Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus,

Nezinau ar ne per velai del mases patart, bet kai as darau sokoladine mase pagal sita receptai, tai jei neturiu grietineles idedu siek tiek daugiau sviesto.pudros man visada reikia daugiau nei recepte, as apdengiu 26 cm torta ir dar siek tiek lieka.
Papildyta:
Nezinau ar ne per velai del mases patart, bet kai as darau sokoladine mase pagal sita receptai, tai jei neturiu grietineles idedu siek tiek daugiau sviesto.pudros man visada reikia daugiau nei recepte, as apdengiu 26 cm torta ir dar siek tiek lieka.
Papildyta:
Papildyta:

Papildyta:

Papildyta:

Papildyta:
Atsakyti
oho kiek patarimu biggrin.gif

labai idomiai grazus tortukas Rasskee(ar kazkai taip nicas blush2.gif )
Atsakyti
Erdve, Ulitka, *saules_zuikuti*, aciu uz ivertinima:) Tikva, nelaime nutiko su siuo tortuku, gal jus padesit surast priezasti... Jis kaip matosi aukstas, todel kepiau du vienodo dydzio tortus ir sudejau viena ant kito, perskirdama kartoneliu ir paramstydama pagaliukais, kad nesusmegtu. Apdengiau mase, ji sutviretjo, nes pastovejus saldytuve buvo, ir isvaziavo tortukas, netoli, vos 100km, bet nubyrejo apie pora cm torto apacia. Atskilo gabalais.... verysad.gif Gerai, kad tortas savam zmogui, bet vistiek labai labai nesmagu. As pati nemaciau ir nesuvokiu kodel taip galejo nutikt, ar galejo jis nuo vezimo masinoj kazkiek pasmegti, kad apacia neatlaike ir trupet pradejo?... Ka jus manot, gal kazkam taip buvo nutike?

Erdve, o del mases, nevelai, aciu, vadinas is puses normos tikrai apdengsiu 21 cm skersmens smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Rasskee @ 2014 01 29, 23:04)
Erdve, Ulitka, *saules_zuikuti*, aciu uz ivertinima:) Tikva, nelaime nutiko su siuo tortuku, gal jus padesit surast priezasti... Jis kaip matosi aukstas, todel kepiau du vienodo dydzio tortus ir sudejau viena ant kito, perskirdama kartoneliu ir paramstydama pagaliukais, kad nesusmegtu. Apdengiau mase, ji sutviretjo, nes pastovejus saldytuve buvo, ir isvaziavo tortukas, netoli, vos 100km, bet nubyrejo apie pora cm torto apacia. Atskilo gabalais.... verysad.gif  Gerai, kad tortas savam zmogui, bet vistiek labai labai nesmagu. As pati nemaciau ir nesuvokiu kodel taip galejo nutikt, ar galejo jis nuo vezimo masinoj kazkiek pasmegti, kad apacia neatlaike ir trupet pradejo?... Ka jus manot, gal kazkam taip buvo nutike?

Erdve, o del mases, nevelai, aciu, vadinas is puses normos tikrai apdengsiu 21 cm skersmens smile.gif

Labai grazus ir idomus tortukas, o kokiai progai jis skirtas?
Buvo ir man kaip kad raset toks pat nuotykis,Tai as apkaltinau `paprasciausiai minksta padekliuka po tortu, nes kai pastilazas sukietejo, as ji pakilnojau,kol i deze idejau jau masinoj pastebejau kad buvo keletas itrukimu, kai nuveziau jubiliatei, ten dar panesiojo ta padekliuka su tortu. Ant stalo atsidures variantas, mane i nevilti vos neivare. Tai gerai ,kad pati buvau ir viska maciau, o kiek tokiu atveju galejo buti ,kur man niekas nieko nesake ??? Po sito ivykio renkuosi tik kietus pagrindus, o tie minksti , tai tik kaip sakoma valgomiems tortams ,kur tikrai zinau ,kad nuo kokio napoleono jokie trupiniai nesutrukines smile.gif
Atsakyti
Uj, atsiprasau uz "patarimu gausa". rasiau su plancete is lovos, paspaudus "atsakyti" viskas uzstrigo, parefresinau kelis kartus, bet vis viena nieko neberode. o siandien kompe kai pamaciau kiek kartu ikele tai net akys ant kaktos issoko.
del sutrupejimo tai as irgi kaltinciau minkstus padekliukus. pastebejau,kad kiek kartu uzsakinejau is Gulbinienes tai didesni tortai pas ja buna su labai kietais padeklais.
Atsakyti
QUOTE(amorosa @ 2014 01 30, 01:53)
Labai grazus ir idomus tortukas, o kokiai progai jis skirtas?
Buvo ir man kaip kad raset toks pat nuotykis,Tai as apkaltinau `paprasciausiai minksta padekliuka po tortu, nes kai pastilazas sukietejo, as ji pakilnojau,kol i deze idejau jau masinoj pastebejau kad buvo keletas itrukimu, kai nuveziau jubiliatei, ten dar panesiojo ta padekliuka su tortu. Ant stalo atsidures variantas, mane i nevilti vos neivare. Tai gerai ,kad pati buvau ir viska maciau, o kiek tokiu atveju galejo buti ,kur man niekas nieko nesake ???  Po sito ivykio renkuosi tik kietus pagrindus, o tie minksti , tai tik kaip sakoma valgomiems tortams ,kur tikrai zinau ,kad nuo kokio napoleono jokie trupiniai nesutrukines  smile.gif

Aciu, tortukas skirtas dviems progoms, dviems sesems, vienai gimtadienis, o kitai sugryztuves po studiju Ispanijoj. Dabar kai taip pasaket, jo, galvoju kad gal per minksta spadekliukas, nes salyginai sunkus tortas buvo, o as ji dar prie dezes dugno su dvipuse lipnia priklijavus buvau, kad dezej nelakstytu, tai garanbtuotai pakrapste, kol iskrapste is dezes, palankste ir sutrukinejo sad.gif O jei nepaslaptis, kur gaunate kietus padekliukus?

QUOTE(Erdve @ 2014 01 30, 09:29)
Uj, atsiprasau uz "patarimu gausa". rasiau su plancete is lovos, paspaudus "atsakyti" viskas uzstrigo, parefresinau kelis kartus, bet vis viena nieko neberode. o siandien kompe kai pamaciau kiek kartu ikele tai net akys ant kaktos issoko.
del sutrupejimo tai as irgi kaltinciau minkstus padekliukus. pastebejau,kad kiek kartu uzsakinejau is Gulbinienes tai didesni tortai pas ja buna su labai kietais padeklais.

Aciu, dabar jau zinosiu kitam kartui, neberizikuosiu, tik va, kazkur reiks padekliuku susirast kietu sad.gif
Atsakyti
Su situo tortu kazkas negerai, nesuprantu, nu man jis kazkoks neisbaigtas, tik nesuprantu ka galima butu pataisyt... sad.gif Cia gal butu graziau jei butu kremas, bet kliente labai norejo sokoladines mases sad.gif
1.6 juodas miskas
user posted image
Atsakyti
As siam tortukui pabarstuku prideciau.o mase kaip suprantu gerai gavosi.kiek pudros sunaudojot?
Atsakyti
QUOTE(Rasskee @ 2014 01 29, 16:36)

SUPER super tortukas thumbup.gif , labai jau man jis patiko wub.gif , o su ko ji daziai, tos lapukus, zolyte ?

padekliukus perku is tastyfun itin tvirtus , kaina skiriasi nuo padekliuko plocio , jie labai tvirti, bet pati folija greit apipjausto, as tada ji apklijoju dovanu popieriumi to blizgiu, jis labai tvirtas, ir nuo peilio nesusipjausto greit, galima ji panaudoti nn kartu, as jau tapati panaudoju jau 5 karta, ir nieko neatsitiko, zinoma po paciu tortu pas mane visada dar papildomai plonas kartoniukas, arba kepimo popierius http://www.tastyfun....o_padeklas_30cm
Atsakyti
[quote=Rasskee,2014 01
Kad neikyreciau nuolat su savo klausimais, atnesu viena tortuka, juodas miskas, 1,6kg.
laaabai dailus tortukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cola 777 @ 2014 01 30, 15:55)
QUOTE(Rasskee @ 2014 01 29, 16:36)

http://www.tastyfun....o_padeklas_30cm

Gal jau parduotuvėje kas buvo?? As bijau eiti..... kad neisejsiu))))))))))
Atsakyti
[quote=Rasskee,2014 01 29, 17:36]
Atnesu savo vargeli.... Zinau ir matau, daug klaidu, nemoku zmoniu lipdyt sad.gif
3,4kg juodas miskas
man tai jusu tortas fantastiskas toks pavasarinis ir nematytas 4u.gif
Atsakyti