Gal katra galėsit man pagelbėt... 4u.gif
reik sugalvoti užrašą ant torto-knygos.. buhalterės jubiliejui...
neilgą..susijusį su gimtadieniu ir profesija... suku galvą jau antra savaitė... ir jaučiu, kad man-ši misija neįmanoma g.gif doh.gif
Merginos, kokio didziausio svorio torta imanoma padaryti torta "barbe"? Na su standartinio dydzio barbes lelyte? Pagalvojau, kad dukrytei gimtadieniui toks tortas patiktu, tik va sveciu bus nemazai, o vizualiai kazkaip nelabai daug torto ten atrodo.. Kokio didziausio diametro sijonas gali buti apacioje?
QUOTE(CervusDama @ 2014 01 26, 14:23)
Merginos, kokio didziausio svorio torta imanoma padaryti torta "barbe"? Na su standartinio dydzio barbes lelyte? Pagalvojau, kad dukrytei gimtadieniui toks tortas patiktu, tik va sveciu bus nemazai, o vizualiai kazkaip nelabai daug torto ten atrodo.. Kokio didziausio diametro sijonas gali buti apacioje?
ziurint koks tortas bus ir koki sijona puosit
man didziausias kg tai is snikerio gaunasi, si snikerine buvo pirma mano barbe dukros gimtadieniui 2.7-2.9
bet cia kai sau tai pastilazas netaip plonai kociotas tingejau zaist nes sau tai jei normaliia tai maziau gautusi 100-200g.
siaip normaliai man barbe apie 2.5kg, jei reik daugiau torto dekit po apacia tortuka. kaip CIA arba CIA
tiesa visad darau barbes be koju (karta tik teko, tokia barbe papuole ) nes man neestetiska. O kai reik padaryt 2kg man sunku, nes arba proporciju nelieka arba sijonas vien pastilazas
QUOTE(CervusDama @ 2014 01 26, 13:23)
Apie 2 kg - nuo torto priklauso.
Galit padaryti viena torta apvalu ar staciakampi ir ant jo pastatyti barbes torta, bus kaip ant pakylos.
QUOTE(ram-une @ 2014 01 25, 12:12)
neilgą..susijusį su gimtadieniu ir profesija... suku galvą jau antra savaitė... ir jaučiu, kad man-ši misija neįmanoma g.gif doh.gif
Yra tokios raidės - įspaudai.Parašot su jom tekstą, tada ant viršaus rašot su aisingu.
QUOTE(Karklas @ 2014 01 26, 16:14)
Yra tokios raidės - įspaudai.Parašot su jom tekstą, tada ant viršaus rašot su aisingu.
as kaip supratau,jai reikia ne patarimo su kuo uzrasyti, o butent KA uzrasyti ant torto,kokia fraze.
galbut jei kolektyvas supranta jumora ir pati buhaltere nera rimtuole,butu galima papokstauti ir jei darot knyga, tiesiog uzrasyti 'xxx firmos juodoji buhalterija"
QUOTE(ramune.v @ 2014 01 26, 16:09)
ziurint koks tortas bus ir koki sijona puosit
man didziausias kg tai is snikerio gaunasi, si snikerine buvo pirma mano barbe dukros gimtadieniui 2.7-2.9
bet cia kai sau tai pastilazas netaip plonai kociotas tingejau zaist nes sau tai jei normaliia tai maziau gautusi 100-200g.
siaip normaliai man barbe apie 2.5kg, jei reik daugiau torto dekit po apacia tortuka.
siaip normaliai man barbe apie 2.5kg, jei reik daugiau torto dekit po apacia tortuka.
QUOTE(Masiania* @ 2014 01 26, 16:11)
Apie 2 kg - nuo torto priklauso.
Galit padaryti viena torta apvalu ar staciakampi ir ant jo pastatyti barbes torta, bus kaip ant pakylos.
aciu merginos! kaip as is kart nepagalvojau, kad galima barbe ant sosto pastatyt! problema isspresta
Jogurtinis su žele gabaliukais, pastiliažas.
QUOTE(ram-une @ 2014 01 25, 13:12)
rašykit metus, kiek jau ten jų yra atėmus PVM, bet užrašas turėtų būti daleiskim kokių 21+PVM, nu žiūrint kiek tų metų gausis atėmus PVM, bet esmė ta, kad prie metų pridėjus PVM turi gautis gimtadienio metai
labai gražūs tortai merginos:)
Labai grazus tortas
Papildyta:
Viliuosi- Labai grazus jusu tortas
Papildyta:
Viliuosi- Labai grazus jusu tortas
Sveikos,darbstuoleles.Padekit isspresti galvosuki-kokio dydzio turetu buti 3 tortai 100 zmoniu vestuvems, kad graziai ziuretusi (turiu padeklus 35, 30 ir 25 cm) panasiam stovui? Labai buciau dekinga uz pagalba..