Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(ramune.v @ 2014 02 13, 22:18)
jei darysit abu aukstus vienodai tai man asmeniskai nuobodoka blush2.gif nu bet cia gal man biggrin.gif tada bent gels tikrai noretusi g.gif
dengti mase reik, o kringeliukai dazniausiai is aisingo, bet naudojama ir slapia ebeze, pati esu kiek kitos formos kringelius dariusi is sl. beze nes su aisingu nesigavo doh.gif i su beziuku labai smagiai dirbosi, tik tokiems kringeliukams reik rankyte papratinti ir tinkama antgaliuka parinkti.

Aciu uz patarima 4u.gif na man cia butu pirmas tortikas, tai nelabai nusimanau.. o ka cia sugalvojus su pirmu aukstu tada? o antra auksta taip kringeliociau smile.gif gal kokiom gelem puost pirma auksta?
Aciu!
Atsakyti
Sveikos kepejeles,
Labai grazus tortukai bigsmile.gif
Atnesu ir as savo viena parodyt
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sigeita @ 2014 02 13, 23:35)
Aciu uz patarima 4u.gif  na man cia butu pirmas tortikas, tai nelabai nusimanau..  o ka cia sugalvojus su pirmu aukstu tada? o antra auksta taip kringeliociau smile.gif gal kokiom gelem puost pirma auksta?
Aciu!

ta prasme pirmas tokio tipo ar is vis? ax.gif

man asmeniskai jusu ideta foto labai grazaus neperkrauto torto. neisradineciau dviracio smile.gif

Juulijaa labai mielas ir skaniai atrodantis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 13 vasario 2014 - 22:54
QUOTE(ramune.v @ 2014 02 13, 22:53)
ta prasme pirmas tokio tipo ar is vis?  ax.gif

man asmeniskai jusu ideta foto labai grazaus neperkrauto torto. neisradineciau dviracio smile.gif

Juulijaa labai mielas ir skaniai atrodantis wub.gif

vestuvems pirmas, siaip darau pagrinde seimai, na ir kai draugai karts nuo karto papraso.. as ne tortais noriu uzsiimti, o kitkuom, taip pat su kepimu smile.gif

gal reiktu bandyt pagal si pvz ir daryt, tik dar ant virsaus jaunoji prase gulbiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigeita @ 2014 02 13, 23:58)
vestuvems pirmas, siaip darau pagrinde seimai, na ir kai draugai karts nuo karto papraso.. as ne tortais noriu uzsiimti, o kitkuom, taip pat su kepimu smile.gif

gal reiktu bandyt pagal si pvz ir daryt, tik dar ant virsaus jaunoji prase gulbiu smile.gif

jus zinot savo drauge, zinosit ir kas jai patiks smile.gif

na ka mergaites su ateinanciu Sv. Valentinu visas!!!
Nepamirskim ir savuju valentinu palepinti cukriuku, ne tik svetimiems laime dalinti biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
ramune v subtiliai grazi sirdute
Atsakyti
Sveiko merginos, noriu paklausti kas turit americolor violetiniu dažus - kokius geriau pirkti, kad būtų graži spalva:
1. Fushcia
2. Regal purple
3. Electric purple
Atsakyti
QUOTE(punkis @ 2014 02 14, 13:21)
Sveiko merginos, noriu paklausti kas turit americolor violetiniu dažus - kokius geriau pirkti, kad būtų graži spalva:
1. Fushcia
2. Regal purple
3. Electric purple

jum violetines reikia?kiek bandziau,nei viena nebuvo grazi.
i rozine mase po truputi imaisykit melyu dazu,ivyniokit i plevele ir palaikykit per nakti.bus grazi violetine spalva
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2014 02 14, 16:28)
jum violetines reikia?kiek bandziau,nei viena nebuvo grazi.
i rozine mase po truputi imaisykit melyu dazu,ivyniokit i plevele ir palaikykit per nakti.bus grazi violetine spalva

dėkui, tada nepirksiu.
Atsakyti
QUOTE(punkis @ 2014 02 14, 13:21)
1. Fushcia
2. Regal purple
3. Electric purple

as naudoju Electric, vat pvz. kaip pastilazas ir beziukas ja nudazytas, man grazi, jei reik sviesiau vos electric pink idedu. Tiesa masyte pastovejusi isryskeja graziau.
user posted image user posted image

TITA777 Aciu smile.gif
O cia mano pabaigta sirdute, jau ne visai valentiniska o 1 metu progos smile.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 14 vasario 2014 - 18:12
Nezinau ar cia vieta klausti, bet...
Padariau savo pirmaji torta (pirmaji su pastiliazu) nuotrauku nedesiu blush2.gif
Pries dengiant pastiliaza aptepiau Šarlot kremu islyginau kiek gebejau, palaikiau saldytuve, atrode viskas gerai. Net pastiliaza beveik pavyko padaryti (is pudros dariau tai trupuciuka lyg suskilinejo) apdengiau.

Beda tokia - neatrode lygus, su gumbiukais ar nelygumais reiktu sakyti, - visas toks celiulitinis doh.gif
Ka dariau ne taip ? Lyginau rankomis (dar neturiu menteles).
Ar šarlot reikia kaip stikla islyginti ?

verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes
Visas su praejusia Valentino diena!
Daug graziu tortuku pridejote, jau ir neisvardinsiu kieno kuris patiko smile.gif

Mano keli tortukai
Cia Valentininis/gimtadieninis smile.gif

user posted image

Keli vaikiski:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Vestuvinis:

user posted image

user posted image
Atsakyti