Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus,

as klijuoju su valgomais klijais, bet kartais ir vandeniu vos vos,bet jei mase dar nebuna isdziuvusi.gera mintis Saules Zuikucio kailiuka avytei daryti su beze smile.gif
Cola 777, aciu ax.gif bet kad tie lasiakai tai turbut pats lengviausias mano darytas tortas blush2.gif vyras nufotkino su degtines buteliu,tai visiems labiau patiko tongue.gif
Atsakyti
[quote=*saules_zuikutis*,2014 01 08, 20:21]
kiekvienas ziedlapis ant atskiros vielutes

Saulės zuikuti, aš dėl tų orchidėjų... Sakyk, o kokia masė tų žiedlapių? iš ko jie daromi ir gal žinai technologiją kaip detaliau tai padaryti? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liucijabalt: 12 sausio 2014 - 00:27
QUOTE(liucijabalt @ 2014 01 12, 01:27)

Saulės zuikuti, aš dėl tų orchidėjų... Sakyk, o kokia masė tų žiedlapių? iš ko jie daromi ir gal žinai technologiją kaip detaliau tai padaryti?  smile.gif

ne tai zinote adresavot, bet gal padesiu smile.gif
va cia pvz. bus: https://www.youtube....r...rchids&sm=3
o daryti turbut geriausiai butu (naturaliausiai gautusi) is Agu0nos geliu mases, nekomentuojamoj temoj receptukas turetu buti. Jei turit formeles tai is tos mases issispaudziat, tada i molduka silikonini kur padaro lapuka tikroviska, tada kisat vielute ir dziovinat. Taip pasidarot visus, kai isdziuna dedat, teipuojat, dazot sausais dazais.

einu ziuret ko prineset biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 12 sausio 2014 - 10:39
[quote=liucijabalt,2014 01 12, 01:27]
[quote=*saules_zuikutis*,2014 01 08, 20:21]

Saulės zuikuti, aš dėl tų orchidėjų... Sakyk, o kokia masė tų žiedlapių? iš ko jie daromi ir gal žinai technologiją kaip detaliau tai padaryti? smile.gif
[/quote]
dauguma daro is specialios mases arba pirktines arba pacios daro pagal Aguona,o as tai kai be jokiu kursu,tai apsieinu tiesiog su pastilazu dengimui ax.gif
Atsakyti
Gal zinote, kas kepa macarons ir gardziu keksiukus (zinoma ir tortus) Kaune? Reikia, kad butu dokumetai ir cekis, kadangi kitaip restoranas nepriims. Zinoma, mieliau rinkciausi namine produkcija. Gal kuri is "namudininkiu" dirba su dokumentais? Parasykite i AZ
Atsakyti
QUOTE(okmantes @ 2014 01 12, 00:20)
Cola 777, aciu  ax.gif bet kad tie lasiakai tai turbut pats lengviausias mano darytas tortas  blush2.gif vyras nufotkino su degtines buteliu,tai visiems labiau patiko  tongue.gif

Na labai, jau grazus jie wub.gif
O gal yra kur pamoka, kaip daryti toki torta ?
Atsakyti
QUOTE(Cola 777 @ 2014 01 12, 14:05)

O gal yra kur pamoka, kaip daryti toki torta ?

tiesa sakant,net nejieskojau ax.gif radau kelias nuotraukas:Saules Zuikucio buvo daryti,dar anksciau vienos mergaites Ivonos(jei neklystu) ir tikru lasiniu paveiksliukus,o tada ilgai ziurejau i visas biggrin.gif ir dariau...mano pacios sumanymas tik,kad ant pjaustymo lentos juos padeti,o visa kita jau buvo sugalvota kitu blush2.gif

kartoju savo prasyma: pasidalinkite nuoroda torto,kuri cia daznai, matau, darot ir vadinat "sokoladinis karamelinis".is anksto dekoju

ir dar viena klausima turiu 4u.gif gavau uzsakyma padaryti lagamina su pinigais,bet atviru "dangciu".kaip darytumet jus?galvojau meducio lakstus kelis pertepti,apdengti mase,bet vis del to apsistoju ties kitu variantu:padekliuka tiesiog dengti mase ir paremti keliais pagaliukais arciau sujungimo.bet gal kas dar ka pasiulytumet? aciu 4u.gif
Atsakyti
Bandysiu sutalpinti,todel reik mazuciu labai,nezinau kaip man cia pirma karta pavyks smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2014 01 11, 23:49)
kuna dariau is mases,o pati kailiuka pirma karta dariau irgi is mases rutuliuku,o kitus kartus is beziuko rutuliuku-daug greiciau

As vat nezinau ar man beze gausis pasidaryt,bet noretusi to greitesnio varianto blush2.gif
Atsakyti
Labas vakaras...
Prisižiūrėjus jūsų grožių, truputį nedrąsu, bet atnešu jūsų teismui savo tortukus...
Visi yra "mano mamos" medaus tortai, dengti ir puošti cukraus mase.

Pats pirmas =)
user posted image

Dukrytės užsakymas su My Little Pony
user posted image

Sūnelio užsakymas su traukinuku
user posted image

"Crazy Zebras"
user posted image

Grįžimo "namo" proga...
user posted image

Paprastutis "Piratinis"
user posted image

Mokytojai...
user posted image

Žiemos pasiilgusiam snieglenčių mylėtojui..
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inguliss: 12 sausio 2014 - 19:37
Dar keli....

Skylander mėgėjui
user posted image

Smurfs
user posted imageuser posted image

BMW
user posted image

3 aukštų Budweiser =)
user posted imageuser posted image

Žieminukai..
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Cola 777 @ 2014 01 11, 23:57)
Rasskee, grazus tortukas wub.gif

Aciu smile.gif

inguliss, jau kiek graziu tortuku 4u.gif 4u.gif 4u.gif

As su klausimu, gal kuri paaiskins, nes pati nesuprantu. Kokiu kremu cia dengiamas tortas, kad atlaiko geli (juk kaip suprantu cia kazkas panasaus i dekoregli..)
http://www.youtube.c...h?v=rmHTfwi-ANQ

O cia dar vienas tortukas, 2,5kg juodas miskas:)
user posted image
Atsakyti
INGULISS,jau kokie dailus ir isskirtiniai jusu tortai bigsmile.gif pradedant pirmu ir baigiant paskutiniu.Labai puikiai jums sekasi,taip ir toliau thumbup.gif

Visu tortai nerealiai grazus 4u.gif
Atsakyti