Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(akilezna @ 2014 02 07, 23:29)
Sveikos auksarankes, turiu labai skubu klausyma, kazkaip issigandau, kad nesigaus, nes pirma karta darysiu sokoladine mase  ax.gif darysiu lagamina, kai pirma karta dariau lagamina, tai daziau su kempinele ant virsaus, bet dabar noriu matines spalvos, ne blizgancios, mielai parodyciau su nuotraukom, bet, kad negalima cituoti nuotrauku sad.gif tai vat kai kur raso, kad reikia labai atsargiai su pudra ir kad kociuoti reikia ne ant pudros, o patepti sviesta ar alieju arba tarp kepimo popierium, bet jeigu pilti alieju ir kocioti mase tikrai blizges, o maciau kai kuriu lagaminus, ten tikrai mase neblizga ir buvo parasyta, kad tai sokoladine mase, o ne dazyta mase ir ar darot pagal sita recepta http://www.supermama...?...&p=20004514 ar yra koks kitas?
Vat kad ir Mingailiux paskutinis tortas, idomu ten dazyta mase ar sokoladine  g.gif

as darau dengimo pastilaza su kakava, mano backos (pvz 28psl. 333 zinute) visos darytos taip, ir kai reik daugiau rudos tik tokia darau, be to ji ir skani smile.gif tik su ja reik greit dirbti nes ilgiau pastovejus trupi ji.
zodziu vietoj dalies krakmolo idedu kakavos ir dedu vos maziau cukraus pudros.
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2014 02 07, 23:03)
as darau dengimo pastilaza su kakava, mano backos (pvz 28psl. 333 zinute) visos darytos taip, ir kai reik daugiau rudos tik tokia darau, be to ji ir skani smile.gif tik su ja reik greit dirbti nes ilgiau pastovejus trupi ji.
zodziu vietoj dalies krakmolo idedu kakavos ir dedu vos maziau cukraus pudros.

O greitai dirbti, tai turit omeny iš karto ir dengti, nebrandinti visai?
Atsakyti
QUOTE(akilezna @ 2014 02 07, 23:29)
Vat kad ir Mingailiux paskutinis tortas, idomu ten dazyta mase ar sokoladine  g.gif

Pas mane pastiliazas dazytas
Atsakyti
QUOTE(Divia @ 2014 02 06, 22:43)

NUOSTABUS tortukas, labai graziai atrodo  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

QUOTE(avieteleeee @ 2014 02 07, 09:15)
sveikos,merginos ax.gif  nu darbai Jūsų superiniai thumbup.gif  aš su keletu klausimų iš karto unsure.gif  ar gautųsi man bezė,jeigu dėl spalvos ipilčiau uogu (atšildytų,pvz.turiu šaldiklyje mėlynių) sirupo?ir ar įmanoma iš pastilažo drugelius padaryti neturint formelės? doh.gif  nu blondinė aš visiška..... lotuliukas.gif

Nepabandysi , tai ir nezinosi ax.gif
Bet manau kad tiktu, jej pilsi issispaudus sultys, nes as kai darau slapia beze, tai recepte eina vanduo, vienam kiausiniui 1valgomas saukstas vandens, tai bandyciau vietoja vandens ipilti sulciu. O kas iseis neaisku smile.gif

slapia BEZE darau pagal toki recepta http://www.foodclub.ru/detail/6252/
o cia truputi kitoks receptas beze, Cia yra 3 receptukais su VIDEO http://www.videoculi...s-meringue.html

QUOTE(Mingailiux @ 2014 02 07, 20:10)

Labai jau grazus, tortukai tavo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cola 777: 07 vasario 2014 - 23:53
Aciu uz atsakymus 4u.gif
gal tikrai nerizikuoti ir su kakava isgauti spalva g.gif
Atsakyti
Aciu,merginos,uz teigiamus ivertinimus,jaunavedziai ir visi sveciai liko suzaveti,dziaugesi,kad tortas labai papuose ju svente biggrin.gif
QUOTE(Rasskee @ 2014 02 06, 22:31)
Divia,labai grazs tortukai wub.gif  O kuo jie puosti, kokiu kremu?

Puosti jie ne kremu,o mase,tik padekliukai ir sonai tortu dekoruoti laseliais icingo.

QUOTE(Mingailiux @ 2014 02 07, 07:04)
Divia, labai grazus vestuviniais tortai. Ir stovas graziai ziurisi. As vis galvoju, gal toki kazka panasaus nusipirkti. Metausi. Nes dauguma nori i auksti, o ne i ploti. Bet man labai grazu taip  wub.gif

Mingailiux,siam pirmam dideliam uzsakymui as uzsisakiau dvieju rusiu stovus-si,atskiru daliu,triju skirtingu auksciu, ir metalini,triju auksciu vienas virs kito.Tai kai pasidariau papuosimus ir tortu maketus,pabandziau sudet ant viena ir kito,tai puokstes nelabai tilpo (nebent butu mazesni ir zemesni tortai) ir nekaip ziurejosi,o ant tu atskiru iskart kitas vaizdas-jie placiau susidejo ir graziai ispilde visa stala,kadangi daugiau nieko ant jo nebuvo.O ir nuvezti atskirus zymiai lengviau..
Jusu tortai visi nuostabus,cia,Airijoj,tokiu mazai gali pamatyti-SUNUOLES JUS VISOS!
na truputi pasirodysiu ir as is savo siokios tokios kolekcijos-suniukas ir leliu paradas ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Divia @ 2014 02 07, 23:49)

SUPERINIAI visi tortukai thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif labai grazios nuotraukos wub.gif
Atsakyti
kokie grazus tortukai jusu.. suniukas fantastiskas tikiuos kad man kada nors irgi iseis toki grozi padaryt:-)
dar norejau paklaust ar dera mascarpone surio ir braskiu tortas su sokoladine glazura? gal kuri is jusu daret?
Atsakyti
Divia, kiek graziu leliu! O jau ciuckio grozis, nerealiai.

Julijaa, aptepkit torta sviestiniu kremu ir galesit deti koki norit papuosima, ar mase, ar sokolada, ar beza, nesvarbu
Atsakyti
grazus tortukai wub.gif
QUOTE(AIRA @ 2014 02 08, 00:20)
O greitai dirbti, tai turit omeny iš karto ir dengti, nebrandinti visai?

taip
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 08 vasario 2014 - 09:19
QUOTE(@boruze2@ @ 2014 02 07, 22:56)
Zvirbliss puiki tortu pradzia  thumbup.gif
ir popsiukai labai grazus gal galetmet pasidalynti receptuku ax.gif  blush2.gif

Jie neketi, tiesiog sutrupintas biskvitas, sumaisytas su rurudu smile.gif ir formuota rankom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karklas @ 2014 01 07, 20:37)
Merginos, gal galit pasakyti, kai puošiat tortą beze , kokiu kremu aptepat? Aš tepiau sviestiniu (Šarlot) , beze susiplakė labai gerai .Pagaliau ji man pavyko  thumbup.gif , džibukai laikėsi , bet kremas kambario t pradėjo čiužti.Visi šonai nučiuožė.Ką dariau negerai? Gal šonus kokiais trupiniais reikia  pabarstyti ?  g.gif

Gal aš ir pavėlavau su savo patarimu, bet gal kada pabandysit. Torto šonus aptepu sviestiniu kremu, atšaldau šaldytuve, tada šokoladu ištirpintu aplieti, galima net šepetuku didesniu visai patogu. Sustingsta ir tada beze laikosi garantuotai. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Cola 777 @ 2014 02 07, 23:34)
Nepabandysi , tai ir nezinosi ax.gif
Bet manau kad tiktu, jej pilsi issispaudus sultys, nes as kai darau slapia beze, tai recepte eina vanduo, vienam kiausiniui 1valgomas saukstas vandens, tai bandyciau vietoja vandens ipilti sulciu. O kas iseis neaisku smile.gif

slapia BEZE darau pagal toki recepta http://www.foodclub.ru/detail/6252/
o cia truputi kitoks receptas beze, Cia yra 3 receptukais su VIDEO http://www.videoculi...s-meringue.html

QUOTE(Mingailiux @ 2014 02 07, 20:10)

Labai jau grazus, tortukai tavo wub.gif

Siūlau laiko išbandytą receptą darant beze kremą 1 kiaušinio baltymui 100 gr cukraus. Plakti ne daugiau kaip iš 3 baltymų jei esate neįgudusios (kam gadinti produktus, jei nepavyks). Cukraus sirupa virti kol pradės pūstis burbulai, aš per šakute papučiu, galima ir vielute susisukti pabandymui. Jokiu būdu nepilkite citrinos sulčių praskys, tik citrinos rūgštis kristalais. Dažai manau irgi tik sintetiniai, nes nuo skysčio ji skystėja. Baltymai išsiplakti ir cukraus sirupas turi išvirti vienu metu. Persiplake baltymai irgi negerai. smile.gif Sėkmės kūryboje. Beze kremas inoringas...
Atsakyti