Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus,

Mano keli tortukai:

user posted image

Sitame yra klaida, istaisiau, bet nebeperfotkinai

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Aciu, merginos, uz nuostabiu tortu parada smile.gif ziuri akis ir sirdis dziaugiasi smile.gif
sia savaite naminiam vartojimui kepsiu ir as:) prisiziuriu grozybiu ir pati nebezinau nei koki torta kept, nei kaip puost,kad nenuvilt saves biggrin.gif
labai noreciau ismokti taip graziai lygiai padengti sokoladu kaip Mingailiux paskutiniame tortuke smile.gif kiek bandziau glazuru- man taip nesigauna sad.gif
Atsakyti
Sveikos gal galėtumėte daugiau papasakoti apie šlapią bezė kremą. Pavyzdžiui ar jis tinka dengti rafaelo tortą, ar prieš puošiant tortą šiuo kremu reikia dar aptepti sviestiniu kremu, ar šlapias bezė sukietėja, ar lieka toks minkštas? Dar kažkur lyg ir skaičiau, kad nuo grietinėlės bezė gali suskystėti, ar tiesa? Nu žodžiu noriu dukrai papuošti tortuka, bet masės dėti nenoriu, nes ji man nelabai skani.
Atsakyti
QUOTE(Ingulyte @ 2014 01 13, 16:31)
Sveikos gal galėtumėte daugiau papasakoti apie šlapią bezė kremą. Pavyzdžiui ar jis tinka dengti rafaelo tortą, ar prieš puošiant tortą šiuo kremu reikia dar aptepti sviestiniu kremu, ar šlapias bezė sukietėja, ar lieka toks minkštas? Dar kažkur lyg ir skaičiau, kad nuo grietinėlės bezė gali suskystėti, ar tiesa? Nu žodžiu noriu dukrai papuošti tortuka, bet masės dėti nenoriu, nes ji man nelabai skani.

Rafaelo tortą galit puošt beze kremu. Jei pertepime nėra želė ar želatinos, aš niekada netepu sviestinio kremo (aptepu su tuo pačiu bezė, kad biskvitas nešviestų). Šlapias beze nesukietėja, jis ir lieka tiks minkštas. Jei norit, kad apkietėtų, reikia daryt tikrąjį bezė.
Atsakyti
Mingaliuxx,labai labai labai prasau pasidalink info apie royal icing kursus..Tavo tortas is fantastikos sryties.....WOW
Atsakyti
Vau merginos kiek gražių tortų ohoho thumbup.gif 4u.gif bandysiu pati taip pat kepti paprastutį tortą savo sūneliui. Neesu labai patyrusi kepėja...
Atsakyti
QUOTE(Azalija-777 @ 2014 01 13, 17:29)
Mingaliuxx,labai labai labai prasau pasidalink info apie royal icing kursus..Tavo tortas is fantastikos sryties.....WOW

Aciu
O kas domina apie kursus. Viskas super. Labai faini kursai, faina mokytoja, daug naudingos info. Labai patiko. Tik jau trapumas tokiu papuosimu... prisiliesti net baisu, kad viskas nesubyretu. Atrodo nusiciaudesi ir drugelis nuskris

user posted image
Atsakyti
Man irgi Mingailiux tas sokoladinis laaabai thumbup.gif Negaliu, kaip noriu isbandyti sita glazura, tikiuosi greitai tam turesiu proga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(punkis @ 2014 01 13, 16:26)
Rafaelo tortą galit puošt beze kremu. Jei pertepime nėra želė ar želatinos, aš niekada netepu sviestinio kremo (aptepu su tuo pačiu bezė, kad biskvitas nešviestų). Šlapias beze nesukietėja, jis ir lieka tiks minkštas. Jei norit, kad apkietėtų, reikia daryt tikrąjį bezė.

O Jums nuo šonų nenuteka beze? Aš aptepiau sviestiniu kremu, tai man viskas nuvažiavo g.gif
Atsakyti
Nerealūs tortai! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Karklas @ 2014 01 13, 21:17)
O Jums nuo šonų nenuteka beze? Aš aptepiau sviestiniu kremu, tai man viskas nuvažiavo  g.gif

Kažką tikrai blogai padarėt, nes nuo sviestinio kremo tikrai nenučiuožia beze. Visada aptepu tortus sviestiniu, prieš puošdama beze.
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2014 01 13, 21:14)
Aciu
O kas domina apie kursus. Viskas super. Labai faini kursai, faina mokytoja, daug naudingos info. Labai patiko. Tik jau trapumas tokiu papuosimu... prisiliesti net baisu, kad viskas nesubyretu. Atrodo nusiciaudesi ir drugelis nuskris

O kur buvo kursai?kiek dienu?kiek pinigeliu?Ir gal galima kontaktu gauti,nes FB rasei mokytojos varda,bet man Googlas nieko neparode biggrin.gif
Aciu uz atsakymus!!
Papildyta:
As irgi visada aptepu sviestiniu,niekada dar nieko nenuciuoze g.gif
Atsakyti
inguliss, Mingailiux- labai grazu thumbup.gif
bet jau tas su royal icing papuosimais... wub.gif
pasirodau ir as dar kelis ir vel ilgai nesirodysiu,kol prikaupsiu kelis smile.gif tik jau su uzrasais nesiseka man blush2.gif
medutis su zele gabaliukais
user posted image
sita dovanojo bosui,kuris daug kalba apie papus. juodas miskas
user posted image
vel medutis su zele gab.
user posted image
rafaelo
user posted image
medutis su zele gabaliukais
user posted image
Atsakyti