retai kada bedarau tortukus jau, bet jus vis paskaitinėju ir grožiuosi Jūsų kuriamais grožiais
vienas mano, brilijantinių vestuvių proga... klijavau sviestiniu, kuris iš šono žiūrint matosi
turtingas kavos, 2kg. pastilazas
sharoonai, *Linele*, *saules_zuikuti*, anite, aciu uz toki ivertinima:) Zirafa - jo, norejosi kazko linksmo
O siaip jei ne cia esanciu kepeju patarimai, nei figureles, nei tortai tokie nesigautu, aciu jums
Fainika, dailus tortukas, tik kita karta patarciau geles klijuoti kad ir ta pacia patirpinta mase, as pasinaudojau siuo patarimu, neitiketinai gerai ir tvirtai priklijavau detales, tik va, ji laaaabai greit dziuna
O siaip jei ne cia esanciu kepeju patarimai, nei figureles, nei tortai tokie nesigautu, aciu jums
Fainika, dailus tortukas, tik kita karta patarciau geles klijuoti kad ir ta pacia patirpinta mase, as pasinaudojau siuo patarimu, neitiketinai gerai ir tvirtai priklijavau detales, tik va, ji laaaabai greit dziuna
Kokie grazus jusu visu tortukai
QUOTE(MaybeBaby @ 2014 03 01, 23:30)
Raskee, labai grazus tortukai!
Maniskis - dovana pagal pageidavima
Maniskis - dovana pagal pageidavima
Aciu Oj, kokia grazi kitty:)
Sveikos mergaitės,
Labai reikia Jūsų patarimo: kovo 8 dienai planuoju pagaliau pasigaminti tortą (mūsų šeimos moterims). Prisiskaičiau čia visko daug, tad dabar galvoju kaip geriau susiplanuoti, kad tortas būtų ir šviežias, ir jau truputį "įsigėrę" kremai ir skoniai...
Dabar ramiai gaminu papuošimus iš masės.
Kepsiu snikers tortą, pastilažas pagal Cipciuką. Biskvitus kepti ketvirtadienį (AR ANKSČIAU? ), penktadienį pertepti, o šeštadienį, kovo 8 puošti? kada geriau tą sviestinį kremą tepti?-iš anksto, ar dengimo dieną...
Būčiau labai dėkinga
Jums tai savaime suprantamos smulkmenos, o aš kaip prieš egzaminą
Labai reikia Jūsų patarimo: kovo 8 dienai planuoju pagaliau pasigaminti tortą (mūsų šeimos moterims). Prisiskaičiau čia visko daug, tad dabar galvoju kaip geriau susiplanuoti, kad tortas būtų ir šviežias, ir jau truputį "įsigėrę" kremai ir skoniai...
Dabar ramiai gaminu papuošimus iš masės.
Kepsiu snikers tortą, pastilažas pagal Cipciuką. Biskvitus kepti ketvirtadienį (AR ANKSČIAU? ), penktadienį pertepti, o šeštadienį, kovo 8 puošti? kada geriau tą sviestinį kremą tepti?-iš anksto, ar dengimo dieną...
Būčiau labai dėkinga
Jums tai savaime suprantamos smulkmenos, o aš kaip prieš egzaminą
QUOTE(manosaule @ 2014 03 02, 13:01)
Sveikos mergaitės,
Labai reikia Jūsų patarimo: kovo 8 dienai planuoju pagaliau pasigaminti tortą (mūsų šeimos moterims). Prisiskaičiau čia visko daug, tad dabar galvoju kaip geriau susiplanuoti, kad tortas būtų ir šviežias, ir jau truputį "įsigėrę" kremai ir skoniai...
Dabar ramiai gaminu papuošimus iš masės.
Kepsiu snikers tortą, pastilažas pagal Cipciuką. Biskvitus kepti ketvirtadienį (AR ANKSČIAU? ), penktadienį pertepti, o šeštadienį, kovo 8 puošti? kada geriau tą sviestinį kremą tepti?-iš anksto, ar dengimo dieną...
Būčiau labai dėkinga
Jums tai savaime suprantamos smulkmenos, o aš kaip prieš egzaminą
Labai reikia Jūsų patarimo: kovo 8 dienai planuoju pagaliau pasigaminti tortą (mūsų šeimos moterims). Prisiskaičiau čia visko daug, tad dabar galvoju kaip geriau susiplanuoti, kad tortas būtų ir šviežias, ir jau truputį "įsigėrę" kremai ir skoniai...
Dabar ramiai gaminu papuošimus iš masės.
Kepsiu snikers tortą, pastilažas pagal Cipciuką. Biskvitus kepti ketvirtadienį (AR ANKSČIAU? ), penktadienį pertepti, o šeštadienį, kovo 8 puošti? kada geriau tą sviestinį kremą tepti?-iš anksto, ar dengimo dieną...
Būčiau labai dėkinga
Jums tai savaime suprantamos smulkmenos, o aš kaip prieš egzaminą
biskvitas trečiadienį, torto surinkimas ketvirtadienį, puošimas penktadienį, suvalgymas šeštadienį
penktadienį ryte apsitepat sviestiniu, po pietų dar gražiai apsilyginat, galit plonai sviestinio teptelt ir dengiat mase, puošiat...
Rasske, jus talentas! jau figureles!!! nerealiai grazu, o bantas tai is viso tobulas
Maybe baby, fainas tortukas, ypatingai man grazi pievele torto apacioje
o as si savaitgali nesiausi i tetos jubilieju keksiukus su 50 drugeliu nieko ypatingo, bet buvo skanu ir netiketa jubilijatei
Maybe baby, fainas tortukas, ypatingai man grazi pievele torto apacioje
o as si savaitgali nesiausi i tetos jubilieju keksiukus su 50 drugeliu nieko ypatingo, bet buvo skanu ir netiketa jubilijatei
Ačiū labai, Fainika
Na va, dažus susipirkau, ruošiuosi pirmąkart puošti torta mase. Taigi keletas klausimų, ačiū iš anksto už patarimus
1. Ar mase galima bet kokį tortą kepti? Planuoju va tokį kepti ar kapučininį, kuris irgi minkštas, purus, lengvas. Ar atlaikys masę?
2. Ar dažus galima minkant masę įdėti? Nes reikės kelių spalvų. Ar per kelis kartus masės sirupą virti?
3. Koks būtų paprasčiausias, lengviausias ir patikimiausias masės receptas pirmakartei?
1. Ar mase galima bet kokį tortą kepti? Planuoju va tokį kepti ar kapučininį, kuris irgi minkštas, purus, lengvas. Ar atlaikys masę?
2. Ar dažus galima minkant masę įdėti? Nes reikės kelių spalvų. Ar per kelis kartus masės sirupą virti?
3. Koks būtų paprasčiausias, lengviausias ir patikimiausias masės receptas pirmakartei?