Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus,

retai kada bedarau tortukus jau, bet jus vis paskaitinėju ir grožiuosi Jūsų kuriamais grožiais 4u.gif

vienas mano, brilijantinių vestuvių proga... klijavau sviestiniu, kuris iš šono žiūrint matosi doh.gif
turtingas kavos, 2kg. pastilazas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fainika: 01 kovo 2014 - 21:55
sharoonai, *Linele*, *saules_zuikuti*, anite, aciu uz toki ivertinima:) Zirafa - jo, norejosi kazko linksmo smile.gif
O siaip jei ne cia esanciu kepeju patarimai, nei figureles, nei tortai tokie nesigautu, aciu jums smile.gif


Fainika, dailus tortukas, tik kita karta patarciau geles klijuoti kad ir ta pacia patirpinta mase, as pasinaudojau siuo patarimu, neitiketinai gerai ir tvirtai priklijavau detales, tik va, ji laaaabai greit dziuna smile.gif
Atsakyti
Raskee, labai grazus tortukai!

Maniskis - dovana pagal pageidavima smile.gif
user posted image
Atsakyti
Kokie grazus wub.gif jusu visu tortukai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MaybeBaby @ 2014 03 01, 23:30)
Raskee, labai grazus tortukai!

Maniskis - dovana pagal pageidavima smile.gif

Aciu smile.gif Oj, kokia grazi kitty:)
Atsakyti
Sveikos mergaitės,
Labai reikia Jūsų patarimo: kovo 8 dienai planuoju pagaliau pasigaminti tortą (mūsų šeimos moterims). Prisiskaičiau čia visko daug, tad dabar galvoju kaip geriau susiplanuoti, kad tortas būtų ir šviežias, ir jau truputį "įsigėrę" kremai ir skoniai... smile.gif
Dabar ramiai gaminu papuošimus iš masės.
Kepsiu snikers tortą, pastilažas pagal Cipciuką. Biskvitus kepti ketvirtadienį (AR ANKSČIAU? ), penktadienį pertepti, o šeštadienį, kovo 8 puošti? kada geriau tą sviestinį kremą tepti?-iš anksto, ar dengimo dieną...
Būčiau labai dėkinga 4u.gif
Jums tai savaime suprantamos smulkmenos, o aš kaip prieš egzaminą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(manosaule @ 2014 03 02, 13:01)
Sveikos  mergaitės,
Labai reikia Jūsų patarimo: kovo 8 dienai planuoju pagaliau pasigaminti tortą (mūsų šeimos moterims). Prisiskaičiau čia visko daug, tad dabar galvoju kaip geriau susiplanuoti, kad tortas būtų ir šviežias, ir jau truputį "įsigėrę" kremai ir skoniai... smile.gif
Dabar ramiai gaminu papuošimus iš masės.
Kepsiu snikers tortą, pastilažas pagal Cipciuką. Biskvitus kepti ketvirtadienį (AR ANKSČIAU?  ), penktadienį pertepti, o šeštadienį, kovo 8 puošti? kada geriau tą sviestinį kremą tepti?-iš anksto, ar dengimo dieną...
Būčiau labai dėkinga  4u.gif
Jums tai savaime suprantamos smulkmenos, o aš kaip prieš egzaminą  blush2.gif

biskvitas trečiadienį, torto surinkimas ketvirtadienį, puošimas penktadienį, suvalgymas šeštadienį 4u.gif
penktadienį ryte apsitepat sviestiniu, po pietų dar gražiai apsilyginat, galit plonai sviestinio teptelt ir dengiat mase, puošiat... 4u.gif
Atsakyti
Rasske, jus talentas! jau figureles!!! nerealiai grazu, o bantas tai is viso tobulas smile.gif
Maybe baby, fainas tortukas, ypatingai man grazi pievele torto apacioje smile.gif
o as si savaitgali nesiausi i tetos jubilieju keksiukus su 50 drugeliu smile.gif nieko ypatingo, bet buvo skanu ir netiketa jubilijatei smile.gif
Atsakyti
Ačiū labai, Fainika smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Na va, dažus susipirkau, ruošiuosi pirmąkart puošti torta mase. Taigi keletas klausimų, ačiū iš anksto už patarimus smile.gif
1. Ar mase galima bet kokį tortą kepti? Planuoju va tokį kepti ar kapučininį, kuris irgi minkštas, purus, lengvas. Ar atlaikys masę? smile.gif

2. Ar dažus galima minkant masę įdėti? Nes reikės kelių spalvų. Ar per kelis kartus masės sirupą virti?

3. Koks būtų paprasčiausias, lengviausias ir patikimiausias masės receptas pirmakartei? biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti