neisšgausi, bet pradžiai pakanka. smile.gif
Atsakyti
Ačiū merginos už atsakymus. Pasirodysiu kas gausis man 4u.gif
Atsakyti
Labukas visoms,dar karteli paklausiu,kaip reikia deti nuotraukytes cia,nes nemoku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ingape2 @ 2014 01 14, 20:33)
Labukas visoms,dar karteli paklausiu,kaip reikia deti nuotraukytes cia,nes nemoku blush2.gif

nuotraukų įkėlimas
Atsakyti
Okmantes, nulepausis tiesiog fantastiskas smile.gif kiti irgi faini, bet tas mano akimis uzima pirmaja vieta biggrin.gif
Mingailiux, jau drugelio lengvumas ir trapumas smile.gif issisaugojau kaip siekiamybe ismokti smile.gif aisku nepadarysiu taip, bet turesiu konditerine svajone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karklas @ 2014 01 14, 19:03)

vajeeee,juodas miskas man cia doh.gif,dekui bandysiu ka nors padaryti
Atsakyti
As norejau pasireiraut ar kepant Olestos varskini gaivumeli falima deti sureliu mase? Ar vis tik geriau imti ta plombyrine ar dar kokia kita kremine?
Ir kitas klausimas kepusioms ananasinio torto biskvita: kodel jame jaiciasi kiausiniai? Naudojai m dydzio, ir ar jis turi taip "negraziai" pjaustytis?
Atsakyti
bent jau man biskvitas geriausiai pjaunasi sekancia diena.nekalbu apie jusu atveji,nes nezinau kas tai per biskvitas,bet kiek esu kepusi,dauguma geriausiai pjaunasi kita diena
Atsakyti
smile.gif+2014 01 14, 21:42-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2014 01 14, 21:42)
As norejau pasireiraut ar kepant Olestos varskini gaivumeli falima deti sureliu mase? Ar vis tik geriau imti ta plombyrine ar dar kokia kita kremine?
Ir kitas klausimas kepusioms ananasinio torto biskvita: kodel jame jaiciasi kiausiniai? Naudojai m dydzio,  ir ar jis turi taip "negraziai" pjaustytis?

Aš dedu trintą vanilinę varškę, kur kibirėliuose būna Prezident.Man ji ten labai tinka.
Atsakyti