Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(Rasskee @ 2014 01 27, 17:04)
bet jis mannau turetu buti storokas, nebus labai plonas, tik ar nesulus?
o del ko vaflio laksta, man jis toks trapus atrodo, kad sulus dar ne nepradejus dengti. o ji dengiant reikia tik, virsu, viena puse dengti ar abi?

Tai kaip tik, kuo storesnis, tuo tvirtesnis.Tik pasidarykit iš anklsto, kad gerai sudžiūtų.
Atsakyti
QUOTE(bitė Majaa @ 2014 01 27, 11:57)

Viliuosi, labai mielas tortukas smile.gif

QUOTE(Rasskee @ 2014 01 27, 14:45)
viliuosi, labai mieli suniukai 4u.gif 

[b

as kartojuosi su tuo paciu klausimu, argi niekas negali pagelbeti..sad.gif
Noriu daryti torta krepseli, kurio dangtelis butu pravertas ir is po jo kysotu geles. Neisivaizduoju, is ko padaryti dangteli, kuo ji dengti. Galvojau sonus pinti is beze (sviestinio kremo nenoriu, nes riebus, o daugiau nezinau jokio kito, kuris tiktu..), bet kaip su virsum? Kuo ta dangteli paremti, kad jis nenukristu:(

Ačiū merginos 4u.gif
Apie dangčio daryma negaliu patarti, nesu dariusi 4u.gif

Man taip pat patiko visų tortukai 4u.gif Man visada smagu ir gražu šioje temoje pasidairyti, visada tortai būna puikūs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(punkis @ 2014 01 27, 15:56)
Pažiūrėkit skelbimų lentoj-konditerijos prekės, ten mačiau mergaitės pardavinėja.

Aciu. 4u.gif
Atsakyti
Ulitka niuuuuuuuuuuuuuuu kazi ar i ta tema pataiket lotuliukas.gif thumbup.gif
smile.gif+2014 01 27, 07:36-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2014 01 27, 07:36)
SZ sitie labiau i sudytus nesa  biggrin.gif  blush2.gif

ten daugiau sonine, o SZ riebiau su pipiriukais biggrin.gif
QUOTE(rasaru @ 2014 01 27, 12:42)
Merginos, kas turi minčių, kaip nešioj. kompą (atidarytą) daryti. Tą dalį, kur klaviatūra daryčiau iš medučio, monitorių gal iš dviejų vaflių. Kaip tvirtinti vieną prie kito. Norėtusi monitoriaus truputį tokio atsilošusio. Gal kuri darėte? Būčiau dėkinga.

tarp tu vafliu po medini iesmuka krastuose ikiskit ir ismeikit i ta "klaviatura" smile.gif
QUOTE(punkis @ 2014 01 27, 14:16)
pigiausia ebay.com arba ebay.co.uk

dar pigiau is www.buyincoins.com/ arba aliexpress.com/ rolleyes.gif jei LT cakedeco, sal2, tastyfun ...

Dangtuka daryciau is to storo vaflio ir pastilazu negciau is abieju pusiu, dziovinciau - bet cia jau ta patare. smile.gif
MaybeBaby o jusu barbe su kokio ilgio sijonu, ta prasme is foto neauksta atrodo g.gif pas mane tai 18cm iki liemens buna g.gif
ta proga viena is virsaus fotografuota smile.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
Bridz:).. Olesta.... AČIŪKAS drinks_cheers.gif thumbup.gif wub.gif
jūsų idėjos , dėl užrašo, superinės biggrin.gif
dėkui dar kartelį..išgelbėjot mane 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2014 01 27, 15:36)
Darau is cukrines sokoladines, nes ji skani, minusas toks, kad  brangi.
Viena karta liko likuciu, tai maisiau su pastilazu( dejau ir kakavos) viskas OK gavosi.

o cia ta cukrine sokoladine gatava spec perkat?ar cia apie ta kur gaminasi is sokolado ir saldainiu? Na visteik aciu uz patarima 4u.gif kadangi esu ne lietuvoje tai nezinau kur cia gaut masiu tortam...tai bandysiu sokoladine saldainiu mase maisyti su pastilazu kad lengviai butu dirbti matysiu kaip seksis... g.gif
Atsakyti
QUOTE(amorosa @ 2014 01 27, 17:11)
laksta dengti is abieju pusiu bent as taip daryciau g.gif dar galima iskepti viena biskvita ir ji apdengti pastilazu jei norisi storesnio dangtelio

Aisku, dekui, ziuresiu kaip iseis, gal tiesiog iskociosiu storesni mases gabaliuka ir isdziovinsiu, juk ar vafli dengti is abieju pusiu, ar ta pacia mase kocioti storiau, turbut butu tas pats, tik darbo maziau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Karklas @ 2014 01 27, 17:12)
Tai kaip tik, kuo storesnis, tuo tvirtesnis.Tik pasidarykit iš anklsto, kad gerai sudžiūtų.

Aciu labai smile.gif

QUOTE(ramune.v @ 2014 01 27, 19:25)
Dangtuka daryciau is to storo vaflio ir pastilazu negciau is abieju pusiu, dziovinciau - bet cia jau ta patare. smile.gif

Barbe labai labai 4u.gif
O del vaflio, tai "to storo" as nezinau, kiek maciau ta itik labai plonus vaflius.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2014 01 26, 20:43)

Tortai superiniai !!! wub.gif
kaip man lasiniai patinka, ir SZ labai faini, na visu, dar nemaciau negraziu lasiniu, bet kaip jos daryti ? net nesugebeciau tokius tikroviskus padaryti, cia jau reik talenta tureti thumbup.gif

o del dangcio, man tik dabar sove ideja, vistiek nieks to pastilazo nevalgys, ipac dangcio lotuliukas.gif tai gal galima padaryti is storo kartono, nuo produktu dezes ? tvirtas gerai laikysis g.gif
Atsakyti
viliuosi, gražus tortukas
Ulitka, lašiniai, koldunai, kaip tikri
*saules_zuikuti*, fantastiški rieboki lasiniai...
ramune.v, labai graži barbytė
Šiek tiek pavėluotai aš su naujametiniu tortu, bet tokios buvo konkurso sąlygos

Naujametinė vienatvė (Новогоднее одиночество)

user posted image

Šokoladiniai biskvitai,sudrėkintu prabangiu konjaku, migdolinis, juodojo šokolado su mirkytomis konjake vyšniomis , vyšnių želė sluoksnis, vyšninis kremai,3,4 kg

Puansetija iš arčiau

user posted image

Torto puošimo idėja buvo ta, kad vienišas juk tu esi tada, kai esi vienas tuščiuose namuose, o tada, kai linksmoje triušmingoje kompanijoje, tu supranti,kad visi šie žmonės tau svetimi...
Labai patiko vienos mergaitės komentaras „Одиночество - потрясающее название! Даже холодок по спине!”
Atsakyti
Koldūnai vis stovi man akyse, taip ir norėčiau juos suvalgyt bigsmile.gif
Likta, tortas gražus, o idėja nuostabi.
Visų gražūs tortukai 4u.gif

Sakykit, kaip darote vestuvianius žiedus iš pastilažo moldais, ar tiesiog rankomis. Nes esu mačius labai tikroviškai atrodančių?
Atsakyti
QUOTE(@boruze2@ @ 2014 01 27, 21:44)
o cia ta cukrine sokoladine gatava spec perkat?

ne ne ... darau pati)
http://www.supermama...;#entry20004514

QUOTE(Cola 777 @ 2014 01 28, 04:01)

kaip man lasiniai patinka, ir SZ labai faini, na visu, dar nemaciau negraziu lasiniu, bet kaip jos daryti ? net nesugebeciau tokius tikroviskus padaryti, cia jau reik talenta tureti thumbup.gif

Aciu labai...Liucija jokio talento pas mane nera ..kaip tik lasiniukais as nepatenkinta.. nuotraukoje kazkaip tai geriau atrodo).. niesiog piesk ir viskas)

QUOTE(*Linele* @ 2014 01 28, 10:05)
Koldūnai vis stovi man akyse, taip ir norėčiau juos suvalgyt  bigsmile.gif

wub.gif malonu
Atsakyti