Sveikos mergytes, gal kas darėte personaža Patrika iš kempiniuko plačiakelnio. Jei turite nuotraukyčių įmeskite į až, ir patarimu norėčiau kaip ji pasidaryti. Tortas turi būti apie 3kg, kepsiu biskvitus ir pertepsiu maskarpone, tai kokioje formoje ji kepti,kad pakui lengviau išgauti ta forma patriko labai labai prašau pagalbos, galite parašyti į AZ,kad čia neužkrauti. Tortukas turi būti padarytas šį penktadienį.
QUOTE(garbanėlė2 @ 2014 02 19, 17:54)
Sveikos mergytes, gal kas darėte personaža Patrika iš kempiniuko plačiakelnio. Jei turite nuotraukyčių įmeskite į až, ir patarimu norėčiau kaip ji pasidaryti. Tortas turi būti apie 3kg, kepsiu biskvitus ir pertepsiu maskarpone, tai kokioje formoje ji kepti,kad pakui lengviau išgauti ta forma patriko labai labai prašau pagalbos, galite parašyti į AZ,kad čia neužkrauti. Tortukas turi būti padarytas šį penktadienį.
va čia yra keli Patrico tortukai
https://www.google.l...r...961&dpr=0.9
aš bandyčiau kept kertuotoj formoj, ir kai apsipjausit galva iš tų atlikusių dalių turėtų išeiti rankos.( panašiai kaip 4 foto). Pabandykit ant popieriaus pasipiešt.
QUOTE(*Linele* @ 2014 02 18, 14:55)
Sumaišiau jį su ištirpintu vėsiu šokoladu. 120g šokolado, 70 g. traškio. Savybės nepasikeičia. Galima tiesiog valgyt vieną tą traškų šokoladą, labai traškiai skanu
O iškeptą traškutį susmulkinate ir tada sumaišote su šokoladu ar kaip? Ir tą traškų sluoksnį dėjote vietoj kremo tarp biskvitų?
Mergaitės, o kur perkat dažus tai masei, kuria dengiat, spalvint? Sumąsčiau savo Saulei 3 gimtadienio proga tortuką-saulutę su debesiukais pamėgint sumeistraut.. niekad su tortų puošyba reikalų neturėjau (trupinukais riešutukais ir kakava nesiskaito ), tai pradedu ieškinėtis, kas kur ir kaip
QUOTE(Rudens vaikas @ 2014 02 19, 23:03)
Mergaitės, o kur perkat dažus tai masei, kuria dengiat, spalvint? Sumąsčiau savo Saulei 3 gimtadienio proga tortuką-saulutę su debesiukais pamėgint sumeistraut.. niekad su tortų puošyba reikalų neturėjau (trupinukais riešutukais ir kakava nesiskaito ), tai pradedu ieškinėtis, kas kur ir kaip
www.sal2.net
QUOTE(Rudens vaikas @ 2014 02 19, 23:03)
Mergaitės, o kur perkat dažus tai masei, kuria dengiat, spalvint? Sumąsčiau savo Saulei 3 gimtadienio proga tortuką-saulutę su debesiukais pamėgint sumeistraut.. niekad su tortų puošyba reikalų neturėjau (trupinukais riešutukais ir kakava nesiskaito ), tai pradedu ieškinėtis, kas kur ir kaip
atsakiau i AZ
QUOTE(avieteleeee @ 2014 02 19, 12:43)
Merginos,gal galit kuri dariusi makvyno torta man i a.z. viska smulkiai parasyti? Kokio dydzio lakstai,kiek ju reikia mazdaug ir visus kitus svarbius neziniukui dalykus? Aciu
čia aiškiau negu aiškiai parodyta, kaip formuoti Makvyną, o lakštų reikia tokio dydžio, kokio norite torto...
merginos, tortai nuostabūs kaip visada
As irgi su klausimu, sakykit, ar nuo torto sono nenuciuoztu gelytes ar drugeliai, jei juos ant beze kremo uzdeciau?...Torta noriu puosti slapia beze, o ant sono, ne visrsaus desisi papuosimai, nezinau, baisoka, bet vielutemis taip nesinori tvirtinti...
QUOTE(Rasskee @ 2014 02 20, 15:59)
As irgi su klausimu, sakykit, ar nuo torto sono nenuciuoztu gelytes ar drugeliai, jei juos ant beze kremo uzdeciau?...Torta noriu puosti slapia beze, o ant sono, ne visrsaus desisi papuosimai, nezinau, baisoka, bet vielutemis taip nesinori tvirtinti...
laikosi
bandau verstis recepta is rusu kalbos, gal gali padet,recepte raso "
3 белка в виде итальянской меренги ( или швейцарской)
Приготовить итальянскую меренгу ( или швейцарскую, как у меня) на 3 белках и 50 г сахара. ( делаем, когда нижняя часть торта уже собрана)
Аккуратно ввести в кремовую основу мусса 1/3 белков, шоколадную крошку и крошку бобов какао, перемешать до облегчения, затем ввести оставшиеся белки и очень аккуратно , но тщательно, смешать.
" ar tai gali buti beze?
3 белка в виде итальянской меренги ( или швейцарской)
Приготовить итальянскую меренгу ( или швейцарскую, как у меня) на 3 белках и 50 г сахара. ( делаем, когда нижняя часть торта уже собрана)
Аккуратно ввести в кремовую основу мусса 1/3 белков, шоколадную крошку и крошку бобов какао, перемешать до облегчения, затем ввести оставшиеся белки и очень аккуратно , но тщательно, смешать.
" ar tai gali buti beze?