Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus,

Mingaliux ispudingi visi tavo tortukai.
Cola tavo nauji popsiukai atrodo tokie minksti pukuotukai biggrin.gif ten su aisingu ar su bezu?

Pora mano darbeliu
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image user posted image
Papildyta:
QUOTE(Charmaine @ 2014 02 03, 19:26)
Kokius dažus rekomenduotumėte pirkti pirmiesiems bandymams lipdyti įvairias figūrėles? Nesinorėtų labai brangių ax.gif  Ir kokią masę pradžiai siūlytumėte gamintis - pastilažą pagal Asseni ar marshmallow? 4u.gif

As irgi nauduoju tik americolor,puosiu viska tik saldainiu zefyru marshmellow mase.
Atsakyti
QUOTE(Azalija-777 @ 2014 02 03, 23:31)

visi grazus.kas man patinka-tai status kampai thumbup.gif
Atsakyti
[quote=@boruze2@,2014 02 02, 23:13]
likta labai dailus tortukas o is ko jis? smile.gif kur galeciau rasti receptuka? 4u.gif /quote]
Ačiū, niekur nerasite recepto, tai mano kūryba
Azalija-777 labi gražūs tortai ir keksiukai
Atsakyti
Dievazi,Jus tobulos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo avieteleeee: 04 vasario 2014 - 10:51
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2014 02 03, 22:48)
visi grazus.kas man patinka-tai status kampai  thumbup.gif

drinks_cheers.gif ir as ta pati norejau parasyti!!!!
Atsakyti
Azalija, o pagal koki recepta tu darai saldainiu mase? smile.gif sestadieni ragavau viena is tavo ikeltu groziu smile.gif super plonai iskociota mase smile.gif bet tekstura ir skonis visai kitokie nei, kad man gaunasi. pasidare tiesiog smalsu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erdve @ 2014 02 04, 12:39)
Azalija, o pagal koki recepta tu darai saldainiu mase? smile.gif sestadieni ragavau viena is tavo ikeltu groziu smile.gif super plonai iskociota mase smile.gif bet tekstura ir skonis visai kitokie nei, kad man gaunasi. pasidare tiesiog smalsu smile.gif

Aciu mergaites,daug padaryta tortu kol pagaliau ismokau daryti tuos stacius kampus biggrin.gif

Erdve,man labai svarbus ivertinimas,kad mase plonai iskociuota biggrin.gif o receptas paprasciausias, zefyrai,vanduo ir pudra ax.gif daugiau nieko.zefyrus perku Maximoje arba Majuose kur saldumynu parduotuve sokoladinis pakelis toks,balti zefyrai,ten lyg 300gr tai ant visos pakuotes ipilu 2 didelius saukstelius vandens,pudros man iseina apie 1.5 pakuotes. gal truputuka maziau,paskui minkau mase su truputis krakmalu,kad neliptu.
Atsakyti
[quote=likta,2014 02 04, 06:42]
[quote=@boruze2@,2014 02 02, 23:13]
likta labai dailus tortukas o is ko jis? smile.gif kur galeciau rasti receptuka? 4u.gif /quote]
Ačiū, niekur nerasite recepto, tai mano kūryba
Azalija-777 labi gražūs tortai ir keksiukai
[/quote]
Lika, o kuo tas tortas apteptas? Koks kremas? Labai lygiai ir gražiai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Azalija-777,2014 02 03, 23:31]
labai grazus tortukai o tas su arkliuku labiausiai patiko wub.gif o tvorele tikriausiai su spec kaskuo darete kad toks tikroviskas medienoa rastas...? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Azalija-777 @ 2014 02 03, 23:31)
labai grazus tortukai o tas su arkliuku labiausiai patiko wub.gif  o tvorele tikriausiai su spec kaskuo darete kad toks tikroviskas medienoa rastas...? g.gif

Aciukas,taip specialus ispaudas medienai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azalija-777: 04 vasario 2014 - 15:39
QUOTE(Azalija-777 @ 2014 02 04, 12:49)
Aciu mergaites,daug padaryta tortu kol pagaliau ismokau daryti tuos stacius kampus  biggrin.gif

Erdve,man labai svarbus ivertinimas,kad mase plonai iskociuota biggrin.gif o receptas paprasciausias, zefyrai,vanduo ir pudra  ax.gif  daugiau nieko.zefyrus perku Maximoje arba Majuose kur saldumynu parduotuve sokoladinis pakelis toks,balti zefyrai,ten lyg 300gr tai ant visos pakuotes ipilu 2 didelius saukstelius vandens,pudros man iseina apie 1.5 pakuotes. gal truputuka maziau,paskui minkau mase su truputis  krakmalu,kad neliptu.

Labai grazus tavo tortukai, ipac tie kampai ligs patinka wub.gif reikes pas tave i kursus prasytis ax.gif

O ant kiek cia tortu iseina tos mases ?
nes as kai darau pastilaza is 500gr. pudros, tai galiu padengti du tortukus, arba viena dideli, ir dar papuosimu kruva, o cia visdelto net 1,500kg. pudros dedi, o mazinti norma nebandei ?
Atsakyti
Azalija, aciu uz atsakyma.supratau kodel skiriasi, nes as darau sokoladine zefyru mase:) ji aisku brangesne.nors man asmeniskai tiek maniske, tiek taviske nevalgoma biggrin.gif mase man tik del papuosimo, nors pazystamu tarpe yra tokiu, kurie ir megsta:)
Atsakyti