QUOTE(anite @ 2014 02 15, 13:32)
Nezinau ar cia vieta klausti, bet...
Padariau savo pirmaji torta (pirmaji su pastiliazu) nuotrauku nedesiu
Pries dengiant pastiliaza aptepiau Šarlot kremu islyginau kiek gebejau, palaikiau saldytuve, atrode viskas gerai. Net pastiliaza beveik pavyko padaryti (is pudros dariau tai trupuciuka lyg suskilinejo) apdengiau.
Beda tokia - neatrode lygus, su gumbiukais ar nelygumais reiktu sakyti, - visas toks celiulitinis
Ka dariau ne taip ? Lyginau rankomis (dar neturiu menteles).
Ar šarlot reikia kaip stikla islyginti ?
Padariau savo pirmaji torta (pirmaji su pastiliazu) nuotrauku nedesiu
Pries dengiant pastiliaza aptepiau Šarlot kremu islyginau kiek gebejau, palaikiau saldytuve, atrode viskas gerai. Net pastiliaza beveik pavyko padaryti (is pudros dariau tai trupuciuka lyg suskilinejo) apdengiau.
Beda tokia - neatrode lygus, su gumbiukais ar nelygumais reiktu sakyti, - visas toks celiulitinis
Ka dariau ne taip ? Lyginau rankomis (dar neturiu menteles).
Ar šarlot reikia kaip stikla islyginti ?
nesijaudinkite, praktika praktika reikalinga. Reta kuri is pirmo syt gerai padaro. O kai dar kelis padarysit rasit kas ir kaip. Jai sutrukinejo tai matyt perdaug pudros buvo, arba zelatina klta (jos per daug ar per ilgai brinkinta). Siaip gali buti daug priezasciu-neaisku kokia zelatina naudojat, ar tiksliai g. matuojat, ar pylet dar karsta/silta/vesu zelatinos medaus sirupiuka, kiek laiko laiket pleveleje ir t.t.