Na va, visgi isbandziau ant beze barstyti trupinius, kol kas nieko nenutiko, nemanau kad ir nutiks Nedidukas, bet sunkus, 2,6kg, su varske, persikais ir zele:)
sveikos mergytes,pastoviai seku jusu tema,semiuos ziniu Arteja mano gimtadienis,noriu issikepti torta-krepseli,tik dabar suku galva is kokios mases ta krepsuka pinti is dekoraciju mases manau bus per kietas,tai gal is dengimo? patarkit prasau
QUOTE(ingape2 @ 2014 01 10, 12:23)
sveikos mergytes,pastoviai seku jusu tema,semiuos ziniu Arteja mano gimtadienis,noriu issikepti torta-krepseli,tik dabar suku galva is kokios mases ta krepsuka pinti is dekoraciju mases manau bus per kietas,tai gal is dengimo? patarkit prasau
Galit krepseli pinti is beze, jei norit valgomu sonu
QUOTE(Rasskee @ 2014 01 10, 12:13)
Galit krepseli pinti is beze, jei norit valgomu sonu
Kad man dar rankos dreba dirbant su antgaliais
QUOTE(ingape2 @ 2014 01 10, 14:26)
Kad man dar rankos dreba dirbant su antgaliais
tada pinkit is cukrines mases dengimui Arba as naudoju mase su gliukoze,
Sveikos,nuostabiosios kepejos...ideju ir grozybiu radau daugybe prasau patarimu,noriu sunaus 4-ajam gimtadieniui iskepti ta ``banana`` is multiko ,,bjaurusis as,, kokioj formoj kepti patartumet? Gal jau bandet?
Mergaites, gal bandet tortus dengti veidrodine glazura? Ji perkama, ar pasigaminti reikia? Mingailiux maciau turi labai grazu tortuka, padengta ja
sveikos kepejos, puosejos ir ju darbais besizavincios nors jau senokai berasiau ir rodziausi savo darbelius,bet kiekviena vakara pareigingai perziuriu tema (kaip poterius pries miega ) zaviuosi visais darbais kaip ir anksciau,o ir kaip anksciau vis mokausi is jusu,bei semiuosi ideju
as prisijungiu prie tu,kurios nedare torto seimynai-mes siemet apsiejom su cakepopsais
juodas miskas,2,5kg
mano dukrytei sonatinos tortas su obuoliu kremu
mano vyrui,pasiilgusiam lietuvisku lasiaku.medutis,4kg
sviesus biskvitai,grietinele su persiku gabaliukais,apie 3kg
medutis su zeles gabaliukais,2,3kg
medutis su zeles gabaliukais,2,7kg
dar noriu paprasyti,gal pasidalintumet nuoroda torto,kuri cia daznai matau darot ir vadinat "sokoladinis karamelinis".is anksto dekoju
as prisijungiu prie tu,kurios nedare torto seimynai-mes siemet apsiejom su cakepopsais
juodas miskas,2,5kg
mano dukrytei sonatinos tortas su obuoliu kremu
mano vyrui,pasiilgusiam lietuvisku lasiaku.medutis,4kg
sviesus biskvitai,grietinele su persiku gabaliukais,apie 3kg
medutis su zeles gabaliukais,2,3kg
medutis su zeles gabaliukais,2,7kg
dar noriu paprasyti,gal pasidalintumet nuoroda torto,kuri cia daznai matau darot ir vadinat "sokoladinis karamelinis".is anksto dekoju
O jau lašiniai .Okmantes, kokiu glajumi dengėt posus, kad tokie lygūs ?
QUOTE(Karklas @ 2014 01 10, 21:39)
aciu popsiukai dengti tirpintu sokoladu:baltas+siek tiek riebalu ir pieniskas+siek tiek riebalu.riebalu dedu is akies,vis stebedama ar gana.
O jau lasiakai kokie geruliai
QUOTE(okmantes @ 2014 01 10, 22:43)
QUOTE(Karklas @ 2014 01 10, 21:39)
aciu popsiukai dengti tirpintu sokoladu:baltas+siek tiek riebalu ir pieniskas+siek tiek riebalu.riebalu dedu is akies,vis stebedama ar gana.
O kai įdedat riebalų, šokoladas nebūna lipnus?