QUOTE(Erdve @ 2014 01 30, 15:45)
As siam tortukui pabarstuku prideciau.o mase kaip suprantu gerai gavosi.kiek pudros sunaudojot?
Va va, gal pabarstukai butu pataise... O mase jo, gavosi gera, pudra sudejau visa pagal norma ir dar nemazai dadejau, nes norejau iskart dengti
QUOTE(Cola 777 @ 2014 01 30, 15:55)
QUOTE(Rasskee @ 2014 01 29, 16:36)
SUPER super tortukas , labai jau man jis patiko , o su ko ji daziai, tos lapukus, zolyte ?
padekliukus perku is tastyfun itin tvirtus , kaina skiriasi nuo padekliuko plocio , jie labai tvirti, bet pati folija greit apipjausto, as tada ji apklijoju dovanu popieriumi to blizgiu, jis labai tvirtas, ir nuo peilio nesusipjausto greit, galima ji panaudoti nn kartu, as jau tapati panaudoju jau 5 karta, ir nieko neatsitiko, zinoma po paciu tortu pas mane visada dar papildomai plonas kartoniukas, arba kepimo popierius http://www.tastyfun....o_padeklas_30cm
Aciu labai Daziau su sepetuku ir geliniais dazais O del padekliuku tai dabar galvoju, jo, nera pigus, toki nebent daugkartiniam naudojimui. Bet tai kaip, negi prasyt kad klientas grazintu ji?...
@boruze2@, labai aciu uz ivertinima O jusu tortukas nuostabus, tikrai super atrodo
Mingailiux, po jusu tortuku nebesinori net savu deti, nes baisiai geda po tokiu groziu Ta saulute tai taip kvepia pavasariu ir siluma...
Papildyta:
QUOTE(asiuklis1 @ 2014 01 30, 21:44)
Sveikos, siandien dariau mase pastilijaza pgl Cipsiuka, bet man gavosi tąsi, prie ranku limpanti. Parasyta buvo, kad galima is karto naudoti arba laikyti per nakti. Nezinau abejoju ar sustengs, o gal taip turi buti? Ir dar, kokiu momentu reikia i mase imaisyti dazus?Aciu
Ar cia mase dengimui? Siaip man ji gera kai palaikau bent kelias valandas, tikrai pasikeicia, nors tik kelis kartus ja dariau. O dazus tai dejau pabaigoj, kai suminkau mase.