Tortai nerealus visu,mielosios
Laba diena:) sakykit koks geriausias kremas keksiuku puosimui? ar geriausiai plakta grietinele? ar tie visi kremai puosti/pertepti tortus tinka ir keksiukams puosti?
Mingailiux, MaybeBaby, ,Ulitka, *saules_zuikutis*, viliuosi, === Labai grazus jusu visu tortukai ir kiti papuosimai
QUOTE(lape snape* @ 2014 01 07, 13:37)
Laba diena:) sakykit koks geriausias kremas keksiuku puosimui? ar geriausiai plakta grietinele? ar tie visi kremai puosti/pertepti tortus tinka ir keksiukams puosti?
as tik slapia beze naudoju.
ACIU kam patiko mano darbai
As cia anukams kepiau popsiukus i darzeli , mokykla, truputi skirtingus dariau, su nuleista nosimi, truputi graziau atrodo
Papildyta:
O cia krikstinu rinkinukas
Papildyta:
O cia krikstinu rinkinukas
ir dar tokie popsiukai, bandziau ant nauju siaudeliu daryti
ir pirmas gyvenime darytas meduoliu namelis
ir pirmas gyvenime darytas meduoliu namelis
Cola,labai grazu
Merginos, gal galit pasakyti, kai puošiat tortą beze , kokiu kremu aptepat? Aš tepiau sviestiniu (Šarlot) , beze susiplakė labai gerai .Pagaliau ji man pavyko , džibukai laikėsi , bet kremas kambario t pradėjo čiužti.Visi šonai nučiuožė.Ką dariau negerai? Gal šonus kokiais trupiniais reikia pabarstyti ?
sveikos merginos,reik jusu pagalbos,turiu kelis klausimus....kaip puosti torto sonus ornamentais visokiais? kaip galima smulkiai daryt visokius ornamentus,ir nenukrenta-laikosi? ir dar kreipiuosi i tas kurios kepa popsiukus (koks receptas) nes kiek teko kepti keptuveje gaunasi kazkokie guminiai,nors iskepa graziai apvalus,,,aciu uz atsakymus
QUOTE(Cola 777 @ 2014 01 07, 19:54)
----
popsiukai nerealus
turiu savo dukrytes gimtadieni kita savaite ir esu pasiryzusi padaryti dekoruota meduti ir popsiukus. Nezinau ar pavyks tik. Informacijos radau pas jus labai daug, nors perskaiciau laaaaaabai mazai (o skaitymui laiko nera, nes dar supuotu maza pusmetinuke ). Ar galetu kuri papasakoti kaip tuos popsiukus grazuoliukus darot? ar cia kokie biskvitiniai rutuliukai padekoruoti? ir su kokia mase juos dengiat?