Papildyta:
QUOTE(lafan @ 2014 01 23, 15:29)
Kas galite atsakyti tos gelytes is ko jos padarytos ir pvz kiek ilgai jos gali stoveti padarytos ir laukti savo dienos? Aciu?
gelytes is pastilazo, gali ilgai stoveti, bet neperilgiausiai, svarbu ne virtuveje laikyti, as nesandelioju, darau tiek kiek reikia ir pora atsarginiu del visoko., nes kai buvau naujoke, pasilikau likuti, tai pastovejo gal apie menesi virtuveje spinteleje, tai kvapas ju buvo niekoks, tai dabar nieko nedarau i prieki.
vat drugelius esu darius vestuvems, ir ju nepanauduojau tada, o dariau apie 500vnt. jau ir neatsimenu kiek , bet ziauriai daug, tai jau metai jie pas mane ir nieko jiems nesidaro, bet dariau jos ne is pastilazo o is taribines CUKRINIŲ GĖLIŲ MASĖS , tai jie kaip akmenukai, nukritus nedusta tai jau liko kokiu 20 vnt.
QUOTE(lafan @ 2014 01 23, 23:44)
Aciu uz atsakyma. O dar, kai per kaledas visos gaminam kaledinius meduolius ir darom balta glaju is kiausionio baltimo ir cukraus pudros, jis man vis tiek toks ne visai baltas gaunasi, t.y toks lyg permatomas, o kaip padaryti, kad butu sniego baltumo glajus? Ir kaip lygiai juo padengti kad ir ta pati meduoli? Pamerkti, teptuku uztepti? Man reiktu, kad labai lygiai pasidengtu. Labai buciau dekinga uz patarimus.
nes blogai issukatas, per mazai maisete, ko ilgiau reikia sukti su mediniu saukstu, tai buna akinamai baltas, as dar ciut cirtinu sulciu ilasinu