Labai gražūs visų tortukai
QUOTE(@boruze2@ @ 2014 02 01, 01:26)
Rasskee super jusu krepsiukas o kaip tas dangtis sitaip laikosi...tikriausiai kaskaip paramstytas ar dar kokia gudrybe. ...?
Dangtis paremtas bambukiniais iesmeliais
Aciu visoms uz krepsiuko ivertinima
QUOTE(Rakelė @ 2014 02 01, 02:03)
Dėl spalvų ryškumo tai pati sau atkasiau "paslaptį", kad norint gauti ryškia spalva nereik i pastilaza dėt rugsteles Rūgštelė neleidžia išryškėt spalvai, juk ji balintoja yra, tai dabar kai reik ryškumo, i pastilaža nededu rušties, tik va ka su bezu daryt vien cukrus bus neskanu
As niekad nededu rugsteles ir vistiek neryskus buna
QUOTE(Mingailiux @ 2014 02 01, 10:09)
Bezas nenusidazo ryskiai. Kad ir kiek bedetumete dazu
Del beze, tai tada gal yra kazkoks kitas krema,s kuris nusidazytu ryskiai, juk buna tortu apdzibuotu zolyte, tokia zalia ryskia ryskia....
ramune.v, labai grazus torciukai
Cola 777, naujoviski popsiukai super atrodo, tokie kaip puku kamuoliukai
Colos mazaja meskute isimylet galima jau tokia simpatulka
SZ super super grazu o kaip beziukas netirpina pastilazo?
SZ,
spalva net labai riski, bet turbut nemazai reikejo deti tu dazu ,ane ?
O kada dedi dazus i beze ? gal pradzioja plakimo ? nes as kai dedu ja ant galo, tai visai nenusidazo ta beze, blanki spalva iseina man
O kada dedi dazus i beze ? gal pradzioja plakimo ? nes as kai dedu ja ant galo, tai visai nenusidazo ta beze, blanki spalva iseina man
likta labai dailus tortukas o is ko jis? kur galeciau rasti receptuka?
ramune.v superiniai tortukai ypac man patiko tas su laivukais rinkinukas
cola777 be zodziu... jau meskiuko meilumas o popsai
saules zuikuti dailutis jusu tortukas labai kruopstus ...
zodziu visu tortai ziauriai grazus
Papildyta:
turiu jums klausimuka lipdziau mikemause bet spalva neryski paliko kai isdziuvo ar jabutu galima padazyti ant virsaus... ar jau geriau nieko nebedaryti... ? bandysiu parodyt...
kalbu tik apie tas vietas kur turejo buti juoda o gavosi pilka
ramune.v superiniai tortukai ypac man patiko tas su laivukais rinkinukas
cola777 be zodziu... jau meskiuko meilumas o popsai
saules zuikuti dailutis jusu tortukas labai kruopstus ...
zodziu visu tortai ziauriai grazus
Papildyta:
turiu jums klausimuka lipdziau mikemause bet spalva neryski paliko kai isdziuvo ar jabutu galima padazyti ant virsaus... ar jau geriau nieko nebedaryti... ? bandysiu parodyt...
kalbu tik apie tas vietas kur turejo buti juoda o gavosi pilka
kas daret tortukus su mazom princesiu-feju figurelem, gal galit i AZ kur ieskot Aciu
QUOTE(ramune.v @ 2014 02 02, 22:43)
SZ super super grazu o kaip beziukas netirpina pastilazo?
aciu.slapias beziukas su pastilazu draugauja,vienas kito netirpina
QUOTE(Cola 777 @ 2014 02 02, 22:46)
SZ,
O kada dedi dazus i beze ? gal pradzioja plakimo ?
O kada dedi dazus i beze ? gal pradzioja plakimo ?
na,kazkaip nematavau kiek ten tu dazu dejau,bet dazyta beziuka ragavau,tai skonis normalus,vadinasi ir dazu kiekis padorus
dazus dedu isplakus beziuka
QUOTE(ramune.v @ 2014 02 02, 23:48)
kas daret tortukus su mazom princesiu-feju figurelem, gal galit i AZ kur ieskot Aciu
AliExpress.com
QUOTE(Charmaine @ 2014 02 03, 19:26)
Kokius dažus rekomenduotumėte pirkti pirmiesiems bandymams lipdyti įvairias figūrėles? Nesinorėtų labai brangių Ir kokią masę pradžiai siūlytumėte gamintis - pastilažą pagal Asseni ar marshmallow?
Man tik Americolor
pastilazas pagal cipciuka viskam
SZ aciu Ali maciau, sakau gal dar kur geriau , man beziukas sudrekina pastilaza nu nesutirpina visai bet toks dregnas jis buna biskiuka.
QUOTE(Charmaine @ 2014 02 03, 19:26)
Kokius dažus rekomenduotumėte pirkti pirmiesiems bandymams lipdyti įvairias figūrėles? Nesinorėtų labai brangių Ir kokią masę pradžiai siūlytumėte gamintis - pastilažą pagal Asseni ar marshmallow?
americolor dazai. pastilazas dengimui.
QUOTE(ramune.v @ 2014 02 03, 19:33)
SZ aciu Ali maciau, sakau gal dar kur geriau , man beziukas sudrekina pastilaza nu nesutirpina visai bet toks dregnas jis buna biskiuka.
net nezinau esu ir ant beziuko dejusi pastilazo detales ir ant pastilazo piesusi beziuku-viskas gerai gaunasi kalbu apie SLAPIA BEZE