Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(Mingailiux @ 2014 01 31, 18:50)
Na, as pilu is akies, kokius 4-5 gerus lasus. Bet cia jau nepasakysiu kiek tas yra, nes lasas lasui nelygu, ten geliniai dazai, tai jie tysta. Cia jau reikia bandyti. Per daug ilasinsit, trupes, per mazai, bus pilka, tada dar dadeti galima bandyti. Bet jei per daug, jau nebeisimsi smile.gif

jooo...zinau))) todel ir noriu issiaiskinti)
ACIU LABAI wub.gif
Atsakyti
Mingailiux, Jusu kaip visada wub.gif

Ir as su savo pirmu vestuviniu....negalvojau, kad tiek suvargsiu...
user posted image
Atsakyti
Mingailiux, jau torciukai wub.gif Galvojau klaustidel raudonos spalvos, bet kaipmatau jau atsaket smile.gif Nes niekadaman nesigauna tokia ryski kaip cia, o kartais taip noriu ryskiu raudonu geliu...As iminkydavau visada i mase dazus, tai bandysiu dabar su zelatina. Kaip suprantu, nuo per didelio ilasinto dazu kiekio mase gali trupeti, taip?
O gal kas gali man paaiskint, kaip darant beze reikia isgauti ryskia splava, nu niekaip nesigauna, visad balzgana, atrodo, kiek bepilciau dazu, vietoj stovi ir ne kiek nebesikeicia, va, akivaizdus pvz, dariau krepseli, norejau grazios rudos, o stai kas gavos sad.gif Jau pyliau nemazai dazu, ant 4 baltymu apie 5 didelius lasu tikrai sad.gif
user posted image

Dekui uz patarimus del dangcio, visgi iskepiau is meduoliniu sausainiu mases (nes norejosi valgomo), sutvirtejo ir liuks (bent jau tikiuosi kad taip bus, nes tortas dar saldytuve:) )

MaybeBaby, vestuvinis labai grazus 4u.gif

Atsakyti
Maybebaby vestuvinis labai dailus smile.gif
Rasskee super jusu krepsiukas o kaip tas dangtis sitaip laikosi...tikriausiai kaskaip paramstytas ar dar kokia gudrybe. ...? g.gif
Atsakyti
Dėl spalvų ryškumo tai pati sau atkasiau "paslaptį", kad norint gauti ryškia spalva nereik i pastilaza dėt rugsteles mirksiukas.gif Rūgštelė neleidžia išryškėt spalvai, juk ji balintoja yra, tai dabar kai reik ryškumo, i pastilaža nededu rušties, tik va ka su bezu daryt g.gif vien cukrus bus neskanu unsure.gif
Atsakyti
Visada dedu rugsteles i mase. Nevarbu kokia spalva dazau. Juk neskani bus mase jei be rugsteles. Irt aip jau zmones purtosi jos, kad neskanu.
Bezas nenusidazo ryskiai. Kad ir kiek bedetumete dazu
MaybeBaby, grazus tortukas. Tik man noretusi didesnio skirtumo tarpt torto aukstu. Nesiziuri kai skiriasi po kokis 2cm tik
Atsakyti
Nuostabūs tortai, yra kur akis paganyti biggrin.gif
Maybebaby vestuvinis gražus
Rasskee, būna ir šviesių krepšelių, puiku
Kartais reikia ne tik akims grožio, bet ir paprastesnio. Aš su tokiu, taip gražiai vadinamu- valgomu

Gelsva-žalsva

user posted image

Šviesūs su vanile, pistacijų biskvitai, migdolinis, laimo- baltojo šokolado, karamelinis kremai, pasiflorų- persikų želė, 1,9 kg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo likta: 01 vasario 2014 - 12:31
Likta 4u.gif
O dabar klausimelis del gelsvo-zalsvo torto:kuo apteptas ir kuo apibarstytas?
Atsakyti
Garzus tortukai mergaites!

Mano keli. Backiukas smile.gif
user posted image

Komplektukas
user posted image

Manojo trimecio laiveliai
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2014 02 01, 21:21)

Mano keli

labai grazus ..ypac komplektukai 4u.gif