Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(ausriniuks @ 2014 01 29, 09:17)
Labas rytas, noriu pakartoti savo klausimėlį, gal kuri galėtumėt man pasakykit, ar galima ant pastiliažo pilti želę, nes ketinu daryti ežerėlį? Būčiau labai dėkinga už jūsų patarimus.

Ne, nes želė pragrauš pastiliažą.
Atsakyti
QUOTE(punkis @ 2014 01 29, 11:26)
Ne, nes želė pragrauš pastiliažą.

Ačiū už atsakymą, bet gal tada žinot iš ko darosi ežerėliai, tvenkinėliai? Nes tikrai esu mačiusi ne vieną tortuką, kuris dengtas pastiliažu ir ant jo viršaus ežerėlis.
Atsakyti
QUOTE(ausriniuks @ 2014 01 29, 12:20)
Ačiū už atsakymą, bet gal tada žinot iš ko darosi ežerėliai, tvenkinėliai? Nes tikrai esu mačiusi ne vieną tortuką, kuris dengtas pastiliažu ir ant jo viršaus ežerėlis.

o tai bandykit išpjaut toje vietoje pastiliažą ir želė dėti tiesiai ant torto.
Atsakyti
QUOTE(ausriniuks @ 2014 01 29, 12:20)

Dekor gelis.
Atsakyti
QUOTE(ausriniuks @ 2014 01 29, 10:20)

Aš dariau,visas tortas buvo mase,o toje vietoje kur ežerėlis, masę išpjoviau,aptepiau duobę sviestiniu ir dėjau ''piping gel '' '' decor gel'' kaip Eliza@ minėjo 4u.gif

Labas. tortai gražūs visi visi. Cola popsikai wub.gif
Atsakyti
Labai ačiū visoms merginoms už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
o kaip paskui per tuos siaudelius supjaustyti torta? as paskaicius, kaip jus juos dedat, irgi dejau naminiam vartojimui kai dariau dviauksti, bet paskui nei pjaustyt per juos nejo, nei graziai jie ten issiiminejo...
Atsakyti
Atnesu savo vargeli.... Zinau ir matau, daug klaidu, nemoku zmoniu lipdyt sad.gif
3,4kg juodas miskas
user posted image
user posted image

Ir dar sakykit, sokoladine saldainiu mase darant pagal recepta:
150 g cukraus pudros,
200 g karčiojo šokolado,
180 g marshmallow (neturi reikšmės kokios spalvos),
1 v. š. margarino arba sviesto,
3 v. š. grietinėlės,

Ar uztektu sios normos apdengti viena 21 cm skersmens tortuka? Ir ar butina grietinele, tepiau torta ir pamirsau palikti... sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasskee: 29 sausio 2014 - 16:42
Bet tai kaip grazu!!!!!! superinis tortukas:) kur ten tortukas, visas tortas!
Atsakyti
QUOTE(Erdve @ 2014 01 29, 17:30)
o kaip paskui per tuos siaudelius supjaustyti torta? as paskaicius, kaip jus juos dedat, irgi dejau naminiam vartojimui kai dariau dviauksti, bet paskui nei pjaustyt per juos nejo, nei graziai jie ten issiiminejo...

aš porą kartų dėjau medinius iešmelius, tai jie labai gražiai išsitraukė.
Atsakyti
bet tai tie iesmeliai tada buvo siek tiek islinde is torto? kaip su pirstais juos is ten graziai istraukt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erdve: 29 sausio 2014 - 18:34
Rasskee vaaau vaaaauuu vaaaaaaaaaaau kaip grazuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!! thumbup.gif
Atsakyti