Sveikos kepejos uzbegau i tema pasiklausti, nes parodyt nelabai turiu,tiksliau turiu,bet cia net ner ka lyginti mano tortu su Jusu
iskilo klausimas,noriu padaryti toki tinkliuka ant torto. AR TINKA JEIGU VIRSU UZPILSIU JOGURTINIU KREMU,ir su sokoladu tas linijas padarysiu? kogero reikia turputi palaukti kol jogurtinis kremas prades stingti,kad sokoladas nesiplauktu? lauksiu patarimo
QUOTE(lape snape* @ 2014 02 11, 12:50)
Sveikos kepejos uzbegau i tema pasiklausti, nes parodyt nelabai turiu,tiksliau turiu,bet cia net ner ka lyginti mano tortu su Jusu
iskilo klausimas,noriu padaryti toki tinkliuka ant torto. AR TINKA JEIGU VIRSU UZPILSIU JOGURTINIU KREMU,ir su sokoladu tas linijas padarysiu? kogero reikia turputi palaukti kol jogurtinis kremas prades stingti,kad sokoladas nesiplauktu? lauksiu patarimo
nebereikia
sveikos, per darbų virtines retai viską paskaitau, bet nuotraukas peržiūriu sąžiningai liuks darbeliai, yra labai labai gražių tortų
mano toks įdomesnis, tiksliaus pirmą kartą tokį dariau, televizorius iš snikerso
auksinė knyga, varškinis persikinis tortas...
vaikiškas su personažais...
mano toks įdomesnis, tiksliaus pirmą kartą tokį dariau, televizorius iš snikerso
auksinė knyga, varškinis persikinis tortas...
vaikiškas su personažais...
Olesta tortai fantastiski o tas telikas tai tikra netiketa ir maloni staigmena turejo manau buti kiti tortukai taipat labai dailus.paskutinio kremo spalva labai graxi gaivi tokia...
Laba.as su klausimuku reikia patarimo reikia ant pastilazu dengto torto nypiesti medi ir sakas ...mastau su kremu sviestiniu sokoladiniu? Ar su kokiu sokoladu tirpintu...?kas netirpintu mases.... laukiu patarimu
kokie grazus visu tortai
atgabenu is as saviski viena
atgabenu is as saviski viena
tik noriu pasiklausti, kur buna ibestos vielutes kokiai dekoracijai laikyti , va tokios
ar jas specialias kazkur perkat? ar is senuku perkat aprasta viela? apskvieskit
ar jas specialias kazkur perkat? ar is senuku perkat aprasta viela? apskvieskit
QUOTE(@boruze2@ @ 2014 02 12, 01:53)
Laba.as su klausimuku reikia patarimo reikia ant pastilazu dengto torto nypiesti medi ir sakas ...mastau su kremu sviestiniu sokoladiniu? Ar su kokiu sokoladu tirpintu...?kas netirpintu mases.... laukiu patarimu
Va cia as su dazais geliniais piesiau ant pastilazo.
ojetus atsiprašau, čia mano tokios didelės foto ištampė puslapį??? siaubelis... ačiū už pastebėjimus na dėl televizoriaus tikrai turėjo būti staigmena, tortas keliavo 200 km į Mažeikius, buvo siurprizas
ant pastilažo gali piešti bet kuom, tik ne vandeniu, tinka aisingas, bezė, šokoladas, skystas pastilažas pakaitintas švirkšte, puikiai piešiasi, rašosi, kibdosi, klijuojasi...
vielutės kišamos į tortą, aš naudoju visada konditerijos parduotuvėse naudojamas teipuotas, dezinfekuoju degtineprieš kišant į tortą
ant pastilažo gali piešti bet kuom, tik ne vandeniu, tinka aisingas, bezė, šokoladas, skystas pastilažas pakaitintas švirkšte, puikiai piešiasi, rašosi, kibdosi, klijuojasi...
vielutės kišamos į tortą, aš naudoju visada konditerijos parduotuvėse naudojamas teipuotas, dezinfekuoju degtineprieš kišant į tortą
QUOTE(Olesta @ 2014 02 12, 11:19)
ojetus atsiprašau, čia mano tokios didelės foto ištampė puslapį??? siaubelis... ačiū už pastebėjimus na dėl televizoriaus tikrai turėjo būti staigmena, tortas keliavo 200 km į Mažeikius, buvo siurprizas
Olesta, gal galit im3sti linka kaip jos atrodo?
QUOTE(Olesta @ 2014 02 11, 23:01)
Tortai nerealus, fantastiski
+2014 02 12, 11:22-->
kad moderatorės nenubaustų už reklamą, įmesiu į az...
QUOTE(Bridz @ 2014 02 12, 11:22)
Olesta, gal galit im3sti linka kaip jos atrodo?
kad moderatorės nenubaustų už reklamą, įmesiu į az...