QUOTE(Cola 777 @ 2014 02 04, 16:49)
Labai grazus tavo tortukai, ipac tie kampai ligs patinka reikes pas tave i kursus prasytis
O ant kiek cia tortu iseina tos mases ?
nes as kai darau pastilaza is 500gr. pudros, tai galiu padengti du tortukus, arba viena dideli, ir dar papuosimu kruva, o cia visdelto net 1,500kg. pudros dedi, o mazinti norma nebandei ?
O ant kiek cia tortu iseina tos mases ?
nes as kai darau pastilaza is 500gr. pudros, tai galiu padengti du tortukus, arba viena dideli, ir dar papuosimu kruva, o cia visdelto net 1,500kg. pudros dedi, o mazinti norma nebandei ?
Daug tortu cia pasakiau kiek iseina is vienos pakuotes zefyru.
Ciaip kai darau tai 2/3 pakuotes zefyru,kokie 350gr pudros.
o is kur gavai 1.500kg pudros?
as rasiau 1.5 pakuotes tai cia 750gr, tai is sios normos iseina man 3 papuosti tortukai su figurelem,ir lieka dar.
tai popsiukai tavo nauji kuom puosti?aiskingu ar bezu?
Papildyta:
QUOTE(Erdve @ 2014 02 04, 17:00)
Azalija, aciu uz atsakyma.supratau kodel skiriasi, nes as darau sokoladine zefyru mase:) ji aisku brangesne.nors man asmeniskai tiek maniske, tiek taviske nevalgoma mase man tik del papuosimo, nors pazystamu tarpe yra tokiu, kurie ir megsta:)
Niu vat reikalo skonis vadinasi,man mases irgi ne super skanios,bet bent jau geriau negu pastilazas o apie vaikus tyliu,bent jau is musu draugu rato per min suvalgomi visi papuosimai,nutraukia mase nuo torta o mazius kai darau tortus kliancina po gabaliuka
man sokoladine labai skani,bet ji sunkesne gaunasi,man ji patinka gigurelem ir gelem.