Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(Ulitka @ 2014 01 26, 20:43)

Vyru svajone biggrin.gif

QUOTE(rasaru @ 2014 01 27, 11:42)
Merginos, kas turi minčių, kaip nešioj. kompą (atidarytą) daryti. Tą dalį, kur klaviatūra daryčiau iš medučio, monitorių gal iš dviejų vaflių. Kaip tvirtinti vieną prie kito. Norėtusi monitoriaus truputį tokio atsilošusio. Gal kuri darėte? Būčiau dėkinga.

"Korpusa" is mases padaryti is anksto, kad gerai isdziutu bei butu tvirtas ir ji padaryti tokios formos, kad dali galima butu pakisti po tortu. Ant jo deti vaflius arba iskart storesni daryt ir nupiest monitoriu.
Atsakyti
Jūs čia visos su tokiais "pažengusiais" klausimais, o aš su tokiu "prieštvaniniu" klausimu, kur perkate formeles gėlytėms? blush2.gif Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(lafan @ 2014 01 27, 13:47)
Jūs čia visos su tokiais  "pažengusiais" klausimais, o aš su tokiu "prieštvaniniu" klausimu, kur perkate formeles gėlytėms?  blush2.gif  Ačiū.

pigiausia ebay.com arba ebay.co.uk
Atsakyti
Labas reikia skubaus patarimo kepejeles ax.gif
Darysiu torta bokala tai norejau jusu patarimo su kokia mase geriau dengti su sokoladine saldainiu mase? Skaiciau cia pas jus forume kad galima saldainiu mase maisyti su pastilazu? Ar geriau dazyti pastilaza su kakavine cukraus pudra? Neturiu rudu dazu buciau daziusi pastilaza...beje skaiciau kad su kakava dazyti negalima nes mase trapi? Tikiuosi sulauksiu pagalbos? O gal kepusios bokala ar backute pakonsultuos kaip daro ruda mase ? 4u.gif i
Atsakyti
QUOTE(@boruze2@ @ 2014 01 27, 14:08)
Labas reikia skubaus patarimo kepejeles ax.gif
Darysiu torta bokala tai norejau jusu patarimo su kokia mase geriau dengti su sokoladine saldainiu mase? Skaiciau cia pas jus forume kad galima saldainiu mase maisyti su pastilazu? Ar geriau dazyti pastilaza su kakavine cukraus pudra?  Neturiu rudu dazu buciau daziusi pastilaza...beje skaiciau kad su kakava dazyti negalima nes mase trapi? Tikiuosi sulauksiu pagalbos? O gal kepusios bokala ar backute pakonsultuos kaip daro ruda mase ? 4u.gif i

Darau is cukrines sokoladines, nes ji skani, minusas toks, kad brangi.
Viena karta liko likuciu, tai maisiau su pastilazu( dejau ir kakavos) viskas OK gavosi.

Atsakyti
viliuosi, labai mieli suniukai 4u.gif

Ulitka, jau koldunai, kaip tikri, fantastiski, ir kiti fainuoliai 4u.gif

*saules_zuikuti*
, lasiniai... b zodziu thumbup.gif

as kartojuosi su tuo paciu klausimu, argi niekas negali pagelbeti..sad.gif
Noriu daryti torta krepseli, kurio dangtelis butu pravertas ir is po jo kysotu geles. Neisivaizduoju, is ko padaryti dangteli, kuo ji dengti. Galvojau sonus pinti is beze (sviestinio kremo nenoriu, nes riebus, o daugiau nezinau jokio kito, kuris tiktu..), bet kaip su virsum? Kuo ta dangteli paremti, kad jis nenukristu:(

Atsakyti
QUOTE(punkis @ 2014 01 27, 12:16)
pigiausia ebay.com arba ebay.co.uk

O LT nera? Man dabar del vieno karto pirkti is taip toli. O gal vis delto kas nors susigundysite man gelytes padaryti? As sumokesiu blush2.gif I az rasykit jei ka, jei ne, tai yra laiko, reikes kazka galvoti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasskee @ 2014 01 27, 14:45)
viliuosi, labai mieli suniukai 4u.gif 

Ulitka, jau koldunai, kaip tikri, fantastiski, ir kiti fainuoliai 4u.gif

*saules_zuikuti*
, lasiniai... b zodziu  thumbup.gif

as kartojuosi su tuo paciu klausimu, argi niekas negali pagelbeti..sad.gif
Noriu daryti torta krepseli, kurio dangtelis butu pravertas ir is po jo kysotu geles. Neisivaizduoju, is ko padaryti dangteli, kuo ji dengti. Galvojau sonus pinti is beze (sviestinio kremo nenoriu, nes riebus, o daugiau nezinau jokio kito, kuris tiktu..), bet kaip su virsum? Kuo ta dangteli paremti, kad jis nenukristu:(

Aš kai dariau fortepijono dangtį, tai jį dariau iš pastilažo, išdžiovinau , parėmiau mediniu iešmeliu.
Atsakyti
QUOTE(Rasskee @ 2014 01 27, 14:45)
[as kartojuosi su tuo paciu klausimu, argi niekas negali pagelbeti..sad.gif

As tai turbut vaflio laksta dengciau pastilazu g.gif
Atsakyti
QUOTE(lafan @ 2014 01 27, 15:49)
O LT nera? Man dabar del vieno karto pirkti is taip toli. O gal vis delto kas nors susigundysite man gelytes padaryti? As sumokesiu  blush2.gif I az rasykit jei ka, jei ne, tai yra laiko, reikes kazka galvoti. 4u.gif

Pažiūrėkit skelbimų lentoj-konditerijos prekės, ten mačiau mergaitės pardavinėja.
Atsakyti
QUOTE(Karklas @ 2014 01 27, 15:22)
Aš kai dariau fortepijono dangtį, tai jį dariau iš pastilažo, išdžiovinau , parėmiau mediniu iešmeliu.

bet jis mannau turetu buti storokas, nebus labai plonas, tik ar nesulus?

QUOTE(amorosa @ 2014 01 27, 15:36)
As tai turbut vaflio laksta dengciau pastilazu g.gif

o del ko vaflio laksta, man jis toks trapus atrodo, kad sulus dar ne nepradejus dengti. o ji dengiant reikia tik, virsu, viena puse dengti ar abi?
Atsakyti
QUOTE(Rasskee @ 2014 01 27, 17:04)
bet jis mannau turetu buti storokas, nebus labai plonas, tik ar nesulus?
o del ko vaflio laksta, man jis toks trapus atrodo, kad sulus dar ne nepradejus dengti. o ji dengiant reikia tik, virsu, viena puse dengti ar abi?

laksta dengti is abieju pusiu bent as taip daryciau g.gif dar galima iskepti viena biskvita ir ji apdengti pastilazu jei norisi storesnio dangtelio
Atsakyti