Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus,

Erdve, fantastiska ideja ir keksiukai wub.gif

Atsakyti
Aciu smile.gif
niekas ten ju ir nevalge, visiems gaila buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2014 02 24, 13:48)

sitas yra Tree Bark & Brick Wall 2 New FMM Sugarcraft Fondant Impression Texture Mat,
pirkau is ebejaus. Ziuriu raso nesiuncia dabar, bet manau asmeniskai galima susitarti su pardaveju.

Olestos zolyte nuostabi, mano zoles antgalis ziauriai kemsasi arba nemoku bezo pasidaryti doh.gif

Keksiukai nieko sau blink.gif bet ir darbelio prie popieriuku buvo...
Atsakyti
Gal ir pasikartosiu, bet gal galite parašyti kaip puošiate keksiukus?
Niekada jų nepuošiau, aš tik pradedančioji ... padėsite? ax.gif
Atsakyti
As tai tik koki trecia karta puosiau keksiukus. Dazniausiai seimyna suvalgo nepuostus biggrin.gif
pirma karta tai baltu aisingu piesiau ant sokoladiniu keksiuku, labai neblogai atrode smile.gif
antra karta puosiau mase, pries tai aptepus sviestiniu kremu.
o si karta tai nupjoviau kepureles, aptepiau sviestiniu kremu, uzdejau valgomus popieriukus ir apzibavau slapia beze smile.gif
Atsakyti
Gal galite parašyti kaip ruošiate kremus, t. y. sudėtį ir trumpai gamybos procesą? smile.gif
Atsakyti
Undine2002, jus tikriausiai domites kremais is kuriu formuoja bokstelius, rozes. Tai tuos grozius galima daryti is ganaso (yra receptas nekomentuojamoj papuosimu temoj), plaktos grietineles, kreminio surio:)
o sviestini krema as darau Sarlot(irgi nekomentuojamu papuosimu temoj receotas su gaminimo eiga yra). Tik paskutiniu atveju,kadangi nedaug reikejo tai tiesiog sviesta su cukraus pudra ir slakeliu klevu sirupu suplakiau.
Atsakyti
QUOTE(*Linele* @ 2014 02 18, 02:16)
Sviestas, cukrus, miltai, baltymas ir druska. Viską išmaišyti, ištepti popierių labai plonai ir kepti kol bus auksinės spalvos.
1/4 lb Butter
1/2 Cup Sugar
1/2 All Purpose Flour
1 Egg White
Pinch Of Salt
Dėkui. Kailiukas šlapia bezė
Dėkui wink.gif

Sveikos merginos 4u.gif užsimaniau ir aš išbandyti traškučio receptą, vakar kaip tik kepiau, bet man jis kažkoks riebokas gavosi, gal sviesto per daug įdėjau g.gif Aš dariau taip : ėmiau 125 gr.sviesto, 100 gr.cukrus, 50 gr. miltų, 1 kiaušinio baltymas ir žiupsnelis druskos. Viską sumaišiau ir kepiau 175 C kol parudavo. Gal reikėjo ilgiau pakepti g.gif kiek jūs laiko kepat?
Atsakyti
Kas per daiktas tas traskutis, koks jo skonis kur ji detate ir kaip atrodo ? Gal kur foto turite ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(anite @ 2014 02 26, 10:29)
Kas per daiktas tas traskutis, koks jo skonis kur ji detate ir kaip atrodo ? Gal kur foto turite ? ax.gif

Jei neklistu keletas puslapių atgal *Linele* buvo įdėjusi gražaus šokoladinio tortuko foto, kur puošta traškučiais mirksiukas.gif
Atsakyti
Bandziau sukti rozes is beze doh.gif. Forma atrodo laikesi, kazi ar gerai man ta beze gavosi.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jurate_b @ 2014 02 26, 11:03)
Jei neklistu keletas puslapių atgal *Linele* buvo įdėjusi gražaus šokoladinio tortuko foto, kur puošta traškučiais  mirksiukas.gif

o as maniau ,jog ta traskuti dejo i torto vidu... smile.gif
Atsakyti