Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(umedyte @ 2014 02 26, 20:58)
o as maniau ,jog ta traskuti dejo i torto vidu... smile.gif

Dėjau į vidų ir puošiau (prie pado gelsi pabarstyti smile.gif )

VA, šis traškutis

Štai, radau ir tortuko filmuką. Tik aš pagal save riešutinius biskvitus kepiau. Medžiaga
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Linele*: 27 vasario 2014 - 21:43
QUOTE(Märchen @ 2014 02 27, 18:30)
Niekur nerandu taip aptarinėjamos šokoladinės glazūros recepto g.gif  Gal kas galėtų parašyti? 4u.gif

Glazūra 1

Daugiau galite ieškoti tiek google tiek youtube:
Chocolate Mirror Glaze
Glaçage
глазурь зеркальная
Atsakyti
QUOTE(*Linele* @ 2014 02 27, 23:35)

VA, šis traškutis

Štai, radau ir tortuko filmuką. Tik aš pagal save riešutinius biskvitus kepiau.  Medžiaga

Gal kas nors galetu torto receptuka isversti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Linele* @ 2014 02 27, 22:35)

VA, šis traškutis

Štai, radau ir tortuko filmuką. Tik aš pagal save riešutinius biskvitus kepiau.  Medžiaga

*Linele*, Ačiū už info 4u.gif Tas traškučio ragelis su grietinėlės įdaru labai apetitnai atorodo essen.gif
Atsakyti
QUOTE(bartukas @ 2014 02 27, 19:43)
kiekvienoj maximoj yra geltonos spalvos pabarstuku, nu kur pakiukas 1 Lt su centais kainuoja, nusiperkat ir susimalat su kavamale 4u.gif

QUOTE(Karklas @ 2014 02 27, 19:47)
Arba gal rasit tokio sauso gėrimo ( milteliai) Zipi, ar Zupi - kažkaip panašiai vadinas.Nusipirkit citrinų skonio, jis geltonai nudažys.

Aciu aciu aciu ax.gif man cia lb nedaug reiks,tik zaibui tam ir skaiciams,jau suteptas,panasu i masina,bet idomu ar bus panasu kai apdengsiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo avieteleeee: 28 vasario 2014 - 12:34
Tikrai gal kas isverstu to traskucio torto recepta ax.gif ne bumbubm as blush2.gif
Atsakyti
mano bandymas,neistveriau tai papuosiau siandiena,tikiuosi kad nenubegs garbanos iki ryt blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sharoonas @ 2014 02 28, 21:55)
mano bandymas,neistveriau tai papuosiau siandiena,tikiuosi kad nenubegs garbanos iki ryt blush2.gif

oho, kokia didele, manau bandymas pavyko puikiai 4u.gif

As irgi atnesu pora, dekoju visoms patarusioms, nes pastarasias dienas vis klausnejau ir klausinejau ir stai kas gavosi:)
p.s. zolyte - niekaip neina nufotkint, arba gaunasi laabi ryski, arba blanki, realiai spalva normali smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Raskee kaip grazuuuu wub.gif
Atsakyti
Raskee kokios figūrėlės ! Nerealiai ta žirafa tokia crazy ir pandukai kokie mieli wub.gif
Atsakyti
man irgi labai patiko tas is dvieju daliu tortukas.toks linksmas smile.gif
Atsakyti
O man ta pelyte tai aukstas pilotazas thumbup.gif ir kaspinas idealus toks rolleyes.gif Afrika irgi super, neisivaizduoju kiek laiko reikia tokiam papuosimui doh.gif
Atsakyti