Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(Cola 777 @ 2014 02 04, 16:49)
Labai grazus tavo tortukai, ipac tie kampai ligs patinka wub.gif reikes pas tave i kursus prasytis ax.gif

O ant kiek cia tortu iseina tos mases ?
nes as kai darau pastilaza is 500gr. pudros, tai galiu padengti du tortukus, arba viena dideli, ir dar papuosimu kruva, o cia visdelto net 1,500kg. pudros dedi, o mazinti norma nebandei ?

Daug tortu biggrin.gif cia pasakiau kiek iseina is vienos pakuotes zefyru.
Ciaip kai darau tai 2/3 pakuotes zefyru,kokie 350gr pudros.

o is kur gavai 1.500kg pudros? biggrin.gif
as rasiau 1.5 pakuotes biggrin.gif tai cia 750gr, tai is sios normos iseina man 3 papuosti tortukai su figurelem,ir lieka dar.

tai popsiukai tavo nauji kuom puosti?aiskingu ar bezu?
Papildyta:
QUOTE(Erdve @ 2014 02 04, 17:00)
Azalija, aciu uz atsakyma.supratau kodel skiriasi, nes as darau sokoladine zefyru mase:) ji aisku brangesne.nors man asmeniskai tiek maniske, tiek taviske nevalgoma biggrin.gif mase man tik del papuosimo, nors pazystamu tarpe yra tokiu, kurie ir megsta:)

Niu vat reikalo skonis vadinasi,man mases irgi ne super skanios,bet bent jau geriau negu pastilazas biggrin.gif o apie vaikus tyliu,bent jau is musu draugu rato per min suvalgomi visi papuosimai,nutraukia mase nuo torta lotuliukas.gif o mazius kai darau tortus kliancina po gabaliuka biggrin.gif
man sokoladine labai skani,bet ji sunkesne gaunasi,man ji patinka gigurelem ir gelem.
Atsakyti
QUOTE(Azalija-777 @ 2014 02 04, 16:10)

o is kur gavai 1.500kg pudros? biggrin.gif
as rasiau 1.5 pakuotes biggrin.gif tai cia 750gr, tai is sios normos iseina man 3 papuosti tortukai su figurelem,ir lieka dar.

tai popsiukai tavo nauji kuom puosti?aiskingu ar bezu?

Oj, tundra as, nedazlibinau lens.gif blush2.gif

Popsiukai su slapia beze, bet pirma syki ta beze , kaskodel sekancia diena isdziuvo, nebuvo slapia smile.gif sukietejo bigsmile.gif

============
Mano tortukas, su valgomom kortomis ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cola 777 @ 2014 02 04, 20:53)
Oj, tundra as, nedazlibinau lens.gif  blush2.gif

Popsiukai su slapia beze, bet pirma syki ta beze , kaskodel sekancia diena isdziuvo, nebuvo slapia smile.gif sukietejo bigsmile.gif
============
Mano tortukas,  su valgomom kortomis ax.gif

jau maciau tortuka pas Erika,labai idealus biggrin.gif o kortos is valgomo popieriaus?
Atsakyti
labai grazus stalas
Atsakyti
O koks grazumas visu tortuku wub.gif wub.gif :wub

Merginos, padekit neismanelei blush2.gif , kur rasti ta cipciuko pastilazo receptuka? Kaupiuosi pirma karta apdengti tortuka rolleyes.gif

Atsakyti
Sveikos kepejeles 4u.gif
Esu Jusu slapta gerbeja ir daznai pasiziuriu Jusu tortukus jie - TOBULI!!!! thumbup.gif
Visai nesenai supratau kad tas darbas labai patinka ir man nors pries kelis metus net pagalvot negalejau kad kazkada as kazka kepsiu.. ir pati kelis kartus esu uzsakinejus tortukus is vienos kepejeles (ji kazkaip labai retai atrodo uzsuka arba tiesiog nekelia tortu savo i SM).
Noreciau parodyt savo kelis paskutinius ir kad Jus ivertintumete ir pasakytumete ka as darau ne taip? Kolkas daugiausiai kepu pazistamiem bet kai pradejau list biski i viesuma tai gavau kelis uzsakymus ir is svetimu. tikiuos tokiu uzsakymu bus daugiau blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Azalija-777, labai grazuciai tortukai 4u.gif
Juulijaa, tortukai liuks, man nieko juose netruksta, atrodo labai dailuciai 4u.gif

QUOTE(Cola 777 @ 2014 02 04, 19:53)
============
Mano tortukas,  su valgomom kortomis ax.gif

Jau tortukas...tobulas wub.gif Del bezo, kai darau slapia beze, jei padauginu cukraus arba ilgiau paplaku, tai paskui visada sukieteja, labai reikia atitaikyt plakimo laika, kad virsus apdziutu siek tiek, pasidarytu panasi i zefyra smile.gif Man tik visad buna, kad uzsizaidziu su papuosimu ir tas kremas i puosimo pabaiga jau nebelaiko taip graziai formos, kaip pradzioj, niekaip nesurandu kur problema. Jau slapia beze puosiant turu labai labai geit suktis sad.gif

Atsakyti
Julija, puikus jusu tortai smile.gif
Atsakyti
Aciu mergaites 4u.gif Labai stengiuos rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=magucci,2014 02 05, 11:29]

Merginos, padekit neismanelei blush2.gif , kur rasti ta cipciuko pastilazo receptuka? nezinau ar jau radai bet visos dengimo mases yra nekokomentuojamoje puosimu temoje smile.gif
Papildyta:
cola777 tobulas jusu tortas wub.gif drinks_cheers.gif
juulijaa tikrai puikus tortukai thumbup.gif o kaip ten su beze sonus taip papuoset...??? g.gif
Atsakyti
[quote=@boruze2@,2014 02 05, 17:36]
[quote=magucci,2014 02 05, 11:29]
Merginos, padekit neismanelei blush2.gif , kur rasti ta cipciuko pastilazo receptuka? nezinau ar jau radai bet visos dengimo mases yra nekokomentuojamoje puosimu temoje smile.gif
Papildyta:
cola777 tobulas jusu tortas wub.gif drinks_cheers.gif
juulijaa tikrai puikus tortukai thumbup.gif o kaip ten su beze sonus taip papuoset...??? g.gif
[/quote]
aptepiau sonus sviestiniu kremu ir ant jo dejau beze.. ar ka jus turet omeny? ax.gif
Atsakyti

Juulijaa labai grazi pradzia bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti