Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(Erdve @ 2014 01 30, 15:45)
As siam tortukui pabarstuku prideciau.o mase kaip suprantu gerai gavosi.kiek pudros sunaudojot?

Va va, gal pabarstukai butu pataise... O mase jo, gavosi gera, pudra sudejau visa pagal norma ir dar nemazai dadejau, nes norejau iskart dengti smile.gif

QUOTE(Cola 777 @ 2014 01 30, 15:55)
QUOTE(Rasskee @ 2014 01 29, 16:36)

SUPER super tortukas thumbup.gif , labai jau man jis patiko wub.gif , o su ko ji daziai, tos lapukus, zolyte ?

padekliukus perku is tastyfun itin tvirtus , kaina skiriasi nuo padekliuko plocio , jie labai tvirti, bet pati folija greit apipjausto, as tada ji apklijoju dovanu popieriumi to blizgiu, jis labai tvirtas, ir nuo peilio nesusipjausto greit, galima ji panaudoti nn kartu, as jau tapati panaudoju jau 5 karta, ir nieko neatsitiko, zinoma po paciu tortu pas mane visada dar papildomai plonas kartoniukas, arba kepimo popierius http://www.tastyfun....o_padeklas_30cm

Aciu labai smile.gif Daziau su sepetuku ir geliniais dazais smile.gif O del padekliuku tai dabar galvoju, jo, nera pigus, toki nebent daugkartiniam naudojimui. Bet tai kaip, negi prasyt kad klientas grazintu ji?... g.gif

@boruze2@, labai aciu uz ivertinima smile.gif O jusu tortukas nuostabus, tikrai super atrodo 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Mingailiux, po jusu tortuku nebesinori net savu deti, nes baisiai geda po tokiu groziu smile.gif Ta saulute tai taip kvepia pavasariu ir siluma... wub.gif
Papildyta:
QUOTE(asiuklis1 @ 2014 01 30, 21:44)
Sveikos, siandien dariau mase pastilijaza pgl Cipsiuka, bet man gavosi tąsi, prie ranku limpanti. Parasyta buvo, kad galima is karto naudoti arba laikyti per nakti. Nezinau abejoju ar sustengs, o gal taip turi buti? Ir dar, kokiu momentu reikia i mase imaisyti dazus?Aciu

Ar cia mase dengimui? Siaip man ji gera kai palaikau bent kelias valandas, tikrai pasikeicia, nors tik kelis kartus ja dariau. O dazus tai dejau pabaigoj, kai suminkau mase. smile.gif
Atsakyti
Mingailiux, jūsų tortai nuostabūs, o ypač su tai 5 baibokais wub.gif
Atsakyti

Ar cia mase dengimui? Siaip man ji gera kai palaikau bent kelias valandas, tikrai pasikeicia, nors tik kelis kartus ja dariau. O dazus tai dejau pabaigoj, kai suminkau mase. smile.gif
[/quote]

aciu , kad atsaket. palaikiau per nakti, pabandziau kocioti ir ji tikrai visai kitokia. As dabar turiu visa guza baltos dengimo mazes, ir noriu ja nudazyti raudonai, tai turiu normaliai paminkyti ir imynkyti dazus?
Atsakyti
QUOTE(asiuklis1 @ 2014 01 30, 22:44)
Sveikos, siandien dariau mase pastilijaza pgl Cipsiuka, bet man gavosi tąsi, prie ranku limpanti. Parasyta buvo, kad galima is karto naudoti arba laikyti per nakti. Nezinau abejoju ar sustengs, o gal taip turi buti? Ir dar, kokiu momentu reikia i mase imaisyti dazus?Aciu

Aš visada darau šitą masę ir visąlaik laikau per naktį. Kažkada bandžiau dengt iš karto. Kadangi masė gaunasi gan lipni dėjau krakmolo kol nebelipo ko pasėkoje masė dengiant labai trupėjo. O palaikius per naktį masė būna tinkama kočiojimui. Dažus jei bus tik viena spalva dėkit į želatiną (spalva bus ryškesnė). Jei reikia kelių spalvų dažykit prieš dengiant.
Atsakyti
QUOTE(asiuklis1 @ 2014 01 31, 10:13)
aciu , kad atsaket. palaikiau per nakti, pabandziau kocioti ir ji tikrai visai kitokia. As dabar turiu visa guza baltos dengimo mazes, ir noriu ja nudazyti raudonai, tai turiu normaliai paminkyti ir imynkyti dazus?

Jo, reikia gerai iminkyti dazus smile.gif
Atsakyti
Na, va, mano dar keli tortukai:

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
na merginos,Jūsų kepiniai - grožiai,tobulybės.... 4u.gif man avis gavosi super,bet aišku ne iš pirmo karto,teko pirstukams padirbėti smile.gif ir dariau vietoj 26 vieną,bet didelę,o skaičius išliejau likusiu nuo tvorelės šokoladu... tik nežinau kaip foto įdėti blink.gif dabar galvoju ką sūnelio gimtadieniui ruošti,labai norėjo pimpačkiuko torto,bet dar tiek nepasitikiu savimi g.gif gerai,kad laiko dar į valias.... ax.gif
Atsakyti
Mingailiux laaaaaaaaaaabai grazu!!!!Ypac su 9 ))) , o derinukas koks mielas wub.gif

O kaip juoda isgaunate spalva???Ir rudos???Aciu.
Atsakyti
[quote=Mingailiux,2014 01 31, 15:27]
ziaurei grazus tortukai ipac tas su mikemause tikriausei visi mergqiciu svajone-)
Aha man taipat labai idomu kaip isgaunat tokia juoda spalva? Vakar lipdziau mikimaise bet isgavau tik tamsiai pilka...gal ant virsaus dazote...? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @boruze2@: 31 sausio 2014 - 17:42
Aciu, merginos
Juoda, raudona dedu i zelatina. Tada gaunasi gryna juoda ar raudona, ar ruda jei reikia
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2014 01 31, 17:53)
Aciu, merginos
Juoda, raudona dedu i zelatina. Tada gaunasi gryna juoda ar raudona, ar ruda jei reikia

Is akies aisku pilate???
Terkim geliniu dazu ant 0.5 kg pudros..kiek man pilti???( juodo reikia)
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2014 01 31, 19:44)
Is akies aisku pilate???
Terkim geliniu dazu ant 0.5 kg pudros..kiek man pilti???( juodo reikia)

Na, as pilu is akies, kokius 4-5 gerus lasus. Bet cia jau nepasakysiu kiek tas yra, nes lasas lasui nelygu, ten geliniai dazai, tai jie tysta. Cia jau reikia bandyti. Per daug ilasinsit, trupes, per mazai, bus pilka, tada dar dadeti galima bandyti. Bet jei per daug, jau nebeisimsi smile.gif
Atsakyti