Labas, aciu uz palaikyma as nesu tokia kepeja, labai nesiseka su masem, puosimais.. tai zinoma, kad viska galima pasiskolint, as pati pasiskolinau is rusu saito.
Del kremu, nelabai zinau ka patart, retai tortus darau.
O slapia beze as savo vaikams buvau puosus torta, na nieko nenutiko aisku, kiausus visada plaunu.. ar tortui ar kiausinienei
QUOTE(sharoonas @ 2014 02 22, 13:50)
Laba visoms
vis ziurineju ir mastau krikstadukrai gimtadieniui suregzsti barbe, iskilo pora klausimu
jei idarui pasirinkciau grietinele ir mascarpone,, ar butu galima ta pacia mase daryt dzibukus ir kitokius rastus?ar nenuciuos nuo torto?
o jei daryt tik is giretineles ar laikysis ant torto rastas?
del slapio beze, ar vaikams ji galima valgyt?nepasigaus kokios salmaneliozes?
dar turiu klausimuka, gal zinot kaip paciai pasigamintu riesutu chalvos?
vis ziurineju ir mastau krikstadukrai gimtadieniui suregzsti barbe, iskilo pora klausimu
jei idarui pasirinkciau grietinele ir mascarpone,, ar butu galima ta pacia mase daryt dzibukus ir kitokius rastus?ar nenuciuos nuo torto?
o jei daryt tik is giretineles ar laikysis ant torto rastas?
del slapio beze, ar vaikams ji galima valgyt?nepasigaus kokios salmaneliozes?
dar turiu klausimuka, gal zinot kaip paciai pasigamintu riesutu chalvos?
toks kremas tinkamas, o jei desit 2 dalis surio ir 1 dali grietineles kremukas dzibavimui bus is vis LIUKS puikiai laikys forma (aisku dadekit cukr. pudros, citrinos sulciu vos kad skaniau butu).
del slapios beze - tai vaikams salmonelem negalima apsikresti o suaugusiems tai jau nieko? naudokit pirktinius kiausinius, plaukit su soda ir karstu vandeniu, laikykites higienos ir viskas bus ok
ne ne, knyga ten masė viršuje, tik puslapiai beze daryti ir ornamentai ant viršaus piešti, nemoku aš taip bezė išlyginti...
va dar vienas šlapia bezė puoštas, šiandien dariau varškinis persikinis tortas
QUOTE(Olesta @ 2014 02 22, 22:34)
ne ne, knyga ten masė viršuje, tik puslapiai beze daryti ir ornamentai ant viršaus piešti, nemoku aš taip bezė išlyginti...
O as ir galvojau, kad kaip imanoma taip islygint beze
Jau kaip graziai atrodo zolyte, tokia minkstute, primena vasara, ir asiliukas toks mielas... Cia gelytes prie beze tiesiog priglaustos ir tiek, ane? Labai grazus tortukas:)
taip, tiesiog ant beze uzdetos ir tiek :-)
Azalija-777 koks vestuvinis grazus
bitė Majaa spalvoti tikie- super
Sigeita, vaaau- koks grazuuus!!!
Olesta su keksiukais koks grazuuus...o kokia cia spalva??Oranzine ir tiek??labai
o tas su kompanija koks geruuulis !!!
bitė Majaa spalvoti tikie- super
Sigeita, vaaau- koks grazuuus!!!
Olesta su keksiukais koks grazuuus...o kokia cia spalva??Oranzine ir tiek??labai
o tas su kompanija koks geruuulis !!!
Mergaites, ,,sugedo'' ))) mano Tuperwarinis padeklas kociojimui... ka patarsite? Vel is TW pirkti ar gal koki kita galite pasiulyti.. geresni o gal ir pigesni varianta ??Ant stalo neiseina man kocioti ...nelygus) reljefa turi.
Aciu.
Aciu.
QUOTE(Märchen @ 2014 02 19, 19:04)
O iškeptą traškutį susmulkinate ir tada sumaišote su šokoladu ar kaip? Ir tą traškų sluoksnį dėjote vietoj kremo tarp biskvitų?
Į visus klausimus taip
QUOTE(Erdve @ 2014 02 21, 16:31)
Sveikutes,
Noriu paklausti klausimo, kuri jau ne karta yra klause... kazkurioj temoj skaiciau imones pavadinima,kuri pardavineja trasku sluoksni, bet dideliais kiekiais. Dabar ieskau ir niekaip nerandu gal kuri prisimenat?
Noriu paklausti klausimo, kuri jau ne karta yra klause... kazkurioj temoj skaiciau imones pavadinima,kuri pardavineja trasku sluoksni, bet dideliais kiekiais. Dabar ieskau ir niekaip nerandu gal kuri prisimenat?
Galėsiu parašyt kai susiremontuosiu kompą kuriame liko šita informacija
QUOTE(amorosa @ 2014 02 22, 09:04)
Gal kuri gali patarti, ar pries apipilant veidrodine glazura, reikia torta kuom nors aptepti ar ne ?
Aš pyliau tiesiai ant torto
aš pyliau šiandien ant šalto sviestiniu kremu aptepto torto... kažkaip taip radau parašytą...
sokoladine glazura dar galima deti ant sokoladinio ganaso.
Mergaites, negaliu surasti is kur atsiusti ne urmu) ..nes nelabai zinau kaip angliskai pavadinti).Gal kas pades?
http://www.aliexpres...1327321581.html
http://www.aliexpres...1327321581.html
Pasirodau su keksiukais nors cia tortu tema,bet gal tiks
Mintis buvo tokia: buvom pakviesti i gimtadieni, o dovana turejo buti knyga is atsiusto saraso. Tame sarase buvo klasikine grozine literatura, kurios ne su ziburiu nerasi, tuo labiau,kad paieskoms turejom nepilna savaite. Viena knyga pavyko rasti, o kitas igyvendinau "saldziai" iskepiau keksiukus, uzsakiau valgoma nuotrauka su ieskomu knygu paveiksliukais(padirbejau fotoshopu) ir juos papuosiau jubilijatui patiko
[attachmentid=231384]
Mintis buvo tokia: buvom pakviesti i gimtadieni, o dovana turejo buti knyga is atsiusto saraso. Tame sarase buvo klasikine grozine literatura, kurios ne su ziburiu nerasi, tuo labiau,kad paieskoms turejom nepilna savaite. Viena knyga pavyko rasti, o kitas igyvendinau "saldziai" iskepiau keksiukus, uzsakiau valgoma nuotrauka su ieskomu knygu paveiksliukais(padirbejau fotoshopu) ir juos papuosiau jubilijatui patiko
[attachmentid=231384]