Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus,

Sveikos kepejos smile.gif uzbegau i tema pasiklausti, nes parodyt nelabai turiu,tiksliau turiu,bet cia net ner ka lyginti mano tortu su Jusu blush2.gif

iskilo klausimas,noriu padaryti toki tinkliuka ant torto. AR TINKA JEIGU VIRSU UZPILSIU JOGURTINIU KREMU,ir su sokoladu tas linijas padarysiu? kogero reikia turputi palaukti kol jogurtinis kremas prades stingti,kad sokoladas nesiplauktu? lauksiu patarimo 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(lape snape* @ 2014 02 11, 12:50)
Sveikos kepejos smile.gif uzbegau i tema pasiklausti, nes parodyt nelabai turiu,tiksliau turiu,bet cia net ner ka lyginti mano tortu su Jusu blush2.gif

iskilo klausimas,noriu padaryti toki tinkliuka ant torto. AR TINKA JEIGU VIRSU UZPILSIU JOGURTINIU KREMU,ir su sokoladu tas linijas padarysiu? kogero reikia turputi palaukti kol jogurtinis kremas prades stingti,kad sokoladas nesiplauktu? lauksiu patarimo  4u.gif

nebereikia 4u.gif
Atsakyti
sveikos, per darbų virtines retai viską paskaitau, bet nuotraukas peržiūriu sąžiningai thumbup.gif liuks darbeliai, yra labai labai gražių tortų thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

mano toks įdomesnis, tiksliaus pirmą kartą tokį dariau, televizorius iš snikerso
user posted image

auksinė knyga, varškinis persikinis tortas...
user posted image

vaikiškas su personažais...
user posted image
Atsakyti
Olesta tortai fantastiski wub.gif o tas telikas tai tikra netiketa ir maloni staigmena turejo manau buti thumbup.gif kiti tortukai taipat labai dailus.paskutinio kremo spalva labai graxi gaivi tokia... nestuke.gif
Atsakyti
Laba.as su klausimuku reikia patarimo reikia ant pastilazu dengto torto nypiesti medi ir sakas ...mastau su kremu sviestiniu sokoladiniu? Ar su kokiu sokoladu tirpintu...?kas netirpintu mases.... g.gif schmoll.gif laukiu patarimu 4u.gif
Atsakyti
kokie grazus visu tortai 4u.gif
atgabenu is as saviski viena
user posted image
Atsakyti
ax.gif tik noriu pasiklausti, kur buna ibestos vielutes kokiai dekoracijai laikyti , va tokios
user posted image
ar jas specialias kazkur perkat? ar is senuku perkat aprasta viela? apskvieskit g.gif
Atsakyti
QUOTE(@boruze2@ @ 2014 02 12, 01:53)
Laba.as su klausimuku reikia patarimo reikia ant pastilazu dengto torto nypiesti medi ir sakas ...mastau su kremu sviestiniu sokoladiniu? Ar su kokiu sokoladu tirpintu...?kas netirpintu mases.... g.gif  schmoll.gif  laukiu patarimu  4u.gif

Va cia as su dazais geliniais piesiau ant pastilazo.

user posted image
Atsakyti
ojetus atsiprašau, čia mano tokios didelės foto ištampė puslapį??? siaubelis... ačiū už pastebėjimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif na dėl televizoriaus tikrai turėjo būti staigmena, tortas keliavo 200 km į Mažeikius, buvo siurprizas smile.gif

ant pastilažo gali piešti bet kuom, tik ne vandeniu, tinka aisingas, bezė, šokoladas, skystas pastilažas pakaitintas švirkšte, puikiai piešiasi, rašosi, kibdosi, klijuojasi...

vielutės kišamos į tortą, aš naudoju visada konditerijos parduotuvėse naudojamas teipuotas, dezinfekuoju degtineprieš kišant į tortą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2014 02 12, 11:19)
ojetus atsiprašau, čia mano tokios didelės foto ištampė puslapį??? siaubelis... ačiū už pastebėjimus 4u.gif  4u.gif  4u.gif na dėl televizoriaus tikrai turėjo būti staigmena, tortas keliavo 200 km į Mažeikius, buvo siurprizas smile.gif

ant pastilažo gali piešti bet kuom, tik ne vandeniu, tinka aisingas, bezė, šokoladas, skystas pastilažas  pakaitintas švirkšte, puikiai piešiasi, rašosi, kibdosi, klijuojasi...

vielutės kišamos į tortą, aš naudoju visada konditerijos parduotuvėse naudojamas teipuotas, dezinfekuoju degtineprieš kišant į tortą 4u.gif

Olesta, gal galit im3sti linka kaip jos atrodo?
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2014 02 11, 23:01)

Tortai nerealus, fantastiski thumbup.gif
Atsakyti
smile.gif+2014 02 12, 11:22-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2014 02 12, 11:22)
Olesta, gal galit im3sti linka kaip jos atrodo?

kad moderatorės nenubaustų už reklamą, įmesiu į az...
Atsakyti