Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus,

Ziurejau ziurejau ir negalejau atsiziuret i Jusu visu grozius, jau net visu nebeisvardinsiu, visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Buvo diskusija del torto bokalo. Man idomu, ar darant kad ir 20 cm skersmens torta auksta, kokiu 14 cm aukscio, apatiniu aukstu ar nesuspaus labai virsutiniai? As kai dariau ne bokala, bet auksta torta, tai dariau 2 ir remiau pagaliukais, o gal veltui?
Atnesu ir as savo, 3,4kg varskinis su persikais
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasskee: 12 vasario 2014 - 15:39
Sveikos kepejeles, atejau su klausymu. Planuoju kepti tortuka ir ant jo statyt tortuka alaus bokala.
Pirmasis tortas bus 24 cm sokoladinis. Ji aptepsiu plakta grietinele. Ant virsaus statysiu bokaliuka ( didumas kaip vyrai geria alu is bokkkalo) ji gaminsiu is meducio pagal cipciuka. Ir apdengsiu fondant mase. Ar pries dengiant reikia aptepti sviesto mase? Ar dedant bokala reik susmeikt smeigtukais kad nenuciuostu ir ar neismiks jis man? Putas skaiciau darot is bezes. Nedraugauju su ja, ka patartumet pakeist? Aciu labai uz atsakymus ir patarimus.
Atsakyti
QUOTE(Rasskee @ 2014 02 12, 16:38)
Ziurejau ziurejau ir negalejau atsiziuret i Jusu visu grozius, jau net visu nebeisvardinsiu, visoms  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Buvo diskusija del torto bokalo. Man idomu, ar darant kad ir 20 cm skersmens torta auksta, kokiu 14 cm aukscio, apatiniu aukstu ar nesuspaus labai virsutiniai? As kai dariau ne bokala, bet auksta torta, tai dariau 2 ir remiau pagaliukais, o  gal veltui?

na 20cm skersmuo tai jau nebe bokalas o kubilas smile.gif
bet jei cia siaip tik taip tai 14cm aukscio viskas normaliai, aisku ziurint koks kremas ir kaip bus puostas. Esu darius daug backuciu +/-16cm aukscio ir 16 ar 18 diametro - viskas ok, dariau pirkiniu krepsi siaura auksta (tikrai daugiau buvo nei 16) turtigas kavos ()kitas snikeris) veze i Vilniu-irgi ok.
Bet jei koks minkstas tortas arba kelione ne tik nuo tasko A iki B, ar veza ralistas per kaimo keliukus ar kai karsta smile.gif smile.gif smile.gif - tikrai tvirtinciau per pus su padekliuku biggrin.gif

Tortukas labai grazutis wub.gif
Papildyta:
QUOTE(lituke-sypsenele @ 2014 02 12, 18:28)
Sveikos kepejeles, atejau su klausymu. Planuoju kepti tortuka ir ant jo statyt tortuka alaus bokala.
Pirmasis tortas bus 24 cm sokoladinis. Ji aptepsiu plakta grietinele. Ant virsaus statysiu bokaliuka ( didumas kaip vyrai geria alu is bokkkalo) ji gaminsiu is meducio pagal cipciuka. Ir apdengsiu fondant mase. Ar pries dengiant reikia aptepti sviesto mase? Ar dedant bokala reik susmeikt smeigtukais kad nenuciuostu ir ar neismiks jis man? Putas skaiciau darot is bezes. Nedraugauju su ja, ka patartumet pakeist? Aciu labai uz atsakymus ir patarimus.

as del atsargos tikrai tvirtinciau padekliuku ir iesmukais nes vis tik jis aukstas bus ant to apatinio tortuko. Del sviestinio nepasakysiu nezinau tos mases. Ir neaisku ar ta mase draugauja su grietinele ant kurios statysit bokala (apatinio torto). Del putu darytis slapia beze-tikrai paprasta, tokiam bokaliukui 2 baltimu + 110g. cukraus bus per akis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 12 vasario 2014 - 18:30
Aciu Ramune,
Atsakyti
Bridz grazus tortukas bigsmile.gif miskouoga olesta dekui uz patarimus geliniu dazu neturiu deja... schmoll.gif bandysiu tirpintu pastilazu piesti smile.gif raskee labai grazus paukstukai wub.gif
man taipat labai idomu is kur tu vieluciy gauti? blush2.gif
Atsakyti
Cola 777 sakykit kur gaunate popsiukams margu pagaliuku? ax.gif
as bandziau daryti ant paprastu geriamu siaudeliu ,bet jie per minksti blush2.gif nulinksta burbulelis doh.gif ,cia reiktu kaip ledinukams kietesniu?
Atsakyti
QUOTE(@boruze2@ @ 2014 02 12, 22:31)
Bridz grazus tortukas bigsmile.gif  miskouoga olesta dekui uz patarimus geliniu dazu neturiu deja... schmoll.gif bandysiu tirpintu pastilazu piesti smile.gif raskee labai grazus paukstukai wub.gif
man taipat labai idomu is kur tu vieluciy gauti? blush2.gif

aciu,kad pastebejot,mano vargeli 4u.gif jau darbo prie jo apturejau...sakes doh.gif

del popsiuku lazdeliu spalvotu,esu maciusi ju ebay.co.uk 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bridz :): 13 vasario 2014 - 13:12
Labukas,
patarkite kepejeles 4u.gif
drauge paprase tortika vestuvini pagamint, toki kuklu smile.gif as cia pirma syk darysiu.. tai pasirinkau, kaip siam torte 2a padarytas. sakykite, man geriau butu apdengti pastiliazu ir tada vingiuot, ar cia reiktu kremu dengti, tai koks butu geriausias? o vingius daryt is slapios beze? ka jus naudojate?
darysiu 2-ju aukstu ir paprase gulbiu smile.gif gal sakau kokia gele padaryt is idet tarp aukstu?
ACIU uz pagalba 4u.gif

user posted image[/url][/IMG]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigeita: 13 vasario 2014 - 13:22
kepejeles reikia skubaus atsakimo ar plikytas sviestinis kremas tinka torto aptepimui pries dengiant mase?ar jis labiau pertepimui tinkamas... help.gif
Atsakyti
@boruze2@, ramune.v, aciu uz tortuko ivertinima ir aciu ramune uz issamia info del torto formavimo smile.gif
Atsakyti
@boruze2@, manyciau,kad tinka tavo paminetas sviestinis kremas. tik kiek zinau jo iseiga mazoka. Geriau gaunasi su Sarlot kremu smile.gif
Rasskee, jau torto grazumas:) nuostabu!
Atsakyti
QUOTE(Sigeita @ 2014 02 13, 14:21)
Labukas,
patarkite kepejeles  4u.gif
drauge paprase tortika vestuvini pagamint, toki kuklu smile.gif  as cia pirma syk darysiu.. tai pasirinkau, kaip siam torte 2a padarytas. sakykite, man geriau butu apdengti pastiliazu ir tada vingiuot, ar cia reiktu kremu dengti, tai koks butu geriausias? o vingius daryt is slapios beze? ka jus naudojate?
darysiu 2-ju aukstu ir paprase gulbiu  smile.gif gal sakau kokia gele padaryt is idet tarp aukstu?
ACIU uz pagalba  4u.gif

jei darysit abu aukstus vienodai tai man asmeniskai nuobodoka blush2.gif nu bet cia gal man biggrin.gif tada bent gels tikrai noretusi g.gif
dengti mase reik, o kringeliukai dazniausiai is aisingo, bet naudojama ir slapia ebeze, pati esu kiek kitos formos kringelius dariusi is sl. beze nes su aisingu nesigavo doh.gif i su beziuku labai smagiai dirbosi, tik tokiems kringeliukams reik rankyte papratinti ir tinkama antgaliuka parinkti.
Atsakyti