Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus,

dar keli mano cake pops

user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(lafan @ 2014 01 23, 15:29)
Kas galite atsakyti tos gelytes is ko jos padarytos ir pvz kiek ilgai jos gali stoveti padarytos ir laukti savo dienos?  blush2.gif Aciu?

gelytes is pastilazo, gali ilgai stoveti, bet neperilgiausiai, svarbu ne virtuveje laikyti, as nesandelioju, darau tiek kiek reikia ir pora atsarginiu del visoko., nes kai buvau naujoke, pasilikau likuti, tai pastovejo gal apie menesi virtuveje spinteleje, tai kvapas ju buvo niekoks, tai dabar nieko nedarau i prieki.
vat drugelius esu darius vestuvems, ir ju nepanauduojau tada, o dariau apie 500vnt. jau ir neatsimenu kiek , bet ziauriai daug, tai jau metai jie pas mane ir nieko jiems nesidaro, bet dariau jos ne is pastilazo o is taribines CUKRINIŲ GĖLIŲ MASĖS , tai jie kaip akmenukai, nukritus nedusta lotuliukas.gif tai jau liko kokiu 20 vnt.

QUOTE(lafan @ 2014 01 23, 23:44)
Aciu uz atsakyma. O dar, kai per kaledas visos gaminam kaledinius meduolius ir darom balta glaju is kiausionio baltimo ir cukraus pudros, jis man vis tiek toks ne visai baltas gaunasi, t.y toks lyg permatomas, o kaip padaryti, kad butu sniego baltumo glajus? Ir kaip lygiai juo padengti kad ir ta pati meduoli? Pamerkti, teptuku uztepti? Man reiktu, kad labai lygiai pasidengtu.  mastau.gif Labai buciau dekinga uz patarimus. 4u.gif

nes blogai issukatas, per mazai maisete, ko ilgiau reikia sukti su mediniu saukstu, tai buna akinamai baltas, as dar ciut cirtinu sulciu ilasinu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cola 777: 24 sausio 2014 - 02:42
QUOTE(Cola 777 @ 2014 01 24, 03:35)

gelytes is pastilazo, gali ilgai stoveti, bet neperilgiausiai, svarbu ne virtuveje laikyti, as nesandelioju, darau tiek kiek reikia ir pora atsarginiu del visoko., nes kai buvau naujoke, pasilikau likuti, tai pastovejo gal apie menesi virtuveje spinteleje, tai kvapas ju buvo niekoks,

nelabai zinau is ko jus jas daret,bet pas mane yra uzsilike kelios gelytes,tai turbut jau pora metu jos ten guli -nei kvapo,nei nieko
Atsakyti
Ačiū, kad atsakėte. Dabar supratau ką ne taip dariau. Tas gėlytes rankomis lipdote ar yra kažkokios formelės. Bijau, kad visko nespėsiu pati, nes apžiojau labai daug ką krikštynom paruošti, tai galvoju ar yra čia kas man padarytų apie 500 įvairių, mažų gėlyčių. Man jų reikėtų tik gegužės mėn, bet jau iš anksto noriu žinoti ar bus kas išgelbėja, ar pačiai reikės rankoves raitotis. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(KristinaBal @ 2014 01 23, 17:18)
Bite Majaa, o norejau paklausti, kol esat dar - kaip darot ta blizgu ir grazu sokoladini glaju...  thumbup.gif man niekaip nesigauna tokie blizgus... Sukieteja ir suktrukineja... sad.gif gal kas dar gali ir patarti? Aciu labai.

As is interneto issitraukiau, pasiziurinekit google sokoladine glazura.

Pasipuosiau ir simtalapi:)
user posted image
Atsakyti
Koks simpatiskas simtalapis smile.gif kaip noreciau didelio gabalo jo biggrin.gif
Atsakyti
Kks grazus simtalapis wub.gif wub.gif wub.gif kaip noreciau dabar jo paragauti bigsmile.gif
Atsakyti
simtalapio grozis wub.gif
o popsai popsai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

patinginiavau, bet reik eit barbiauti... tuo tarpu vienas priminimui kad kada nors ateis ir pavasaris biggrin.gif
VABALINIS smile.gif
user posted image
Atsakyti
Cola777 popsiukai thumbup.gif labai noreciau ju receptuko... 4u.gif
bite majaa tavo simtalapis sukele apetita biggrin.gif
ramune.v tavo tortas wub.gif tie vabaliukai primena pavasari ir artejancia meiles diena 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, gal galit kas atsakyti, jeigu daryčiau tortą dengtą pastiliažu ir ant jo ežerėlį iš želės, ar ta želė netirpdys pastiliažo, jeigu taip, tai iš ko jūs darot ežerėlius, baisenėlius? g.gif
Atsakyti
Noreciau pagalbos ax.gif
Man reikia iskepti krepseli, kurio dangtelis butu pravertas ir is po jo kysotu geles. Neisivaizduoju, is ko padaryti dangteli, kuo ji dengti. Galvojau sonus pinti is beze (sviestinio kremo nenoriu, nes riebus, o daugiau nezinau jokio kito, kuris tiktu..) kremo, bet kaip su virsum? Kuo ta dangteli paremti, kad jis nenukristu:(
Ir dar, ar galima butu dazyti balta sokolada geliniais dazais, reikia raudonu sokoladiniu papuosimu, bet kuriuo metu reikia deti tada dazus, ar geriau miltelinius?... blush2.gif
Atsakyti
Cola777, kuom taip gražiai nuglazūruojate cake popsus???? fantastiškai atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lafan @ 2014 01 24, 08:15)
Ačiū, kad atsakėte. Dabar supratau ką ne taip dariau. Tas gėlytes rankomis lipdote ar yra kažkokios formelės. Bijau, kad visko nespėsiu pati, nes apžiojau labai daug ką krikštynom paruošti, tai galvoju ar yra čia kas man padarytų apie 500 įvairių, mažų gėlyčių. Man jų reikėtų tik gegužės mėn, bet jau iš anksto noriu žinoti ar bus kas išgelbėja, ar pačiai reikės rankoves raitotis.  blush2.gif

Nusiperkat formele gelytems ir prisistampuojat,juolab,kai laiko dar daug liko mirksiukas.gif
Atsakyti