aciu, Mingailiux
Karklas, ne nebuna lipnus.as dedu va tokius: http://www.tesco.com...s/?id=251363370
tai augaliniai riebalai:nepriduoda nei skonio,nei kvapo,nei pakeicia spalva pvz. sokolado i kuri dedu
Nuostabūs tortai ir popsiukai, merginos, šauniai padirbėta
O kokiom proporcijom dedat?
QUOTE(okmantes @ 2014 01 11, 00:01)
Karklas, ne nebuna lipnus.as dedu va tokius: http://www.tesco.com...s/?id=251363370
tai augaliniai riebalai:nepriduoda nei skonio,nei kvapo,nei pakeicia spalva pvz. sokolado i kuri dedu
tai augaliniai riebalai:nepriduoda nei skonio,nei kvapo,nei pakeicia spalva pvz. sokolado i kuri dedu
O kokiom proporcijom dedat?
QUOTE(Rasskee @ 2014 01 10, 12:55)
tada pinkit is cukrines mases dengimui Arba as naudoju mase su gliukoze,
O kaip ta mase padaryti ir kuom galiu pakeisti gliukoze(be medaus)?
Ir dar kaip man ikelti nuotraukyte cia? Nu nemoku nors nusaukit
Merginos,as dar su vienu klausimu is ko patartumet avis daryt ant torto?
QUOTE(Elentari @ 2014 01 11, 00:42)
O kokiom proporcijom dedat?
dedam( ) mazdaug 100gr sokolado ir su arbatiniu sauksteliu pakabinu riebalu.tada tirpinu viska kartu.buna,kad dadedu dar-priklauso nuo sokolado,kuri naudoju,nes kiekviena kart buna kitoks-dar neapsisprendziau, kuris man geresnis
avieteleeee,as avyte ant torto dariau is mases:kunelis,galvyte,kojytes ir daug mazu burbuliuku.suklijavau dalis visas,o mazus burbuliukus po viena klijavau kailiukui.paziurekit NEKOMENTUOJAMA tema-ten tikrai yra parodyta
QUOTE(okmantes @ 2014 01 11, 13:38)
dedam( ) mazdaug 100gr sokolado ir su arbatiniu sauksteliu pakabinu riebalu.tada tirpinu viska kartu.buna,kad dadedu dar-priklauso nuo sokolado,kuri naudoju,nes kiekviena kart buna kitoks-dar neapsisprendziau, kuris man geresnis
Dėkui. Kaip tik turiu to Trexo parsisiuntus iš UK.
Maciau,be nezinau geriau is cukrines mases ar pastilazo niekad nesu dariusi tokiu dalyku,tortus kepu,bet puosyba tikrai gana paprasta buna,su jusu lyginant,bandysiu tobulet:) ir kuo suklijuoti tas dalelytes? Is anksto ACIU
QUOTE(avieteleeee @ 2014 01 11, 18:54)
Maciau,be nezinau geriau is cukrines mases ar pastilazo niekad nesu dariusi tokiu dalyku,tortus kepu,bet puosyba tikrai gana paprasta buna,su jusu lyginant,bandysiu tobulet:) ir kuo suklijuoti tas dalelytes? Is anksto ACIU
aš kažkada dariau avytę, tai kūną iš pastilažo, o kailiuką klijavau iš sukarpytų marschmallow saldainių , mažų tokių.Labai paprasta ir gražu.
Papildyta:
QUOTE(okmantes @ 2014 01 11, 00:01)
aciu, Mingailiux
Karklas, ne nebuna lipnus.as dedu va tokius: http://www.tesco.com...s/?id=251363370
tai augaliniai riebalai:nepriduoda nei skonio,nei kvapo,nei pakeicia spalva pvz. sokolado i kuri dedu
Karklas, ne nebuna lipnus.as dedu va tokius: http://www.tesco.com...s/?id=251363370
tai augaliniai riebalai:nepriduoda nei skonio,nei kvapo,nei pakeicia spalva pvz. sokolado i kuri dedu
Ačiū, reikės pabandyt.Aš kažkada aliejaus įpyliau, tai man nesudžiūvo, tepė
O kuo klijot? Kazkaip baisu,kad nesigaus,o tokia vizija turiu,kad 26 avyciu reik ))
QUOTE(avieteleeee @ 2014 01 11, 21:28)
O kuo klijot? Kazkaip baisu,kad nesigaus,o tokia vizija turiu,kad 26 avyciu reik ))
Oho, nemažai.Kur Jūs tiek ant torto sutalpinsit? Klijuoti vandeniu galima.Prilimpa
QUOTE(avieteleeee @ 2014 01 11, 22:28)
O kuo klijot? Kazkaip baisu,kad nesigaus,o tokia vizija turiu,kad 26 avyciu reik ))
kuna dariau is mases,o pati kailiuka pirma karta dariau irgi is mases rutuliuku,o kitus kartus is beziuko rutuliuku-daug greiciau
Rasskee, grazus tortukas
okmantes, visi tortai nuostabus, bet tas su lasiniais, fantastiskas , kaip toki tikroviska galima padaryti ?
okmantes, visi tortai nuostabus, bet tas su lasiniais, fantastiskas , kaip toki tikroviska galima padaryti ?