Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(Ulitka @ 2014 02 06, 22:01)
beziukas...
o galite antgali parodyt???

mano toks
http://kathlsbackstu...621_n.jpg?w=640

o atrodo lyg is grietineles butu daryta g.gif
as naudoju wilton2d https://www.google.l...m...tml;500;500
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2014 02 06, 22:09)
atrodo kaip ne bezas o grietinele, gal perkaitintas, arba cia foto kalta g.gif

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2014 02 06, 22:21)
o atrodo lyg is grietineles butu daryta  g.gif

aciu-aciu-aciu labai!!!!
Pirksiu)

Na darau pagal recepta .. kada jau kabinasi prie mikserio ir neimanoma toliau plakti...tai sustuoju verysad.gif
O kaip reikia??? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2014 02 06, 23:31)
aciu-aciu-aciu labai!!!!
Pirksiu)

Na darau pagal  recepta .. kada jau kabinasi prie mikserio ir neimanoma  toliau plakti...tai sustuoju  verysad.gif
O kaip reikia??? blush2.gif

bet cia jau nukelus nuo garu?
nes as ant garu pakankamai mazai plaku ax.gif aisku jei kalbam apie slapia beziuka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 06 vasario 2014 - 22:33
QUOTE(ramune.v @ 2014 02 06, 22:32)
bet cia jau nukelus nuo garu?
nes as ant garu pakankamai mazai plaku ax.gif aisku jei kalbam apie slapia beziuka smile.gif

apie slapia..as plaku 20-30 minuciu( is 4 baltymu)

va
plakame apie 10-15 min.
Kada beveik visas kremas apkimba mikserio šluoteles, indą nuimame nuo garų vonelės ir dar plakame apie 3 – 5 minutes (kremą jau būna sunku nukratyti nuo mikserio šluotelių, jis turi būti tokios konsistencijos, kad blizgėtų ir būtų panašus į sviestinį).
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2014 02 06, 23:35)
apie slapia..as plaku 20-30 minuciu( is 4 baltymu)

va
plakame apie 10-15 min.
Kada beveik visas kremas apkimba mikserio šluoteles, indą nuimame nuo garų vonelės ir dar plakame apie 3 – 5 minutes (kremą jau būna sunku nukratyti nuo mikserio šluotelių, jis turi būti tokios konsistencijos, kad blizgėtų ir būtų panašus į sviestinį).

tai gal jusu mikseriukas galingas ir per daug ant tu garu gaunasi, nes is foto panasu kad baltimas pavires. Jei norit pasimokyti bandykit plakti is dvieju baltimu kiekvienam baltymui pilti po 55g. cukraus ir neplakti ilgai ant garu. paplakat ant stalo vos tada ant garu kai jau pradeda issipusti ir tirstet nuimat ir plakat ant stalo, kol mase voliotis po dubeni ima. Vat kai tokia issispaudzia stovi kaip morengiukas, bet ji buna vienalyte, ne varsketa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 06 vasario 2014 - 22:42
QUOTE(ramune.v @ 2014 02 06, 22:41)
tai gal jusu mikseriukas galingas ir per daug ant tu garu gaunasi, nes is foto panasu kad baltimas pavires. Jei norit pasimokyti bandykit plakti is dvieju baltimu kiekvienam baltymui pilti po 55g. cukraus ir  neplakti ilgai ant garu. paplakat ant stalo vos tada ant garu kai jau pradeda issipusti ir tirstet nuimat ir plakat ant stalo, kol mase voliotis po dumeni ima. Vat kai tokia issispaudzia stovi kaip morengiukas, bet ji buna vienalyte, ne varsketa.

aciu, kad dalinates! wub.gif !Butinai bandysiu.. 4u.gif

cia per du kartus dariau...kur geltonos rozytes geriau )
Atsakyti
Sveikutes. Kuria tai diena klausiau del vestuvinio torto dydziu,bet kadangi niekas negalejo man pagelbeti,tai teko improvizuoti paciai ir stai -gavosi kas gavosi-
Mano pirmasis vestuvinis
bendro svorio virs 14 kg,
zemiausias tortas "Pina colada" 6,5kg, 32cm diametro,10 cm aukscio,
vidurinis "Napaleonas"- 5kg , 27cm,10cm
virsutinis " Sokoladinis,braskinis"- apie 3kg, 22cm,10cm
user posted image
ir taip atrode saleje
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Divia: 06 vasario 2014 - 23:06
DIVIA FANTASTIKA!!!!

clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif

Labai skoningai viskas ..tobulai. wub.gif
Atsakyti
labai grazus vestuviniai tortukai.

----------
as tai beziuko tiek ilgai neplaku.ant garu is 4baltymu plaku apie 10min ir viskas,nukelus nebeplaku,nebent dazu idedu,tai dar biskuti paplaku. nuimu nuo garu kai atsiranda toks vaizdas,lyg imtu prie dugno traukti,beziukas pamazu paskui sluotele ima vilktis
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2014 02 06, 22:41)
tai gal jusu mikseriukas galingas ir per daug ant tu garu gaunasi, nes is foto panasu kad baltimas pavires. Jei norit pasimokyti bandykit plakti is dvieju baltimu kiekvienam baltymui pilti po 55g. cukraus ir  neplakti ilgai ant garu. paplakat ant stalo vos tada ant garu kai jau pradeda issipusti ir tirstet nuimat ir plakat ant stalo, kol mase voliotis po dubeni ima. Vat kai tokia issispaudzia stovi kaip morengiukas, bet ji buna vienalyte, ne varsketa.

o plakat jus ant garu letai ar greitai? Man sunku su bezu, noekaip negaliu susidraugaut sad.gif

Divia,labai grazs tortukai wub.gif O kuo jie puosti, kokiu kremu?

Idedu ir savo viena, drugeliai ir kremas turejo buti balti, todel nelabai ju matosi...sad.gif
user posted image
Atsakyti
Divia, labai grazus vestuviniais tortai. Ir stovas graziai ziurisi. As vis galvoju, gal toki kazka panasaus nusipirkti. Metausi. Nes dauguma nori i auksti, o ne i ploti. Bet man labai grazu taip wub.gif

Beza is 4baltymu plaku kaip ir SZ, apie 10min ir nuemus nuo ugies praktiskai neber ko plakt, nes jau veliasi apie sluoteles. Tai ir neplaku nuemus. O dazus dedu is karto i skystus baltymus. Tada geriau istirpsta
Atsakyti
sveikos,merginos ax.gif nu darbai Jūsų superiniai thumbup.gif aš su keletu klausimų iš karto unsure.gif ar gautųsi man bezė,jeigu dėl spalvos ipilčiau uogu (atšildytų,pvz.turiu šaldiklyje mėlynių) sirupo?ir ar įmanoma iš pastilažo drugelius padaryti neturint formelės? doh.gif nu blondinė aš visiška..... lotuliukas.gif
Atsakyti