Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus,

smile.gif+2014 02 17, 20:27-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2014 02 17, 20:27)
Gal parasytumete traskucio recepta? g.gif

Sviestas, cukrus, miltai, baltymas ir druska. Viską išmaišyti, ištepti popierių labai plonai ir kepti kol bus auksinės spalvos.
1/4 lb Butter
1/2 Cup Sugar
1/2 All Purpose Flour
1 Egg White
Pinch Of Salt

QUOTE(Rasskee @ 2014 02 17, 23:38)
*Linele*, tortukai nuostabus, ypac tas katinas gulintis, is kokio kremo jo kailiukas?smile.gif

Dėkui. Kailiukas šlapia bezė

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2014 02 17, 23:46)
Linele,saunus darbai!

Dėkui wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Linele*: 18 vasario 2014 - 01:19
QUOTE(*Linele* @ 2014 02 18, 02:16)
Sviestas, cukrus, miltai, baltymas ir druska. Viską išmaišyti, ištepti popierių labai plonai ir kepti kol bus auksinės spalvos.
1/4 lb Butter
1/2 Cup Sugar
1/2 All Purpose Flour
1 Egg White
Pinch Of Salt
Dėkui. Kailiukas šlapia bezė
Dėkui wink.gif

dekoju 4u.gif o torto viduje jis nepasileidzia? blush2.gif
Atsakyti
smile.gif+2014 02 18, 12:37-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2014 02 18, 12:37)
dekoju  4u.gif  o torto viduje jis nepasileidzia? blush2.gif

Sumaišiau jį su ištirpintu vėsiu šokoladu. 120g šokolado, 70 g. traškio. Savybės nepasikeičia. Galima tiesiog valgyt vieną tą traškų šokoladą, labai traškiai skanu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Linele*: 18 vasario 2014 - 12:57
o man klijai patinka. Ypac kai reik nuciuoziancias detales lipdyt, greiciau prikimba nei su vandeniu
Atsakyti
Sveikos, kepejeles

retai apsilankau nes ir retai darau tortukus, tik del saves ir artimuju. tad parodau savo kelis mazucius kuklucius - valentino dienai skirtus 4u.gif
ir is karto turiu klausima: naudoju Americolor Super Red dazus. dedu tikrai nemazai, bet kuo labiau minkau MMG, tuo labiau man spalva svieseja (matyt, del pudros). tad is ryskios raudonos gaunu pasteline nublankusia labiau rozine spalva (ypatingai matosi kontrastas tortuke su raudona juostele). taciau pastebejau, kad tortukui pastovejus dregnoj patalpoj (buvom pirtelej) - spalva tapo ryski grazi raudona.
ka darau ne taip? juk nelaikysiu torto po garais kiekviena karta. gal visgi vistiek per mazai dedu dazu, nes masei apdziuvus gerokai pasvieseja? kaip jus isgaunat tobulai raudona ir nenublukusia spalva? blush2.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Linele, superiniai tortukai smile.gif
aciu uz pasidalijima traskucio receptu smile.gif
astraemi, fantastiski torciukai smile.gif nzn kaip isgauti tavo norima raudona spalva, bet siuose tortukuose tavo isgauta raudona man labai grazi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astraemi @ 2014 02 18, 13:49)
kaip jus isgaunat tobulai raudona ir nenublukusia spalva?  blush2.gif

Labai simpatiški tortukai. Aš darau pastilažą, dažus dedu į gatavą masę, po to palieku per naktį ar keliom valandoms nudažytą masę, nes stovėdama spalva patamsėja, paryškėja ir viskas.

QUOTE(Erdve @ 2014 02 18, 15:04)
Linele, superiniai tortukai smile.gif
aciu uz pasidalijima traskucio receptu smile.gif

Dėkui wink.gif
Prašom. Negaila gi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasskee @ 2014 02 18, 00:38)
O ta pastilaza kaip tirpinat? Nes jei paprastam indely, jis greit vel sustingsta... Manau beda ir buvo tame, kad istraukus torta is saldytuvo jis pradedavo rasot, o as bandydavau detales prie jo  klijuot smile.gif O jei priklijuosiu ant apdengto torto mase cukrinius papuosimus su tirpintu pastilazu, jie jei tortas prades rasoti nenuciuos? Kalbu aie papuosimus kurie klijuojasi ant sono. Man taip baisu ju patvarumas, kad visada vielutemis tvirtinu sonines detales, bet taip jau nesinori man tu vieluciu...
O ta baltyma, ar reikia suplakti iki putu ar kaip? blush2.gif
Na va, veltui turbut busiu klijus uzsakiusi, paskubejau... sad.gif

*Linele*, tortukai nuostabus, ypac tas katinas gulintis, is kokio kremo jo kailiukas?smile.gif

tirpinu lekstute mikrobangeje maziuka gabaliuka ir po to greit dirbu, nes greit kieteja.
jei tortas rasotas tai kiek palaukiu kol normalizuosis, tada klijuoju, jei laukti negaliu tada priklijavus tiesiog palikau ilgiau prispaudus ta detale. Jei jau priklijuoas (aisku jei tvirtai) tikrai neatlips.

astraemi[B] naudju pastilaza, jei reik ryskios raudonos ar juodos tada dazus pilu ne i gatava mase o i vandeni tirpinamai zelatinai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 18 vasario 2014 - 17:20
Linele, tas traskutis tai nugatinas greiciausiai, taip? Man jis trecia diena jau minkstas buna.
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2014 02 18, 17:53)
Linele, tas traskutis tai nugatinas greiciausiai, taip? Man jis trecia diena jau minkstas buna.

NUgatinas? Negirdėtas žodis tai gal ne tas.Na pas mane torto gabaliukas stovi nuo penktadienio tai dar traška burnoj smile.gif O stiklainyje tas traškis antra savaitė tai kaip šviežias, jį ilgai galima sandariiai laikyt. Radau nugatino aprašą. Ne, ne tas pats .

O tu traškų sluoksnį darai iš karamelizuotų susmulkintų riešutų gal? Mačiau tokį variantą tik dar nebandžiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Linele*: 18 vasario 2014 - 18:25
sveikios, gal kas gali pasidalinti užsakomųjų tortų gamintojos tel?skubiai reikia penktadieniui šimtadieniui, Vilniuje, ačiū iš anksto
Atsakyti
astraemi, man labai grazuciai tortukai, super, o ypac geles , kaip tikros smile.gif ar tie kuokeliai darti is siuliuku? atrodo kaip tikri...

QUOTE(ramune.v @ 2014 02 18, 17:19)
tirpinu lekstute mikrobangeje maziuka gabaliuka ir po to greit dirbu, nes greit kieteja.
jei tortas rasotas tai kiek palaukiu kol normalizuosis, tada klijuoju, jei laukti negaliu tada priklijavus tiesiog palikau ilgiau prispaudus ta detale. Jei jau priklijuoas (aisku jei tvirtai) tikrai neatlips.

Aciu, bandysiu smile.gif snd gavau ir kliju, tai ziuresiu kaip cia seksis, nes kai reikia koki baibokiuka sulipdyti tai rankas ir kojas prie kunelio neina niekaip pritvirtinti, tenka naudotis makaronais blush2.gif

Prasau pagalbos! Siandien bandziau isgauti ryskia spalva ir kaip jus pataret dejau dazus i vandenuka su zelatina, bet nesigavo, gal per mazai dejau...sad.gif Sakykit, kaip isgaut ryskia bordo (vyno ) spalva? Turiu Sugarflai firmos Spalva-"DUSKY PINK/WINE", bet gavosi tokia murzina, kad nebezinau ka daryt? Gal jus ka patarsit?sad.gif
Atsakyti