Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(raima.ma @ 2014 01 07, 22:11)
Labai iškilmingas. O tas raštas apačioje - valgomas ? Labai gražus tortas. 4u.gif

aciu)
Rastas, tai padekliukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistullka @ 2014 01 07, 23:59)
popsiukai nerealus  wub.gif
turiu savo dukrytes gimtadieni kita savaite ir esu pasiryzusi padaryti dekoruota meduti ir popsiukus. Nezinau ar pavyks tik. Informacijos radau pas jus labai daug, nors perskaiciau laaaaaabai mazai (o skaitymui laiko nera, nes dar supuotu maza pusmetinuke ax.gif ). Ar galetu kuri papasakoti kaip tuos popsiukus grazuoliukus darot? ar cia kokie biskvitiniai rutuliukai padekoruoti? ir su kokia mase juos dengiat?

yra atskira tema grybukai papsai ir t.t. Žvilgtelkit ten. Čia paskutinieji įdėti tai bus kepti greičiausia specialioje keptuvėje. Galima dar kepti silikoninėse formelėse - būna specialių pirkti. Dar vienas variantas yra išsikepti mėgstama biskvitą sutrupinti jį, dėti pvz kokio rududu ir pačiai formuoti rutuliukus. O tada jau glaistyti šokoladu. Papsų temoj tikrai kažkur apie vidury gal daugiau pradžioj yra šokoladinės glazūros receptas. Lydomas šokoladas grietinėlė jei gerai pamenu ir gliukozė. Man tas glajus patiko, pasidengia oir po kiek laiko visai nudžiūsta ir nebetepa.
Viskas priklauso nuo jūsų turimų priemonių.
Atsakyti
Mergaitės mielosios,

gal kuri žinot kaip pagaminti tokias dieviškai gražias orchidėjas papuošimui? g.gif
Atsakyti
QUOTE(liucijabalt @ 2014 01 08, 17:33)
Mergaitės mielosios,

gal kuri žinot kaip pagaminti tokias dieviškai gražias orchidėjas papuošimui?  g.gif

kiekvienas ziedlapis ant atskiros vielutes

Azalija,liux
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *saules_zuikutis*: 08 sausio 2014 - 19:22
Jau kiek torciuku graziu pridejote, nebesuspeju as su jumis, retai cia beuzsuku... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Noriu prasyti pagalbos, noriu daryti torta ir puosti trupinukais, bet ant ju deti cukrinius papuosimus dar. Jei trupinukus desiu ant grietineles, tai nuo jos pasileis papuosimai cukriniai. Ar galima butu panaudoti slapia beze sitam reikalui? Ant beze manau gerai laikytusi trupinukai, bet ar jie neistes? Niekaip nesugalvoju, sviestinio kremo neoriu, jis labai riebus, ant kokio kremo geriausia lipinti trupinukus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasskee @ 2014 01 08, 22:16)
Jau kiek torciuku graziu pridejote, nebesuspeju as su jumis, retai cia beuzsuku... 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Noriu prasyti pagalbos, noriu daryti torta ir puosti trupinukais, bet ant ju deti cukrinius papuosimus dar. Jei trupinukus desiu ant grietineles, tai nuo jos pasileis papuosimai cukriniai. Ar galima butu panaudoti slapia beze sitam reikalui? Ant beze manau gerai laikytusi trupinukai, bet ar jie neistes? Niekaip nesugalvoju, sviestinio kremo neoriu, jis labai riebus, ant kokio  kremo geriausia lipinti trupinukus? g.gif

tepkit sviestini plonai ir jo beveik nesijaus, o ir visu bedu nebus smile.gif

tortukai superiniai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2014 01 08, 22:16)
tepkit sviestini plonai ir jo beveik nesijaus, o ir visu bedu nebus smile.gif

Aciu, bandysiu smile.gif
Atsakyti
as ir su klausimu ikandin 4u.gif
kiek tiksliai gramu dedasi i maein mase su gliukoze? g.gif skaitau tortu temas nuo pacios pirmos,bet niekur neuzmaciau tikslaus skaiciaus blush2.gif ir ar nesigaus snypstas jei darysiu ir puses normos? nes 1kg pudros man per didelis kiekis vienam tortukui g.gif
ir kuri mase malonesne darbui:cypciuko su dirbtiniu medum ar ta maein? blush2.gif
Atsakyti
smile.gif+2014 01 09, 08:57-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2014 01 09, 08:57)
as ir su klausimu ikandin 4u.gif
kiek tiksliai gramu dedasi i maein mase su gliukoze?  g.gif skaitau tortu temas nuo pacios pirmos,bet niekur neuzmaciau tikslaus skaiciaus  blush2.gif ir ar nesigaus snypstas jei darysiu ir puses normos? nes 1kg pudros man per didelis kiekis vienam tortukui g.gif
ir kuri mase malonesne darbui:cypciuko su dirbtiniu medum ar ta maein? blush2.gif

As darau ta mase, man ji patinka, maloni darbui, bet negaliu lyginti, nes su medum nedariau smile.gif O cukraus pudros, jei darau puse normos, tai man sueina beveik puse kg, aisku, visada kokia gera sauja lieka:) As darau is akies, tiesiog dedu po truputi ir minkau, visad geriau nedadet, nei paskui bus per daug smile.gif

O man del slapios beze truputi neaisku, nezinau, anksciau visad tiesiog mentele aptepdavau torta ir tiek, o dabar gavau antgalius ilgai lauktus, todel noriu pinti rasta koki nors, bet susiduriau su problema del stingimo. Kai ta beze pabuna kokias 5-10 min isplakta, ji sustingsta ir paskui jau nebesigauna joks rastas, o kai ismaisau is naujo, tada truputi issiskiedzia ir jau joks grazus tvirtas rastas nebesigauna, buna kaip isplaukes, ar as kazka ne taip darau?.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasskee @ 2014 01 09, 11:15)
As darau ta mase, man ji patinka, maloni darbui, bet negaliu lyginti, nes su medum nedariau smile.gif O cukraus pudros, jei darau puse normos, tai man sueina beveik puse kg, aisku, visada kokia gera sauja lieka:) As darau is akies, tiesiog dedu po truputi ir minkau, visad geriau nedadet, nei paskui bus per daug smile.gif

O man del slapios beze truputi  neaisku, nezinau, anksciau visad tiesiog mentele aptepdavau torta ir tiek, o dabar gavau antgalius ilgai lauktus, todel noriu pinti rasta koki nors, bet susiduriau su problema del stingimo. Kai ta beze pabuna kokias 5-10 min isplakta, ji sustingsta ir paskui jau nebesigauna joks rastas, o kai ismaisau is naujo, tada truputi issiskiedzia ir jau joks grazus tvirtas rastas nebesigauna, buna kaip isplaukes, ar as kazka ne taip darau?.. doh.gif

ar gali buti jusu bezas nedaplaktas? g.gif

tai vis tik,kiek grazu gliukozes susideda i pilna norma? ax.gif
Atsakyti
smile.gif+2014 01 09, 13:12-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2014 01 09, 13:12)
ar gali buti jusu bezas nedaplaktas? g.gif

tai vis tik,kiek grazu gliukozes susideda i pilna norma? ax.gif

Del bezo, bijau kad gali buti perplaktas...nes gan nemazai plaku...

i pilna norma is 1kg pudros, man susideda 800 g. kazkur, bent jau man smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,
Ateinu su tokiu klausimuku idomiu blush2.gif
Gal kuri turit nuorodele i @drija tortuku albuma? Gal galit imesti i az? Buciau labai dekinga wub.gif
Ir dar klausimas, gal kazkur praleidau, bet ieskojau posto. Kaip lyyygiai apdengti popsiukus sokoladu,??? neradau doh.gif tiesiog per sventes dariau naminius saldainius, bet sokolado iseiga buvo toookia, kad uuiuiuiiii, o ir nepasidenge lygiai bei graziai kaip pas Jus cia blush2.gif

Is anksto dekoju visoms kas atsakys 4u.gif
Atsakyti