Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus,

Hellp merginos gal kuri pagelbėtu su maistiniais dažais reikia iki 30d. gauti... gal kuri mažais kiekiais perparduoti galėtumėte keleta spalvų?
Atsakyti
ir dar popsiukai keksiukai ir krikstinu tortukas

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

kaskas klause manes, kokio ugio mano meskiukas, tai buvo 27cm ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cola 777: 22 sausio 2014 - 15:33
bitė Majaa labai skaniai atrodo Jūsų šokoladinis Snikersiukas,gal galima sužinoti svorį ir kokio skersmens jis? aciuks.gif
Atsakyti
cola777 nuo tavo popsiuko tesiog seile tysta bigsmile.gif ypac nuo tu baltu... wub.gif
krikstynu tortas taipat tobulas drinks_cheers.gif
taipat didelis dekui visoms kepejoms kad priimet i savo draugija ir visada sulaukiu atsakymu ir pagalbos 4u.gif
tai va kita savaite bandysiu kepti torta alaus bokala ir norejau paklaust koks tortas tam geriau tiktu [ norejau karamelinio] gal jus galit koki pasiulyti su standziu kremu kad man tas bokalas nebutu sukrypes ir galeciau lengvai uzdengti pastilazu...? g.gif
Atsakyti
QUOTE(@boruze2@ @ 2014 01 22, 17:54)
gal jus galit koki pasiulyti su standziu kremu kad man tas bokalas nebutu sukrypes ir galeciau lengvai uzdengti pastilazu...? g.gif

As visada is meducio kepu).Liuks!!!!
Atsakyti
QUOTE(@boruze2@ @ 2014 01 22, 18:54)
cola777 nuo tavo popsiuko tesiog seile tysta bigsmile.gif  ypac nuo tu baltu... wub.gif
krikstynu tortas taipat tobulas drinks_cheers.gif
taipat didelis dekui visoms kepejoms kad priimet i savo draugija ir visada sulaukiu atsakymu ir pagalbos 4u.gif
tai va kita savaite bandysiu kepti  torta alaus bokala ir norejau paklaust koks tortas tam geriau tiktu [ norejau karamelinio] gal jus galit koki pasiulyti su standziu kremu kad man tas bokalas nebutu sukrypes ir galeciau lengvai uzdengti pastilazu...? g.gif

oi tikrai bet koks, dengiat juok juosdama tortuka ir sujungiat ties rankenos vieta-paprasta ir gali buti net pats minksciausias tortas.

Liucija - super rinkinukas wub.gif
Aciu del pabarstuku thumbup.gif aha, per az
to meskio foto pas mane jau senai, vis laukiu progos, o taviskis super pavykes wub.gif wub.gif wub.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 22 sausio 2014 - 19:54
Aciu merginos 4u.gif butinai pasirodysiu kaip sekesi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(munca @ 2014 01 22, 18:30)
bitė Majaa  labai skaniai atrodo Jūsų šokoladinis Snikersiukas,gal galima sužinoti svorį ir kokio skersmens jis? aciuks.gif

2,2kg/23cm 4u.gif
Liucijos popsai, kaip visada wub.gif Krikstynu tortuko drugeliai labai vietoje, graziai ziurisi...
Atsakyti
Bite Majaa, o norejau paklausti, kol esat dar - kaip darot ta blizgu ir grazu sokoladini glaju... thumbup.gif man niekaip nesigauna tokie blizgus... Sukieteja ir suktrukineja... sad.gif gal kas dar gali ir patarti? Aciu labai.
Atsakyti
QUOTE(Cola 777 @ 2014 01 22, 14:10)
user posted image
kaskas klause manes, kokio ugio mano meskiukas, tai buvo 27cm ax.gif

Kas galite atsakyti tos gelytes is ko jos padarytos ir pvz kiek ilgai jos gali stoveti padarytos ir laukti savo dienos? blush2.gif Aciu?
Atsakyti
[quote=lafan,2014 01 23, 16:29]
Kas galite atsakyti tos gelytes is ko jos padarytos ir pvz kiek ilgai jos gali stoveti padarytos ir laukti savo dienos?
o apie kokias gelytes klausiate? Jei is cukraus mases tai as laikau ilgai tik sandariai kur idedu ikokia dezute ... blush2.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakyma. O dar, kai per kaledas visos gaminam kaledinius meduolius ir darom balta glaju is kiausionio baltimo ir cukraus pudros, jis man vis tiek toks ne visai baltas gaunasi, t.y toks lyg permatomas, o kaip padaryti, kad butu sniego baltumo glajus? Ir kaip lygiai juo padengti kad ir ta pati meduoli? Pamerkti, teptuku uztepti? Man reiktu, kad labai lygiai pasidengtu. mastau.gif Labai buciau dekinga uz patarimus. 4u.gif
Atsakyti