Erdve, fantastiska ideja ir keksiukai
Aciu
niekas ten ju ir nevalge, visiems gaila buvo
niekas ten ju ir nevalge, visiems gaila buvo
QUOTE(Ulitka @ 2014 02 24, 13:48)
sitas yra Tree Bark & Brick Wall 2 New FMM Sugarcraft Fondant Impression Texture Mat,
pirkau is ebejaus. Ziuriu raso nesiuncia dabar, bet manau asmeniskai galima susitarti su pardaveju.
Olestos zolyte nuostabi, mano zoles antgalis ziauriai kemsasi arba nemoku bezo pasidaryti
Keksiukai nieko sau bet ir darbelio prie popieriuku buvo...
As tai tik koki trecia karta puosiau keksiukus. Dazniausiai seimyna suvalgo nepuostus
pirma karta tai baltu aisingu piesiau ant sokoladiniu keksiuku, labai neblogai atrode
antra karta puosiau mase, pries tai aptepus sviestiniu kremu.
o si karta tai nupjoviau kepureles, aptepiau sviestiniu kremu, uzdejau valgomus popieriukus ir apzibavau slapia beze
pirma karta tai baltu aisingu piesiau ant sokoladiniu keksiuku, labai neblogai atrode
antra karta puosiau mase, pries tai aptepus sviestiniu kremu.
o si karta tai nupjoviau kepureles, aptepiau sviestiniu kremu, uzdejau valgomus popieriukus ir apzibavau slapia beze
Undine2002, jus tikriausiai domites kremais is kuriu formuoja bokstelius, rozes. Tai tuos grozius galima daryti is ganaso (yra receptas nekomentuojamoj papuosimu temoj), plaktos grietineles, kreminio surio:)
o sviestini krema as darau Sarlot(irgi nekomentuojamu papuosimu temoj receotas su gaminimo eiga yra). Tik paskutiniu atveju,kadangi nedaug reikejo tai tiesiog sviesta su cukraus pudra ir slakeliu klevu sirupu suplakiau.
o sviestini krema as darau Sarlot(irgi nekomentuojamu papuosimu temoj receotas su gaminimo eiga yra). Tik paskutiniu atveju,kadangi nedaug reikejo tai tiesiog sviesta su cukraus pudra ir slakeliu klevu sirupu suplakiau.
QUOTE(*Linele* @ 2014 02 18, 02:16)
Sviestas, cukrus, miltai, baltymas ir druska. Viską išmaišyti, ištepti popierių labai plonai ir kepti kol bus auksinės spalvos.
1/4 lb Butter
1/2 Cup Sugar
1/2 All Purpose Flour
1 Egg White
Pinch Of Salt
Dėkui. Kailiukas šlapia bezė
Dėkui
1/4 lb Butter
1/2 Cup Sugar
1/2 All Purpose Flour
1 Egg White
Pinch Of Salt
Dėkui. Kailiukas šlapia bezė
Dėkui
Sveikos merginos užsimaniau ir aš išbandyti traškučio receptą, vakar kaip tik kepiau, bet man jis kažkoks riebokas gavosi, gal sviesto per daug įdėjau Aš dariau taip : ėmiau 125 gr.sviesto, 100 gr.cukrus, 50 gr. miltų, 1 kiaušinio baltymas ir žiupsnelis druskos. Viską sumaišiau ir kepiau 175 C kol parudavo. Gal reikėjo ilgiau pakepti kiek jūs laiko kepat?
Kas per daiktas tas traskutis, koks jo skonis kur ji detate ir kaip atrodo ? Gal kur foto turite ?
QUOTE(anite @ 2014 02 26, 10:29)
Kas per daiktas tas traskutis, koks jo skonis kur ji detate ir kaip atrodo ? Gal kur foto turite ?
Jei neklistu keletas puslapių atgal *Linele* buvo įdėjusi gražaus šokoladinio tortuko foto, kur puošta traškučiais
Bandziau sukti rozes is beze . Forma atrodo laikesi, kazi ar gerai man ta beze gavosi.
QUOTE(jurate_b @ 2014 02 26, 11:03)
Jei neklistu keletas puslapių atgal *Linele* buvo įdėjusi gražaus šokoladinio tortuko foto, kur puošta traškučiais
o as maniau ,jog ta traskuti dejo i torto vidu...