Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(bitė Majaa @ 2014 01 21, 10:17)
tai galit sonus, kur kremas matosi apdeti juostelemis is biskvito ir paskui deti plona sluoksni beziuko ant viso torto, o tada jau normaliai dekoruoti beziuku.

Gera idėja. Ačiū smile.gif labai gražūs tortai įkelti smile.gif
Išvis, čia prisižiūrėjus tokių grožių, norisi tik bėgti į virtuvę ir bandyti, bandyti, bandyti smile.gif
Atsakyti
tai galit sonus, kur kremas matosi apdeti juostelemis is biskvito ir paskui deti plona sluoksni beziuko ant viso torto, o tada jau normaliai dekoruoti beziuku.

Jau Liucijos meskino fainumas wub.gif  toks labai tikras, kaip is parduotuves smile.gif

Ikeliu savo kelis
user posted image
Snikersas, dengtas sokoladine glazura

user posted image
Braskinis maskarponis su sokoladu, pastilazas

user posted image
Sokoladinis ir griliažinis su sokoladu tortai, 3,5kg, beziukas

user posted image
Snikersas, pastilazas

barbe labai elegantisko tikra princese wub.gif o is ko traktoriaus ratukai padaryti?
Atsakyti
Boruze, sioj temoj neleidzia cituoti nuotrauku...
Ratai is pirktiniu pustu ryziu. Aciu, mergaites;)
Atsakyti
atleiskit nezinojau dabar zinosiu blush2.gif
Atsakyti
Liucija meskis laaabai super super wub.gif o pabarstuku noreciau, ad ir veliau man tinka smile.gif

Del beziuko - visad del visa ko tepu sviestiniu jei darau ne sau, jei sau netepu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cola 777 @ 2014 01 20, 22:19)

cia pirmasis mano meskiukas smile.gif

Vau kokio fainumo meškis wub.gif wub.gif

Ikeliu savo kelis

Nuostabus tortukai 4u.gif 4u.gif o jau barbė kokia gražutė wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupsiukelis123: 21 sausio 2014 - 21:00
Liucija meskiukas fainuolis,tik man spalvu truksta ax.gif

As su dideliausiu klausymu ,man reikia padaryti vestuvini torta..90zmoniu..
Nuotaka atsiunte tokia torto foto user posted image
ir as neisivaizduoju kokiu diametru cia viska man padaryti.
Skoniai jau nera svarbus,tai galvoju 1 daryti snikeri,paskui gal rafaelo. kaip toki didziuli sutvirtinti.,baisu biggrin.gif
Atsakyti
Azalija777, o kokio svorio nori? Sakyciau apie 20kg. Vajei vajei... manes irgi toks laukia (panasaus stiliaus). As nuo 30cm (apacios) pradeciau iki kokio 14cm Bet pakankamai auksti turetu buti tortai, kad toki svori isgauti. Ir stabilus, kad paskui nesugalvotu nuciuozti ar perkrypti kuris nors galas
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2014 01 22, 10:01)
Azalija777, o kokio svorio nori? Sakyciau apie 20kg. Vajei vajei... manes irgi toks laukia (panasaus stiliaus). As nuo 30cm (apacios) pradeciau iki kokio 14cm Bet pakankamai auksti turetu buti tortai, kad toki svori isgauti. Ir stabilus, kad paskui nesugalvotu nuciuozti ar perkrypti kuris nors galas

Taip,as paziurejus i torta pasakiau kad maziausiai 20kg,,o tai ir iki 25
Neisivaizduoju kaip ir ka padaryti.
As planuoju ji surinkti vietoje..nes toki giganta nezinau ar nuveztu paprastoj masinoj biggrin.gif
Atsakyti
Pries desimt metu musu vestuvese irgi buvo 90 zmoniu smile.gif tai net minciu nebuvo uzsakinet torto 20-ties kg smile.gif jauciu jis butu kainaves tiek,kiek mano suknia ir beto butu daug jo like smile.gif
Toki torta padaryt - darbas nerealus! sekmes merginos ir lauksim pasirodant kaip gavosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erdve @ 2014 01 22, 14:40)
Pries desimt metu musu vestuvese irgi buvo 90 zmoniu smile.gif tai net minciu nebuvo uzsakinet torto 20-ties kg smile.gif jauciu jis butu kainaves tiek,kiek mano suknia ir beto butu daug jo like smile.gif
Toki torta padaryt - darbas nerealus! sekmes merginos ir lauksim pasirodant kaip gavosi smile.gif

Sutinku,,pgal zmoniu kieki butu uzteke daug maziau..Bet su nuotakom ''sporit'' tai cia ......saltasis karas biggrin.gif pasake toki ir viskas..nesvarbu kiek ten ir ko liks biggrin.gif
Atsakyti
ACIU visiems, kam patiko mano meskiutis aciuks.gif man paciai irgi patiko smile.gif

QUOTE(bitė Majaa @ 2014 01 21, 09:17)

Barbes sijonas labai patiko wub.gif

QUOTE(ramune.v @ 2014 01 21, 15:27)
Liucija meskis laaabai super super wub.gif o pabarstuku noreciau, ad ir veliau man tinka smile.gif

Del beziuko - visad del visa ko tepu sviestiniu jei darau ne sau, jei sau netepu smile.gif

As sonus nuo kremo, paslepiu juostelemis, tai nebaisu jai ir su zelatina kreme yra

nupirkau tau pabarstuku, tai per Az susirasysim kaip atsiimti ax.gif

QUOTE(Azalija-777 @ 2014 01 21, 22:44)
Liucija meskiukas fainuolis,tik man spalvu truksta  ax.gif

dariau mieskiuka pagal si, tai spalvu kitokiu kaip ir nematau jame biggrin.gif zinoma nelabai gal panasus i ji, bet kaip pirmas kartas, esu patenkinta

user posted image

O del tortuko vestuvinio, tai saunuole kad apsiemei toki padaryti, linkiu tau SEKMES, ir butinai pasirodyk kaip atrodys, as tai atsisakau tokius daryti ax.gif

o cia maniskis smile.gif tik per zidrai atrodo smile.gif
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cola 777: 22 sausio 2014 - 15:13